Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']dziś miałam ciekawy telefon. Bardzo miła pani prosiła o foto Soni - wysłałam, choć mój komputer stawiał opory :cool3:[/quote]
Ooooooo.....no proszę :multi:
Opowiadaj....skąd się dowiedziała...co pytała...itd :loveu:

Posted

[quote name='luka1']chyba z gazety, byłam w trakcie kierowania swoim pojazdem więc zbytnio nie wypytywałam[/quote]
Aaa no to dobrze...a ja Ci chyba muszę zafundować zestaw głośno - mówiący do tego Twojego pojazdu :cool3: co byś nam ciotka gdzie na drzewo nie pojechała jak sie zagadasz :mad:

Posted

[IMG]http://img57.imageshack.us/img57/1614/soniakr5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img57.imageshack.us/img57/15/soniats0.jpg[/IMG]

a tak sobie odpoczywa po wariackich zabawach

Posted

[quote name='Ziutka']Sarci domu potrzeba...Ona się marnuje w schronisku a to taka wspaniała psina jest i bardzo, bardzo mądra :-([/quote]

Mam cię :evil_lol: teraz ja ci powiem [B]To nie ten wąteK[/B] :evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']Mam cię :evil_lol: teraz ja ci powiem [B]To nie ten wąteK[/B] :evil_lol:[/quote]
:eviltong: :eviltong: :eviltong: ojjj...bo Ona ma dwa imiona i się już mylę...i oba na "S" Sparta i Sonia to i jeszcze Sarcia może być :diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']:eviltong: :eviltong: :eviltong: ojjj...bo Ona ma dwa imiona i się już mylę...i oba na "S" Sparta i Sonia to i jeszcze Sarcia może być :diabloti:[/quote]
I Saba...:eviltong:
Soniu,Sparto,Sarciu,Sabo...:evil_lol:
SZUKAJ DOMU!!!:loveu:

Posted

[quote name='luka1']narazie wylądowała w boksie i to pod wiatą :-([/quote]
What ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Dlaczego pod wiatą ??? :angryy:
Jak Ona sobie tam da radę ??? Przecież była cały czas w biurze, na podwórku a teraz nie dość, ze boks to jeszcze pod tą pieprzoną wiatą :angryy: jak Ona teraz będzie ćwiczyła łapkę :placz:
Jesoosie Chroostoosie :shake:

Posted

Była kontrola - psy nie mogą się wałęsać. Malgosia je wypuszcza na dzień przed budynek, ale trzeba było widziec minę Soni jak ją tachała na noc do boksu.