LadyS Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='kamilawa']Mozemy z Lady wziąć psiaki "na pół" ;D Ja połowę do ogłaszania i ona powołwe, hihih. Ja lecę za chwilkę ogłaszać :) dostałam jakieś maile, lece sprawdzić zaraz :)[/QUOTE] To napisz, jakie weźmiesz, a ja wezmę resztę :) Quote
LadyS Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='kamilawa']To może tak, ja wezmę suczki, ty weź chłopków :)[/QUOTE] Ok :) Zaczynam więc :) Quote
kamilawa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 To może tak, ja wezmę suczki, ty weź chłopków :) Quote
LadyS Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='kamilawa']To może tak, ja wezmę suczki, ty weź chłopków :)[/QUOTE] Ok :) Zaczynam więc :) Quote
doddy Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Wszystkich jeszcze nie wysłałam bo w pracy musiałam zrobić coś pilnego :) Jutro lub pojutrze doślę bo jeszcze jest Bunio, Ptyś, Megan, Nancy, Sammy, Next, Sid. Quote
kamilawa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [B][U]Zara[/U][/B] 1. ale.gratka.pl 2. cafeanimal.pl 3. gieldaogloszen.pl 4. adopcje.org 5. kupiepsa.pl 6. mojpupil.pl 7. psy.pl 8. eoferty.com.pl 9. ofertka.pl 10. przygarnijzwierzaka.pl 11. nasipupile.pl 12. zoonet.pl 13. adin.pl 14. owi.pl 15. anonse.pl 16. bono-polska.pl 17. ojej.pl 18. pajeczyna.pl 19. pineska.pl 20. animalia.pl 21. warszawa.gumtree.pl 22. petworld.pl 23. adopcjapsa.pl 24. pupile.com 25. petsy.pl Na maila Fundacji poszły linki aktywujące, trzeba je aktywować. Quote
doddy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Kamila, ogromne podziękowania. Linki poaktywowałam :) Wczoraj do nowego domku zawiozłam Farbkę. Zamieszkała we Wrocławiu w super domu u Pacysi z dogo. [img]http://images50.fotosik.pl/359/3f8cfd77b9b64b57.jpg[/img] Wczoraj we Wrocku spotkałyśmy się także z Iską_wroc, która przekazała nam torbę darów dla Fundacji. Ogromnie dziękujemy! Ten tydzień jakiś szczęśliwy :) Suzi, Farbka znalazły dom. I jeszcze Sasza ze schroniska zamieszkał w nowym domu po kilku latach spędzonych jako bezdomny z łatką agresora. Quote
kamilawa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Szczęścia psiaki, teraz może być tylko lepiej :) Quote
doddy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Takie adopcje napawają człowieka energią i optymizmem, że są jeszcze fajni ludzie na świecie co są zakręceni na psy jak my. Ja w razie co Negrę ogłaszałam 2 dni temu, więc ją sobie możesz zostawić na koniec. Quote
kamilawa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Okej, więc wybieram inną niunię. Zaraz zaczynam :) Quote
LadyS Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zrobiłam ogłoszenia na: adin.pl olx.pl gumtree.pl kupsprzedaj.pl ale.gratka.pl szerlok.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl ojej.pl zwierzęta.hiperogłoszenia.pl zwierzeta.swiatogloszen.pl pajeczyna.pl pineska.pl kupiepsa.pl owi.pl cwirek.pl cafeanimal.pl dla [B]Czarka[/B]. Trzeba poaktywować linki, poszło na skrzynkę fundacyjną. Ogłoszenia ma też [B]Lagos[/B]. doddy, mogłabym prosić o wysłanie na maila tej umowy do wglądu? ;) Quote
emilkab Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 witajcie chętnie dam DT dla jakiegoś astka mieszkamy z narzeczonym w warszawie (kabaty) nie mamy (póki co) psiaka; tak więc dom wolny niestety z rasą nie misliśmy do czynienia (poza kontaktem z astem znajomych) więc na początek możemy zaoferować dt najchętniej jakiemuś młodemu potrzebującemu astkowi - musimy nabrać wprawy pozdrawiamy wszystkich :) Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='emilkab']witajcie chętnie dam DT dla jakiegoś astka mieszkamy z narzeczonym w warszawie (kabaty) nie mamy (póki co) psiaka; tak więc dom wolny niestety z rasą nie misliśmy do czynienia (poza kontaktem z astem znajomych) więc na początek możemy zaoferować dt najchętniej jakiemuś młodemu potrzebującemu astkowi - musimy nabrać wprawy pozdrawiamy wszystkich :)[/QUOTE] super!:):) Doddy wam pewnie coś wynajdzie;) Quote
doddy Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Pewnie, że Wam coś znajdziemy. Mamy kilka sprawdzonych psiaków które nie zdemolują Wam domu i grzecznie poczekają na powrót z pracy. ;) Podajcie do siebie na pw nr tel. Paulina, umowę zaraz doślę. Mam oczywiście 12 pw do odczytania, w tym Twój. :oops: Z dobrych wieści - dzisiaj w nowych domkach zamieszkali - SID i DYZIO. :loveu::loveu::loveu: Z mniej fajnych, chyba w niedzielę zawita do nas wygłodzona ruda sunia.... :p Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='doddy'] Z mniej fajnych, chyba w niedzielę zawita do nas wygłodzona ruda sunia.... :p[/QUOTE] no to zaje..sta wiadomość:( Quote
doddy Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Jak zawsze, żyć nie umierać... sunia z pseudo... i to nie TTB. Ale więcej napiszę po niedzieli jak akcja się uda. Quote
doddy Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Pewnie, że się uda bo... MUSI BYĆ DOBRZE! :diabloti: Dzisiaj jedziemy po Migotkę, aby ją przewieźć do nowego hoteliku z którym rozpoczęliśmy współpracę. W ostatnią niedzielę przewieźliśmy już Lagoska, a na jego miejsce daliśmy Ptysia na szkolenie do Radomia. Nowy hotel dziiiwny, bo już w nim śnieg pada.... a jak wpadnie Migotka to już w ogóle będzie confetti. [img]http://lh4.ggpht.com/_H__lEugcHkA/TNubN63VLhI/AAAAAAAAF_I/sojFwLCWDow/DSC_8562.jpg[/img] Quote
doddy Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Poszukuję osoby z Mysłowic do sprawdzenia potencjalnego domku. Kojarzycie może kogoś? To jest ok. 15km od Katowic. Quote
andzia69 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='doddy']Poszukuję osoby z Mysłowic do sprawdzenia potencjalnego domku. Kojarzycie może kogoś? To jest ok. 15km od Katowic.[/QUOTE] prociem bardzo: [url]http://www.dogomania.pl/members/97506-_Mona[/url] Quote
doddy Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Bardzo dziękować. Mam biznes do Ciebie, więc spodziewaj sie dzisiaj tel ode mnie. Quote
andzia69 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='doddy']Bardzo dziękować. Mam biznes do Ciebie, więc spodziewaj sie dzisiaj tel ode mnie.[/QUOTE] ło kej - będę pod telefonem;) Quote
doddy Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Zapomniałam napisać, że mamy nowy nabytek z allegro. Mała sunia ogra: [img]http://img94.imageshack.us/img94/3527/greta3.jpg[/img] Ina pewnie jutro założy wątek. Quote
doddy Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Mi to się ona kojarzy z ogrem z Gumisiów :) Quote
Recommended Posts