Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No racja. On już tak długo czeka a jest taki kochany. Ciągle radosny , pozytywnie nastawiony do ludzi i zwierząt i pieszczoch. Poprostu cud , miód. Jego kumple Drops i Gucio dostali szansę u Pani Tereski Borcz na rehabilitacje a Alwarko wciąż tkwi w miejscu...

Posted

[quote name='caryca26']No racja. On już tak długo czeka a jest taki kochany. Ciągle radosny , pozytywnie nastawiony do ludzi i zwierząt i pieszczoch. Poprostu cud , miód. [B]Jego kumple Drops i Gucio dostali szansę u Pani Tereski Borcz na rehabilitacje a Alwarko wciąż tkwi w miejscu...[/B][/QUOTE]

No wlasnie... i to mnie bardzo boli... :-( Inne biedy przychodza, odchodza, a On jest taki niewidzialny. :-( Co o tym decyduje, ze inne dostaja szanse, a On nie? :placz: Nie moge sie z tym pogodzic... :placz:

Posted

[quote name='caryca26']Dzięki Panca!
Drops i Gucio dostali szanse bo mieli świeże urazy jak się o nich dowiedziała Pani Teresa a Alwarko już siedzi tyle czasu...[/QUOTE]

Tak, wiem, wiem... ale mi jest Alwarka i tak zal...

Posted

Jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko, zrobię wieczorkiem Alwarciowi event na FB. Prosiłbym tylko o tekst, który mógłbym wkleić w treść wydarzenia z danymi kontaktowymi w jego sprawie. Zawsze dodatkowa szansa...;)

Posted

Ubocze... poprosilam Cie o pomoc i juz jestes :)))nawet nie wiesz jaka jestem Ci wdzieczna...dziewczyny koninskie !znacie Alwarka to wyskrobcie cos bo jak Ubocze zrobi event to ja tez go dalej porozsylam i moze w koncu sie cos ruszy

Posted

[quote name='Panca']Ubocze... poprosilam Cie o pomoc i juz jestes :)))nawet nie wiesz jaka jestem Ci wdzieczna...dziewczyny koninskie !znacie Alwarka to wyskrobcie cos bo jak Ubocze zrobi event to ja tez go dalej porozsylam i moze w koncu sie cos ruszy[/QUOTE]

Ja mu zrobilam i odnawiam Allegro, sluze tekstem jesli sie nadaje: :lol:

[URL]http://allegro.pl/alwarko-historia-psiego-nieszczescia-i1918555387.html[/URL]

Posted

ojej, wchodzę na wątek i takie wspaniałości czytam! cudownie! wielkie dzięki Ubocze za FB, oczywiście tekst z allegro się nadaje, tylko trzeba by dodać trochę suchych faktów, jak np wiek oraz to,że Alwaro nie kontroluje swoich potrzeb fizjologicznych...gdyby nie to, z pewnością miałby dom już od dawna!!!

jutro uzupełnię co trzeba, ok? wtedy możnaby tylko dokleić do wydarzenia kilka nowych zdań,może tak być?

Posted

[quote name='martka1982']ojej, wchodzę na wątek i takie wspaniałości czytam! cudownie! wielkie dzięki Ubocze za FB, oczywiście tekst z allegro się nadaje, tylko trzeba by dodać trochę suchych faktów, jak np wiek oraz to,że Alwaro nie kontroluje swoich potrzeb fizjologicznych...gdyby nie to, z pewnością miałby dom już od dawna!!!

jutro uzupełnię co trzeba, ok? wtedy możnaby tylko dokleić do wydarzenia kilka nowych zdań,może tak być?[/QUOTE]

W porządku!:lol: To dziś już zrobię na podstawie allegro, a jutro tekst zmodyfikujemy.;)