Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DWIE ŚLICZNE 6 – MIESIĘCZNE SZYLKRETOWE SIOSTRY (JEDNA KLASYCZNA SZYLKRETA, DRUGA CZARNA Z LEKKĄ DOMIESZKĄ RUDEGO) SZUKAJĄ WSPÓLNEGO DOBREGO DOMU! KOTKI SĄ ZASZCZEPIONE, WYSTERYLIZOWANE I NAUCZONE PORZĄDKU. TEL. 0600 92 15 99

Posted

Miały, teraz już nie. Ale to trudne przypadki i tracę powoli nadzieję na znalezienie domu. Np. Pralinka w dzień się ukrywa, w nocy szaleje. Tylko ja mogę ją pogłaskać i brać na ręce. Znaleziona w grudniu jako ciężko chory dziki kot. Tylko częściowo oswojona. Tosia, Tola i Pawełek odmawiają jedzenia i picia przy rozdzieleniu. Są u mnie od połowy listopada. Też były dzikie. Kto weźmie takie koty? Tylko ktoś z forum a wszyscy zapsieni i zakoceni.

Posted

Tamb , ja też miałam taki przypadek , niby beznadziejny , jest wątek na forum , kotka Matylda , nie wiedziala , ze człowiek może głaskać , brac na ręce , byłam pewna , że domu nie znajdzie ale znalazła , ogłosiłam ją w Wyborczej , zaadoptowało ją wspaniałe młode małżeństwo , które ma już kota ze schroniska .

Trzeba je oglaszać ! Masz fajne fotki ?

A siostrzyczki mają już obserwatora na Allegro :cool3: