Patia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mam zapytanie z Allegro : "Treść wiadomości: Witam serdecznie. Od dłuższego czasu szukam dla siebie kociaka.... Zastanawiam sie czy istnieje mozliwośc wzięcia tylko jednej kotki? pozdrawiam Ewa. PS.Możesz mi napisac cokolwiek o chorakterach tych kotków??? " Quote
tamb Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kotki muszą iść do adopcji razem. Była już adopcja jednej i nie udała się. Bardzo tęskniły. Szylkretka mruczy przy głaskaniu ale sama nie podchodzi, czarna podchodzi jak ma ochotę się przytulić. Quote
hop! Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 tamb napisał(a):W Krakowie. Odpowiadam za hop! bo kiedy padł mi komputer, założyła wątek na moją prośbę. Tak właśnie było. Tamara, czy kocie siostry mają już dom, czy nie? Quote
hop! Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 tamb napisał(a):Zostają w domu tymczasowym.:loveu: To wypada zmienić tytuł wątku. ;) Quote
Recommended Posts