Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']ta to na dame wyrasta - nie pozwoliła usiąść na fotelu paniom redaktorkom - sama sie rozwaliła[/quote]
Noo a coś myślała :evil_lol: to wszystko wina cioci Małgosi i Zyty...tak rozpieszczają :loveu:

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']ta to na dame wyrasta - nie pozwoliła usiąść na fotelu paniom redaktorkom - sama sie rozwaliła[/quote]
a co to za panie redaktorki? rozreklamują Azorka?

Posted

[quote name='asiamm']a co to za panie redaktorki? rozreklamują Azorka?[/quote]
Panie były w sprawie Brysia...podobno cały powiat huczy od jego sprawy :roll:

Posted

Luka...co to za podpis z tą mamką dla kociaków ???
Nie jest to podlinkowane i wejść nie mogę :placz: no chyba, że to tylko podpis bez linku bo wątku temat nie ma - to rozumiem ;)

Posted

a widzisz jaka ja zakręcona. Miałam telefon od Pani, której zgineła kotka pozostawiając cztery maluchy. Muszę do niej zadzwonić czy koty żyją. Ona sama je zaczęła karmić, ale nie wiem czy coś jej sie udało.

Posted

Cioteczko,nie bij...Ja bym pisała i 20 postów dziennie na każdym wątku...
Ale muszę sie ograniczać...Bo ilość moich postów niebezpiecznie wzrasta...I zbliża się do ogieńków...A ja NIE CHCĘ OGIEŃKÓW...Wolę łapki...I jeszcze trochę to chyba całkiem pisać przestanę...

Posted

[quote name='luka1']zobaczcie jaka ładna[/quote]
Mało powiedziane, że ładna...Ona jest hmm...słów nie mam, to taki mądry pies i ehh :shake: nadal bez domu, boshee :placz:

Posted

Sonia wczoraj była na króciutkiej wizycie w moim domu. Oberwała po mordzie od Kili, która swoim zwyczajem koniecznie chciała wyprosić "intruza". [B]Sonia prawidłowo reaguje na koty - w domu[/B]

Posted

[quote name='luka1']Sonia wczoraj była na króciutkiej wizycie w moim domu. Oberwała po mordzie od Kili, która swoim zwyczajem koniecznie chciała wyprosić "intruza". [B]Sonia prawidłowo reaguje na koty - w domu[/B][/quote]
Oooo a czym to spowodowana była ta wizyta :cool3: