*zaba* Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No wlasnie,to tak jakby dac nadzieje,a pozniej...ehh tak zle i tak niedobrze :( Quote
foxi Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 u pajdy nic się nie zmienia......skazany na brak domu....czy dożywotnio? Quote
luka1 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 no i nie spodobał sie piesek paniusi - nie wie co traci ( nie wszystko złoto co się świeci) Quote
*zaba* Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 nie spodobal sie? bo gust wypaczony miala paniusia. Quote
luka1 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 może tak, a noże nie - co tam idziemy dalej szukać Quote
luka1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Pajda jest widoczny już na wejściu na plac. Ma takie białe futerko i jest bardzo ruchliwy. Ciągle ma nadzieję że ktoś po niego przyjdzie Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 luka1 napisał(a):następny dzień z życia psa do kosza:-( ehh...przykre to :shake: Quote
luka1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 dziś Pajda jak zwykle czekał na mnie i bardzo chciał abym go głaskała, cudowny pies mający tyle prawdy w oczach. Quote
luka1 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 chciałam wam pokazać jakie ma fajne usiki - jedno stoi a drugie zwisa - ale guzik widać Quote
luka1 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 zaczynamy nowy tydzień, może lepszy od innych Quote
*zaba* Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ludzie kupuja za ciezkie pieniadze psa jednorasowego,a tu wiele ras w jednym i samotny... Quote
Ziutka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 *zaba* napisał(a):Ludzie kupuja za ciezkie pieniadze psa jednorasowego,a tu wiele ras w jednym i samotny... Święta racja Żabciu...święta racja... Quote
luka1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wczoraj jadąc na działkę, na srodku ruchliwej ulicy, zobaczyła maleńkiego kotusia. Koteczek cudem unikał rozjechaniu - kierowcy ani mysleli zwolnić. Popędziłam prosto pod koła jakiegoś auta - ja duża to mnie nie odważyli sie rozjechać. Złapałam kotusia, a stojaca na poboczu i przygladająca się baba paluchem pokazuje drugiego. Złapałam drugiego kota i pytam czy jest ich wiecej - były tylko dwa. Póżniej zobaczyłam trzeciego - ten widocznie nie biegał tak szybko -zostały przednie łapinki i główka :-(. No i mam dwa kotusie, maleńkie jak guziczki, chudziutkie jak patyczki i strasznie kochane. Syn zamknął je na noc w piwnicy, dał im jeść na tacce styropianowej a one zjadły wszystko - i tacke też. Niestety nie mogę ich zostawić u siebie, moje 3 i 1/2 kota nie przyjmą malców do stada. SZUKAMY domu dla maluchów, dajcie znać jeśli ktoś wie co zrobić. Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 był telefon w sprawie Pajdy. Pani dzwoniła z Warszawy. Pogadałyśmy ale pani nie ma internetu ani samochodu, więc mimo że rozmawiało nam sie fajnie - Pajdusia nie zaadoptuje. No i niech żałuje. Quote
luka1 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 jak ta psina ucieszyła sie na moj widok :shake: Quote
Ziutka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 luka1 napisał(a):był telefon w sprawie Pajdy. Pani dzwoniła z Warszawy. Pogadałyśmy ale pani nie ma internetu ani samochodu, więc mimo że rozmawiało nam sie fajnie - Pajdusia nie zaadoptuje. No i niech żałuje. A czy ta Pani nie mogłaby przyjechać do Błonia pociągiem a ja dalej zawiozłabym ją do schroniska ??? Quote
luka1 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 no cóż, pani nie maiła pojecia jak wyglada Pajda i gdy jej opisałam psa jakoś dziwnie sie zasmiała i zrezygnowała. A przeciez mówiłam same dobre rzeczy o piesiu :cool3: Quote
Ziutka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 luka1 napisał(a):no cóż, pani nie maiła pojecia jak wyglada Pajda i gdy jej opisałam psa jakoś dziwnie sie zasmiała i zrezygnowała. A przeciez mówiłam same dobre rzeczy o piesiu :cool3: A to kit jej w ucho :angryy: Quote
luka1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 a pewnie że kit i że w ucho - Pajda jest wyjątkowy i tylko dla wyjątkowego człowieka Quote
luka1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 a narazie sobie siedzi w cieplutkim boksie i przegryza kraty Quote
*zaba* Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 sie zasmiala,w lustro niech spojzy to dopiero bedzie sie smiac! Quote
Recommended Posts