Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']przedostatnia fotka usmiechnieta wymiata:loveu:[/QUOTE]

Robi tam "leżeć" wpatrzona w patyk :)

[quote name='agaciaaa']Fajny ten Roki :)

[url]http://images31.fotosik.pl/200/cc5030362711eeb4.jpg[/url] super Baryłka :loveu:[/QUOTE]

Roki jest fajny, tylko trochę nie do wytrzymania ;) Jak to jamnik, wychowuje swoją rodzinę :evil_lol:

[quote name='deer_1987']a czemu czasami nosi kaganiec?[/QUOTE]

1. Żeby się nie odzwyczaiła, chociaż już nie zjada wszystkiego co zobaczy (zasługa barfu)
2. Żeby sąsiedzi z małymi suczkami nie dostali zawału, kiedy widzą ją luzem. Mimo że nawet luzem w każdej chwili mogę ją odwołać, to przed blokiem i na osiedlu zazwyczaj jej zakładam, bo sąsiadki prawie uciekają z małymi pieskami na drzewa.
Dziwi mnie, że duże psy puszczane samopas i obszczekujące ludzi nie budzą takiego przerażenia, co moja posłuszna, zawsze wychodząca ze mną suńka :roll:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknie waruje i miło oglądać kolejne foty baryłkowe
Mojej też by i BARF nie pomógł - stare kości - to jest to! A nie chodzi w kagańcu (nie lubi), ale na smyczy. Zwłaszcza, ze bywa nieprzewidywalna :(

Posted

Już jesteśmy z powrotem :) Sąsiad pożyczył aparat i właśnie zaczęłam ładować baterie.

Za to u TZta jest nowa sunia. Przyniosła ją pani, która pomaga psiakom na osiedlu. Ma najwyżej 3 miesiące, jeszcze wszystkie ząbki mleczne. Psotnica może zostać na jakiś czas, ale raczej nie na stałe, bo byłby problem z psami w domu, są już 2, na dodatek samce. Na razie szukamy domku na miejscu, jak nie wypali, to zakładamy wątek na PWP. Postaram się dowiedzieć więcej o tym, skąd tamta kobieta ją wytrzasnęła. Gdybyście wiedzieli, kto może ją przygarnąć, dawajcie znać. Sunia będzie mała, max. średnia, powiem więcej kiedy osobiście ją obejrzę. Fotka od TZta:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/203/c009f053a417ad9c.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Hej :)

Halti owszem, sprawdza się, tylko sunia średnio zadowolona. Chociaż na widok kagańca bardziej jej się mina psuje ;) Na pierwszym spacerku była jakaś taka przytłumiona, teraz juz zachowuje się normalnie, no a ja nareszcie mam spokojny cały spacer, a nie tylko końcówkę, kiedy pies jest zmęczony :cool1:

A ogólnie wpadłam na pomysł. Zajmuję się amatorsko wróżeniem z Tarota i zakładam aukcję na allegro - 20 zł od konsultacji. I pomyślałam, że dałoby się to jakoś połączyć z pomocą psiakom. Wstawiłabym bannerek do podpisu, podlinkowany do aukcji na allegro i każda osoba, która by tam trafiła z Dogomanii, mogłaby 50% swojej wpłaty przekazać na dowolny cel dla psiaków w potrzebie. Ewentualnie założyłabym wątek na Bazarku i przykładowo 5 wróżb do zlicytowania, 100% zysku dla psiaków. Tylko to na razie pomysł w powijakach, muszę po pierwsze założyć allegro, no i obmyślić bannerek i poprosić kogoś z pojęciem o grafice komputerowej co by mi taki zrobił, bo Photoshopa to ja na razie zainstalowałam i tyle :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']
a Twoja psinka bedzie chodzic w halterku caly spacer? ;>[/QUOTE]

Kiedy ją puszczam, to zdejmuję, żeby sama sobie nie zdjęła i żeby było wygodnie :)

W ogóle witam wszystkich ;) ale już zaraz zmykam, bo znowu zalatana jestem :shake:

W ogóle wczoraj Baryłka zszokowała mnie inteligencją... TZ chciał wody mineralnej, stała na podłodze w kącie pokoju, i w żartach powiedział, że sunia mu poda: "Perełka, daj wodę". A ona poszła, wzięła butlę za korek i przyniosła! Zatkało nas!!