ecci Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 to dobrze!!! Niech ciotka o nas nie zapomina!:loveu: Quote
agata51 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Obiecałam, że porozsyłam wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/index6.html Quote
ecci Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 my na szczęście zdrowi!!! chociaż Bafek czasem chrząknie sobie odpowiednio w nocy:evil_lol: Pozdrawiamy zasmarkaną ciotkę:loveu: Quote
agata51 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Już mi lepiej, tylko nos jeszcze obolały - obtarty i obsypany zimnami. Cioteczki, mam prośbę - porozsyłajcie po swoich wątkach link do Ariela: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index41.html#post12034809 Zabroniono nam rozsyłać go na PW. Że to niby spam. Mam nadzieję, że offowanie nie jest zabronione. Oj, Bafusiu, czego to ludzie nie wymyślą! A ja przed chwilą przywiozłam do domu małą sunię, którą mój syn znalazł pod swoim domem (on to ma szczęście, a raczej nieszczęście, do bezdomnych, porzuconych psiaków!). Pewnie będę musiała zawieźć ją jutro do schronu. Pewnie to odchoruję. Quote
ecci Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 o kurcze, biedna dziewczynka :shake: u Bafka ok, znalazł sobie ciekawe zajęcie, jakim jest przesiadywanie w oknie...a tyle ma przy tym do powiedzenia:evil_lol: Quote
agata51 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Zapraszam, Bafusiu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-mix-terier-suczka-porzucona-w-lodzi-odwieziona-do-schroniska-134477/index3.html Quote
ecci Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 normalnie nie wierzę, przepiękna sunia, jak ktoś mógł ją wywalic!!!:angryy: Bafuś do 15 ciężko pracował w ogródku! Wrócił taki zmęczony, że nie mógł dojśc do siebie! Quote
agata51 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bafuś- ogrodnik, nie mogę! Chyba dołki kopał! Schronisko dla Zwierząt w Łodzi Quote
ecci Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 A gdzie tam, krówka "trafkę" jadła i łaziła w tą i nazad...mrucząc pod nosem:loveu: Quote
ecci Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 no to jeszcze jak!!! A do tego wiaterek go zamroczył:evil_lol: a to wczorajsze spanko: a to ostatnio ulubione zajęcia Bafcia:loveu: no i spanko na kanapie:evil_lol: Quote
agata51 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Mój serdelek kochany! :loveu: Słodziaszek najsłodszy! Quote
ecci Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Odzywam się!!! Termin na 29 kwietnia!!! Jeszcze troszeczkę:loveu: Oczywiście, wkleję zdjęcia małego zaraz po urodzeniu i powiem jak serdelek na niego reaguje;) Quote
ecci Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :-o o matko jakie piękności!!! napatrzec się nie można!:loveu::loveu::loveu: Dzieci są rozkoszne! Quote
agata51 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ecci napisał(a)::-o o matko jakie piękności!!! napatrzec się nie można!:loveu::loveu::loveu: Dzieci są rozkoszne! Jak śpią! Rozkoszny jest Bafek! Quote
agata51 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ocelot napisał(a):Ale jakie ma długie włoski:loveu: No wiesz, w końcu dziewczynka! Ale jako matka dwojga dzieci wiem, co się dzieje z włoskami, jakby to ująć, dzieciątek. Zachwycajcie się, póki czas! Oj, dadzą popalić! Quote
Cieplutkaa. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 PRZEPRASZAM ZA OFFA: Witam! Serdecznie zapraszam na wątek wspaniałego, białego psa w typie TERRIERA! Psiak od ponad dwóch lat przebywa w schronisku. Praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem i jeszcze nigdy nie był na spacerze. Nikt nie dba o jego wspaniałą szatę, prwie nikt go nie odwiedza. Psiak pilnie potrzebuje DT lub DS! Bardzo mile widziany jest również każdy inny rodzaj pomocy... Musimy mu pomóc zanim zapomni, że jest coś takiego jak MIŁOŚĆ!!! On naprawde jej bardzo potrzebuje... Jeszcze raz serdecznie zapraszam i proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bi.../#post11916233 POZDRAWIAM Quote
agata51 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Pamiętasz, Bafku, jak w zeszłoroczne święta zalecałeś się do Bery? ;) Quote
Cieplutkaa. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Justy$ka']PRZEPRASZAM ZA OFFA: Witam! Serdecznie zapraszam na wątek wspaniałego, białego psa w typie TERRIERA! Psiak od ponad dwóch lat przebywa w schronisku. Praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem i jeszcze nigdy nie był na spacerze. Nikt nie dba o jego wspaniałą szatę, prwie nikt go nie odwiedza. Psiak pilnie potrzebuje DT lub DS! Bardzo mile widziany jest również każdy inny rodzaj pomocy... Musimy mu pomóc zanim zapomni, że jest coś takiego jak MIŁOŚĆ!!! On naprawde jej bardzo potrzebuje... Jeszcze raz serdecznie zapraszam i proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bi.../#post11916233 POZDRAWIAM Nie wiem jak to się stało, że link nie działa :roll: W każdym razie: Biały mix.TERRIER!!! DT/DS potrzebny na CITO!!! Prosimy o ogłoszenia i bannerki!!! Mam też go w podpisie.... Pozdrawiam i zapraszam na wątek ;-) PS: Agata jaką masz piękną wnusię :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts