martka1982 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 dawno tu nikogo nie było...czy Alwaro będzie miał tyle szczęścia co Drops? Quote
caryca26 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Mam nadzieję , że i jemu się uda. W końcu czeka chłopak i czeka...Szkoda , że Pani Teresy nie da się sklonować:( Quote
Felka z Bagien Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Szkoda , że Pani Teresy nie da się sklonować:([/QUOTE] Trzeba próbować,bo jakoś nie słyszałam o próbach:PROXY5: Quote
pikola Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Paietamy!Tylko nie ma na razie jak pomoc chlopakowi:-( A powinien dostac szanse. Quote
Ag_konin Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 W górę wiecznie uśmiechnięty pyszczku :) Quote
Panca Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 straszne ....trzeba rozruszac watek, zrobic wydarzenei na fb...nie moze tak byc ze Alwarko wciaz bezdomny..macie nowe jego fotki? Quote
caryca26 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No racja. On już tak długo czeka a jest taki kochany. Ciągle radosny , pozytywnie nastawiony do ludzi i zwierząt i pieszczoch. Poprostu cud , miód. Jego kumple Drops i Gucio dostali szansę u Pani Tereski Borcz na rehabilitacje a Alwarko wciąż tkwi w miejscu... Quote
Sabina02 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='caryca26']No racja. On już tak długo czeka a jest taki kochany. Ciągle radosny , pozytywnie nastawiony do ludzi i zwierząt i pieszczoch. Poprostu cud , miód. [B]Jego kumple Drops i Gucio dostali szansę u Pani Tereski Borcz na rehabilitacje a Alwarko wciąż tkwi w miejscu...[/B][/QUOTE] No wlasnie... i to mnie bardzo boli... :-( Inne biedy przychodza, odchodza, a On jest taki niewidzialny. :-( Co o tym decyduje, ze inne dostaja szanse, a On nie? :placz: Nie moge sie z tym pogodzic... :placz: Quote
Panca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 zabieram sie za informowanie o nim na Facebooku tylko najwczesniej w srode bo obecnie jestem w Tel Avivie Quote
caryca26 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dzięki Panca! Drops i Gucio dostali szanse bo mieli świeże urazy jak się o nich dowiedziała Pani Teresa a Alwarko już siedzi tyle czasu... Quote
Sabina02 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='caryca26']Dzięki Panca! Drops i Gucio dostali szanse bo mieli świeże urazy jak się o nich dowiedziała Pani Teresa a Alwarko już siedzi tyle czasu...[/QUOTE] Tak, wiem, wiem... ale mi jest Alwarka i tak zal... Quote
caryca26 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No mnie też kochana , za każdym razem jak idę do schroniska i widzę chłopaka to mi się serce ściska... Quote
UBOCZE Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko, zrobię wieczorkiem Alwarciowi event na FB. Prosiłbym tylko o tekst, który mógłbym wkleić w treść wydarzenia z danymi kontaktowymi w jego sprawie. Zawsze dodatkowa szansa...;) Quote
Panca Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ubocze... poprosilam Cie o pomoc i juz jestes :)))nawet nie wiesz jaka jestem Ci wdzieczna...dziewczyny koninskie !znacie Alwarka to wyskrobcie cos bo jak Ubocze zrobi event to ja tez go dalej porozsylam i moze w koncu sie cos ruszy Quote
Sabina02 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Panca']Ubocze... poprosilam Cie o pomoc i juz jestes :)))nawet nie wiesz jaka jestem Ci wdzieczna...dziewczyny koninskie !znacie Alwarka to wyskrobcie cos bo jak Ubocze zrobi event to ja tez go dalej porozsylam i moze w koncu sie cos ruszy[/QUOTE] Ja mu zrobilam i odnawiam Allegro, sluze tekstem jesli sie nadaje: :lol: [URL]http://allegro.pl/alwarko-historia-psiego-nieszczescia-i1918555387.html[/URL] Quote
martka1982 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 ojej, wchodzę na wątek i takie wspaniałości czytam! cudownie! wielkie dzięki Ubocze za FB, oczywiście tekst z allegro się nadaje, tylko trzeba by dodać trochę suchych faktów, jak np wiek oraz to,że Alwaro nie kontroluje swoich potrzeb fizjologicznych...gdyby nie to, z pewnością miałby dom już od dawna!!! jutro uzupełnię co trzeba, ok? wtedy możnaby tylko dokleić do wydarzenia kilka nowych zdań,może tak być? Quote
UBOCZE Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='martka1982']ojej, wchodzę na wątek i takie wspaniałości czytam! cudownie! wielkie dzięki Ubocze za FB, oczywiście tekst z allegro się nadaje, tylko trzeba by dodać trochę suchych faktów, jak np wiek oraz to,że Alwaro nie kontroluje swoich potrzeb fizjologicznych...gdyby nie to, z pewnością miałby dom już od dawna!!! jutro uzupełnię co trzeba, ok? wtedy możnaby tylko dokleić do wydarzenia kilka nowych zdań,może tak być?[/QUOTE] W porządku!:lol: To dziś już zrobię na podstawie allegro, a jutro tekst zmodyfikujemy.;) Quote
UBOCZE Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ewencik już jest:lol:: [URL]https://www.facebook.com/event.php?eid=296331527055543#!/event.php?eid=296331527055543[/URL] Quote
pikola Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Super!Wzielam udzial i udostepniam:lol: Wujek Ubocze to mistrz fb:loveu:Alwarko mam nadzieje ze juz nie dlugo.. Quote
Panca Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 dzieki po raz kolejny Ubocze....<3...musi sie udac tym razem! Quote
Recommended Posts