Potter Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Cypis już w domu :lol: W sobotę zawiozłam Cypisa (razem z Pchełką, koleżanką z boksu - to była podwójna adopcja) do domu pod Piekoszowem. Duże podwórko, ogród, nawet oczko wodne - może Cypis okaże się wodniakiem ;). Psy będą traktowane raczej użytkowo, mają biegać po podwórku i odstraszać ewentualnych intruzów, raczej nikt ich nie będzie tam przesadnie przytulał i nosił na rękach, ale myślę, że Cypis i Pchełka (a szczególnie Cypis) są na tyle niezależne i samodzielne, że i tak będą zadowolone. Quote
ewelinka_m Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 i na tym wątku takie wspaniałe wiadomości :multi: oby dobra passa trwała jak najdłużej! Quote
kika22 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ewelinka_m napisał(a):i na tym wątku takie wspaniałe wiadomości :multi:oby dobra passa trwała jak najdłużej! Oby tak dalej:crazyeye: Quote
erka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cieszę się, że mój ulubieniec już w domku:loveu:. Fajnie ,że z Pchełką, będzie im raźniej. A Pchełka też śliczna, kocham takie sunie:lol:. Czyli wątek do zamknięcia:lol:. Quote
ewelinka_m Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 eliza_sk napisał(a):Śliczne matamorfozy :loveu: cudownie patrzeć na takie uśmiechnięte mordki :loveu: Quote
manforte Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bazarek na jędrzejowskie psy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10564489#post10564489 Quote
Recommended Posts