Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że Ona już nie będzie chodziła na tej czwartej łapie :shake: tak już się nauczyła "skikać" na tych trzech i doopa :razz:

Posted

bidulka, jesli ci ludzie nie chca sie poswiecic i pojechac po nia to moze to daje obraz o tym co by sie dzialo gdyby trzebabylo zrobic cos wiecej, np. leczyć gdy taka potrzeba wypadnie

Posted

Nie zawsze ktoś ma możliwość przyjechania po psiaka,ale to nie znaczy,że nie będzie go leczył...Ja też nie byłam w stanie przyjechać po Koliego,cioteczki musiały organizować transport...Udało się,Koli jest w nowym domu-i ma się dobrze!:loveu: Został odrobaczony,zaszczepiony...dostaje witaminki chroniące stawy...:eviltong:
Myślę,że jeśli ktoś jest na 100% zdecydowany adoptować właśnie TEGO psiaka,to będzie o niego dbał...:loveu:
Suńko-domek dla Ciebie NA PEWNO się znajdzie!:lol:

Posted

[quote name='luka1']Sonia pilnuje schroniska - ona pierwsza podnosi alerm jak ktos jedzie[/quote]
Bo nasza Sońka to dobry stróż będzie....tylko czemu nikt jej nie chce :placz:?

Posted

[quote name='luka1']mój komputer postanowił mnie dobić a ja i tak podnoszę w nadziei że ktoś ją znajdzie[/quote]
Tylko Ty nie próbuj dobijać komputera :evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']pierwszy raz dzisiaj i [B][COLOR=Red]za chwilę ostani[/COLOR][/B][/quote]
Jaśniej proszę...bo coś mi tu nie pasi w tym tekście :shake: