Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

Minerva napisał(a):
Ehh...Muszę się pochwalić, że plecak i piórnik mam xD. Zeszyty...Yyy...No tak, ale nie wiem czy do wszystkiego xD
Co do piórnika-witam w klubie! Nadal mi po głowie chodzi tekst napisany dużymi literami 'posprzątaj wreszcie ten piórnik, bo masz dwa niepiszące długopisy' :roflt:

Łał! Gratuluję! :-o:eviltong::eviltong:

Haha! :cool3:
U mnie w sumie to czegoś takiego by nie napisali, bo w piórniku zazwyczaj mialam tylko jeden długopis, pióro i kredkę :diabloti:.

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gordonowa napisał(a):
Łał! Gratuluję! :-o:eviltong::eviltong:

Haha! :cool3:
U mnie w sumie to czegoś takiego by nie napisali, bo w piórniku zazwyczaj mialam tylko jeden długopis, pióro i kredkę :diabloti:.

A ja oprócz tego co ty masz, mam jeszcze stertę śmieci, gumkę pogryzioną przez kota(muszę przyznać, że świetnie ściera :cool3:) i pare innych pierdułek typu cyrkiel do dłubania dziury w ławce na mojej 'kochanej' matmie :roll:.

Posted

O cyrkiel na matmie się przyda :loveu:
uwielbiam sobie grzebać w ławce kiedy pani myśli, że ktoś ją słucha :loveu:.

Nienawidzę matmy :angryy:

Posted

O tak-grzebanie w ławce bardzo relaksuje, szczególnie, gdy zbliża się Twoja kolej podejścia do tablicy do jakiegoś nienormalnego zadania. Czasem to łapię zawiechę i w ogóle nie wiem o czym gadamy na lekcji. Potęgi? Niewiadoma jakaś? :shake:.
I tak wszystko jestem w stanie znieść, ale prace domowe to dla mnie tragedia...Szczególnie jak jest ładna pogoda :mad::mad:.

Posted

W końcu jakieś fotki :multi: :loveu:
Jeej, temat przeniósł się na szkołę, to ja dziękuję :razz: :lol:
Ja żadnej książki nie mam i nie będę miała do końca sierpnia :roll:

Posted

Hej Asiu:)
co tam?:D
ej pytałam kiedyś na co twój brat sie na studia dostał to mi nie odp wiec powtarzam:evil_lol::evil_lol:
też temat szkolny jak już o szkole:eviltong::eviltong:
dziecioczki moje:loveu:

Posted

Dzięki wszystkim ;).

Sweet... w końcu ci dam tę upragnioną odpowiedź - idzie na prawo ;).
Ale nie mów mi o tym durniu bo przed chwilą tak mnie wnerwił, że whoooh.. :angryy:

nastoloteczka moja :loveu:. W sumie, to od 3 dni jestem nastolatką. Ciekawe, nie? nie mogę się przyzwyczaić ;)...

Posted

gordonowa napisał(a):
Dzięki wszystkim ;).

Sweet... w końcu ci dam tę upragnioną odpowiedź - idzie na prawo ;).
Ale nie mów mi o tym durniu bo przed chwilą tak mnie wnerwił, że whoooh.. :angryy:

nastoloteczka moja :loveu:. W sumie, to od 3 dni jestem nastolatką. Ciekawe, nie? nie mogę się przyzwyczaić ;)...

o to fajnie:D:D
pogratuluj mu:razz::lol:

Bardzo ciekawe:D a ja nawet się domyślam chyba czemu:razz: I tak będziesz moim dzieckiem kochanie:loveu::loveu:

Posted

LadyK napisał(a):
Dzień dobry :diabloti:

Dzień dobry, LadyK :diabloti:
Minerva napisał(a):
Witamy :hand:
Mam nadzieje, że od rana wypełniasz portfel :evil_lol: (I te recepty :razz:)
Pozdrawiamy.

hejka :lol:.
A jakżeby inaczej? :cool3::cool3:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
ja tez.:angryy::angryy: jeszcze mialam taka babe, ze kazdy jak szedl do tablicy to rece mu sie trzesly.:shake:.

Mi to zawsze dygoczą, bo ja taka tępa z matmy...No cóż. Nie każdy jst idealny.

Pusiakowa napisał(a):
ja mam wszystkie ksiazki, pare zeszytów i plecak.:eviltong: ja nie chce do szkoly.

Oj... Nie jesteś wyjątkiem, chyba nikomu się nie chce...
gordonowa napisał(a):

hejka :lol:.
A jakżeby inaczej? :cool3::cool3:

To bardzo się cieszę :evil_lol:
:bluepaw:
A tak w ogóle zapraszam do mojej galerii na nowe zdjęcia. Wieczorem natomiast z okazji mojej pierwszej łapki na dogo ukaże się filmik z nauką obrotów.:razz:
Pozdrawiamy i mamy nadzieje, że interes będzie się kręcił dalej :evil_lol:.