Sable Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tessa: Dzięki za foty Jimmka (szelciak za borderem) i Flaia (australijczyk), przekleiłam te dwie na ozzikowe forum (z podpisem kto wykonał), jak masz coś przeciwko, mów, to usunę ;) Quote
plinka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Sable napisał(a):Jakby ktoś miał jakieś zdjęcie owczarka australijskiego, red merle, szczeniaka z pokazów albo spoza ringu to byłabym wdzięczna :) Lub szetlanda z pokazów, sztuczkowego :) Mam z soboty, wrzucę na ozikowe :cool3: Quote
asiol Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczek- gratulacje, prawdziwe sukcesy :) Jak ktoś ma jeszcze jakieś zdjęcia buldożków to proszę wrzucać, nie krępować się :D Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Dan Danilo napisał(a):Asiu, serdecznie gratulacje ! warto było, znosić ten deszcz :) ? Buziaki Justyna Pewnie! Na wystawie zmokłam 2 razy, ale mogłabym zmoknąć i trzeci i czwarty raz! Było super!!! Ilka21 napisał(a):Asiaczek ogromne gratulacje!!! Dzieki! asiol napisał(a):Asiaczek- gratulacje, prawdziwe sukcesy :) Dzieki! Pzdr. Quote
Kaya Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Wielkie gratulacje oszołamiające wyniki :D Quote
kaskaSz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 I ja wszystkim wystawcom gratuluję!!! Mi się osobiście na wystawie podobało /jak rok temu/. Było zajefajnie !!! A fotki do przyszłej wystawy może zdąże wkleić, bo mam tyle tego+ szkoła teraz :evil_lol::shake: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Bakteria napisał(a):agaciaaa- czym focisz? Kodakiem Z812 IS ;) zdjęcia z hali....:roll: Quote
Różyczka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Wystawa świetna, organizacja suuuper :multi::thumbs: :multi:. Gratki dla zadowolonych :). Asiaczek gratulacje. Cieszę się, że miałyśmy okazję się zobaczyć ;), chociaż byłam taka "skupiona", że aż Cię nie zauważyłam za pierwszym razem :oops:. Quote
grallinka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczek, my niestety nie skorzystaliśmy z zaproszenia na ciasto bo byliśmy tylko chwilkę charty zobaczyć i sruu do domu bo ten maluch, co wzielismy ze schronu ma nosówkę :shake: i wymagał 24h opieki eh. gratulacje wszystkim! Quote
tessa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Sable napisał(a):Tessa: Dzięki za foty Jimmka (szelciak za borderem) i Flaia (australijczyk), przekleiłam te dwie na ozzikowe forum (z podpisem kto wykonał), jak masz coś przeciwko, mów, to usunę ;) oczywiscie ze nie mam nic przeciwko ;) mam jeszcze kilka zdjec Flaia bo moja kolezanka sie w nim zakochala :loveu: mnie rozwniez bardzo sie spodobal, do tej pory red merle widzialam tylko na fotkach i przyznam szczerze ze nie robily na mnie takiego wrazenia jak na zywo :loveu: takze jak tylko go zobaczylam to pstrykalam :evil_lol: chociaz niestety nie wszystkie wyszly dobrze :shake: zaraz wrzuce pozostale. Quote
Recommended Posts