Rahl Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Minerva napisał(a):Ehh...Muszę się pochwalić, że plecak i piórnik mam xD. Zeszyty...Yyy...No tak, ale nie wiem czy do wszystkiego xD Co do piórnika-witam w klubie! Nadal mi po głowie chodzi tekst napisany dużymi literami 'posprzątaj wreszcie ten piórnik, bo masz dwa niepiszące długopisy' :roflt: Łał! Gratuluję! :-o:eviltong::eviltong: Haha! :cool3: U mnie w sumie to czegoś takiego by nie napisali, bo w piórniku zazwyczaj mialam tylko jeden długopis, pióro i kredkę :diabloti:. Quote
Minerva Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 gordonowa napisał(a):Łał! Gratuluję! :-o:eviltong::eviltong: Haha! :cool3: U mnie w sumie to czegoś takiego by nie napisali, bo w piórniku zazwyczaj mialam tylko jeden długopis, pióro i kredkę :diabloti:. A ja oprócz tego co ty masz, mam jeszcze stertę śmieci, gumkę pogryzioną przez kota(muszę przyznać, że świetnie ściera :cool3:) i pare innych pierdułek typu cyrkiel do dłubania dziury w ławce na mojej 'kochanej' matmie :roll:. Quote
Rahl Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 O cyrkiel na matmie się przyda :loveu: uwielbiam sobie grzebać w ławce kiedy pani myśli, że ktoś ją słucha :loveu:. Nienawidzę matmy :angryy: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cześć:) http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy492.jpg o rany ale błotniak :lol::lol: Quote
Minerva Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 O tak-grzebanie w ławce bardzo relaksuje, szczególnie, gdy zbliża się Twoja kolej podejścia do tablicy do jakiegoś nienormalnego zadania. Czasem to łapię zawiechę i w ogóle nie wiem o czym gadamy na lekcji. Potęgi? Niewiadoma jakaś? :shake:. I tak wszystko jestem w stanie znieść, ale prace domowe to dla mnie tragedia...Szczególnie jak jest ładna pogoda :mad::mad:. Quote
Martunia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 W końcu jakieś fotki :multi: :loveu: Jeej, temat przeniósł się na szkołę, to ja dziękuję :razz: :lol: Ja żadnej książki nie mam i nie będę miała do końca sierpnia :roll: Quote
Minerva Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Faktycznie...Galeria Bardiego zeszła na...Szkołę. Ale się rozgadałyśmy :mad:. Quote
Sweet Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Hej Asiu:) co tam?:D ej pytałam kiedyś na co twój brat sie na studia dostał to mi nie odp wiec powtarzam:evil_lol::evil_lol: też temat szkolny jak już o szkole:eviltong::eviltong: dziecioczki moje:loveu: Quote
Rahl Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Dzięki wszystkim ;). Sweet... w końcu ci dam tę upragnioną odpowiedź - idzie na prawo ;). Ale nie mów mi o tym durniu bo przed chwilą tak mnie wnerwił, że whoooh.. :angryy: nastoloteczka moja :loveu:. W sumie, to od 3 dni jestem nastolatką. Ciekawe, nie? nie mogę się przyzwyczaić ;)... Quote
Sweet Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 gordonowa napisał(a):Dzięki wszystkim ;). Sweet... w końcu ci dam tę upragnioną odpowiedź - idzie na prawo ;). Ale nie mów mi o tym durniu bo przed chwilą tak mnie wnerwił, że whoooh.. :angryy: nastoloteczka moja :loveu:. W sumie, to od 3 dni jestem nastolatką. Ciekawe, nie? nie mogę się przyzwyczaić ;)... o to fajnie:D:D pogratuluj mu:razz::lol: Bardzo ciekawe:D a ja nawet się domyślam chyba czemu:razz: I tak będziesz moim dzieckiem kochanie:loveu::loveu: Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Witamy :hand: Mam nadzieje, że od rana wypełniasz portfel :evil_lol: (I te recepty :razz:) Pozdrawiamy. Quote
Rahl Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 LadyK napisał(a):Dzień dobry :diabloti: Dzień dobry, LadyK :diabloti: Minerva napisał(a):Witamy :hand: Mam nadzieje, że od rana wypełniasz portfel :evil_lol: (I te recepty :razz:) Pozdrawiamy. hejka :lol:. A jakżeby inaczej? :cool3::cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='gordonowa']Nienawidzę matmy :angryy: ja tez.:angryy::angryy: jeszcze mialam taka babe, ze kazdy jak szedl do tablicy to rece mu sie trzesly.:shake: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy492.jpg czyz nie jestem teraz piekny?:multi::loveu::diabloti:. ja mam wszystkie ksiazki, pare zeszytów i plecak.:eviltong: ja nie chce do szkoly. Quote
Minerva Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pusiakowa napisał(a):ja tez.:angryy::angryy: jeszcze mialam taka babe, ze kazdy jak szedl do tablicy to rece mu sie trzesly.:shake:. Mi to zawsze dygoczą, bo ja taka tępa z matmy...No cóż. Nie każdy jst idealny. Pusiakowa napisał(a):ja mam wszystkie ksiazki, pare zeszytów i plecak.:eviltong: ja nie chce do szkoly. Oj... Nie jesteś wyjątkiem, chyba nikomu się nie chce... gordonowa napisał(a): hejka :lol:. A jakżeby inaczej? :cool3::cool3: To bardzo się cieszę :evil_lol: :bluepaw: A tak w ogóle zapraszam do mojej galerii na nowe zdjęcia. Wieczorem natomiast z okazji mojej pierwszej łapki na dogo ukaże się filmik z nauką obrotów.:razz: Pozdrawiamy i mamy nadzieje, że interes będzie się kręcił dalej :evil_lol:. Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Minerva napisał(a):Mi to zawsze dygoczą, bo ja taka tępa z matmy...No cóż. Nie każdy jst idealny. ja tez. :shake: Quote
Bewarka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 U mnie matma ok. :D Mam do tego łeb, bo nie wszyscy lubią w klasie i sie nie dziwie, bo ten gościu co nas uczy to straszny nudziarz... Quote
Sweet Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja tam lubię matme:) nawet idę teraz do LO na profil z matmą rozszerzona:eviltong::eviltong: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 o bosz.:shake: jak mozna matme lubic.:shake::diabloti:. Asia, zarządź tu swoją galerią i powiedz żeby zeszli z tematu szkoły.:placz::eviltong: Quote
Rahl Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Dziękujemy wszystkim!! :) Jak... jak... jak.... można lubić matmę?!?!?!?! :o Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 gordonowa napisał(a):Jak... jak... jak.... można lubić matmę?!?!?!?! :o to samo napisalam strone wczesniej!! i przeczytaj co jeszcze napisalam! Quote
Recommended Posts