Martens Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='eria']przedostatnia fotka usmiechnieta wymiata:loveu:[/QUOTE] Robi tam "leżeć" wpatrzona w patyk :) [quote name='agaciaaa']Fajny ten Roki :) [url]http://images31.fotosik.pl/200/cc5030362711eeb4.jpg[/url] super Baryłka :loveu:[/QUOTE] Roki jest fajny, tylko trochę nie do wytrzymania ;) Jak to jamnik, wychowuje swoją rodzinę :evil_lol: [quote name='deer_1987']a czemu czasami nosi kaganiec?[/QUOTE] 1. Żeby się nie odzwyczaiła, chociaż już nie zjada wszystkiego co zobaczy (zasługa barfu) 2. Żeby sąsiedzi z małymi suczkami nie dostali zawału, kiedy widzą ją luzem. Mimo że nawet luzem w każdej chwili mogę ją odwołać, to przed blokiem i na osiedlu zazwyczaj jej zakładam, bo sąsiadki prawie uciekają z małymi pieskami na drzewa. Dziwi mnie, że duże psy puszczane samopas i obszczekujące ludzi nie budzą takiego przerażenia, co moja posłuszna, zawsze wychodząca ze mną suńka :roll: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 moja niestety mimo barfu juz 3 lata nadal zre wszystkie pychotki na spacerkach :( Quote
konfirm13 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pięknie waruje i miło oglądać kolejne foty baryłkowe Mojej też by i BARF nie pomógł - stare kości - to jest to! A nie chodzi w kagańcu (nie lubi), ale na smyczy. Zwłaszcza, ze bywa nieprzewidywalna :( Quote
taxelina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Aha, dzieki za wyjasnienie. No wlasnie duze psy - zagrozenie, male psy - trzeba podniesc bo sie boja... jakies oogolnianie.. Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Witanko Ale fajne fotki A ludzie tvz sie noja i malych psow, jak czasem ide z bobim to az sie od nas odsuwaja, adzieci to wogle sie boja Quote
Dobcia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/200/cc5030362711eeb4.jpg[/url] szczęśliwa psina:loveu::loveu::loveu: Quote
Martens Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Już jesteśmy z powrotem :) Sąsiad pożyczył aparat i właśnie zaczęłam ładować baterie. Za to u TZta jest nowa sunia. Przyniosła ją pani, która pomaga psiakom na osiedlu. Ma najwyżej 3 miesiące, jeszcze wszystkie ząbki mleczne. Psotnica może zostać na jakiś czas, ale raczej nie na stałe, bo byłby problem z psami w domu, są już 2, na dodatek samce. Na razie szukamy domku na miejscu, jak nie wypali, to zakładamy wątek na PWP. Postaram się dowiedzieć więcej o tym, skąd tamta kobieta ją wytrzasnęła. Gdybyście wiedzieli, kto może ją przygarnąć, dawajcie znać. Sunia będzie mała, max. średnia, powiem więcej kiedy osobiście ją obejrzę. Fotka od TZta: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/203/c009f053a417ad9c.jpg[/IMG][/URL] Quote
diabelkowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [url]http://images26.fotosik.pl/187/7f19d21200e269e4.jpg[/url] jaaaki wsciekly pies:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martens Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 No nie? Aż dziw, że z gołymi rękami do niego :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Śliczna jest maleńka :loveu: oby domek szybko znalazła! Quote
konfirm13 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Śliczne maleństwo :). Trzymam kciuki za szybkie znalezienie dla niej dobrego domu. No a poza tym, czekam na zdjęcia Baryłki ;) Quote
betty_labrador Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no, ja tez czekam na zdjecia Baryleczki-słodziaczki :loveu: i trzymam kciuki za szybki nowy domek Psinki :) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witanko Ale sliczny szczeniaczek, oby szybko domek znlazl Quote
aneczka0106 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To jak dobranoc, to i dzień dobry! Fajna mała klucha-Baryłka piekna jak zwykle:lol: Quote
Martens Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Witanko :) Dziś listonosz przyniósł nam halti, będziemy testować :cool3: A fotek ostatnio trochę mało z braku czasu :oops: Quote
Martens Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Hej :) Halti owszem, sprawdza się, tylko sunia średnio zadowolona. Chociaż na widok kagańca bardziej jej się mina psuje ;) Na pierwszym spacerku była jakaś taka przytłumiona, teraz juz zachowuje się normalnie, no a ja nareszcie mam spokojny cały spacer, a nie tylko końcówkę, kiedy pies jest zmęczony :cool1: A ogólnie wpadłam na pomysł. Zajmuję się amatorsko wróżeniem z Tarota i zakładam aukcję na allegro - 20 zł od konsultacji. I pomyślałam, że dałoby się to jakoś połączyć z pomocą psiakom. Wstawiłabym bannerek do podpisu, podlinkowany do aukcji na allegro i każda osoba, która by tam trafiła z Dogomanii, mogłaby 50% swojej wpłaty przekazać na dowolny cel dla psiaków w potrzebie. Ewentualnie założyłabym wątek na Bazarku i przykładowo 5 wróżb do zlicytowania, 100% zysku dla psiaków. Tylko to na razie pomysł w powijakach, muszę po pierwsze założyć allegro, no i obmyślić bannerek i poprosić kogoś z pojęciem o grafice komputerowej co by mi taki zrobił, bo Photoshopa to ja na razie zainstalowałam i tyle :eviltong: Quote
agaciaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No to życzymy powodzenia z tym wróżeniem, pomysł jest bardzo dobry :) Quote
betty_labrador Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 fajny pomysl Martens :) zycze powodzenia i trzymam kciuki :) a Twoja psinkabedzie chodzic w halterku caly spacer? ;> Quote
Martens Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='betty_labrador'] a Twoja psinka bedzie chodzic w halterku caly spacer? ;>[/QUOTE] Kiedy ją puszczam, to zdejmuję, żeby sama sobie nie zdjęła i żeby było wygodnie :) W ogóle witam wszystkich ;) ale już zaraz zmykam, bo znowu zalatana jestem :shake: W ogóle wczoraj Baryłka zszokowała mnie inteligencją... TZ chciał wody mineralnej, stała na podłodze w kącie pokoju, i w żartach powiedział, że sunia mu poda: "Perełka, daj wodę". A ona poszła, wzięła butlę za korek i przyniosła! Zatkało nas!! Quote
Recommended Posts