Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale pech, przeczytałam własnie na wątku transportowym, że mrowa23 z Poznania jedzie dzisiaj z Poznania do Warszawy i z powrotem i mogłaby coś zabrać.
Ale teraz to juz chyba za późno,żeby cos zrobić:placz:.
Nie mam do niej telefonu, bo ona oferuje również płatny transport, więc może mogłaby podjechać do Końskich po sunię?

Czy ktos ma telefon do mrowy23 i mógłby do niej zadzwonić?

Posted

O rany, faktycznie, ja nie patrzyłam do tego wątku o kasowaniu nieaktualnych postów, a widzę, ze tam jest większośc ogłoszeń...
Tylko jak zorganizować podwiezienie Lusi do Warszawy?

Posted

Znalazłam informację Mrówy z wczoraj, jest podany mail i numer gg, ale nei ma numeru telefonu...

"przypominam;-)
jutro jedziemy poznan-wawa z wawy wracamy pusto"

tak jak w tytule...o ile nie zmienia sie ceny paliw moge wozic psiaki za zwrot kosztow paliwa, start z poznania, wiekszosc chyba juz kojarzy mnie z transportow - polska nawet bardzo dlugie i zakrecone trasy jak i niemcy austria i dania...wole trasy w tygodniu ale w weekendy tez da sie zawsze cos wymyslic.
ponadto co drugi weekend jezdze pociagiem do wroclawia takze moge zabrac cos malego albo spokojnego ze soba
informacje na watku, pw, maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] badz gg3267175
[B]transport-polska zagranica 40zl/100km[/B]

Posted

[quote name='lovefigaro']Znowu złe wieści.. Pani Karina wysłała mi smsa.. Jest z mamą w szpitalu i nie wie, o której godzinie będzie mogła podjechać do Lusi i o której w ogóle bedzie w domu...:placz:[/quote]

Co za pech :angryy:

A czy sprawdzałyście ma napie pomocy ?
Może jest ktoś w tamtych stronach, kto mógłby pomóc.

Posted

O mamo.. Ja już wymiękam.. Coś mi się wydaje, że nic dzisiaj nie załatwimy.. Nawet jeśli te Petrykozy nie są daleko od Warszawy, to Mrówa i tak tam nie podjedzie, bo pani Karina z Lusią może być tam dopiero późnym wieczorem.. A Mrówy już tam dawno nie będzie..

Posted

[quote name='fizia']...A jakby sie nawet ktos znalazł, to czy bez p. Kariny można odebrac Lusię?[/quote]

Sądzę, że tak. Ona nie jest w schronisku więc nie ma określonych godzin odbioru. Karina musiałaby tylko b. dokładnie powiedzieć, gdzie przebywa maleńka

Posted

[quote name='elik']Sądzę, że tak. Ona nie jest w schronisku więc nie ma określonych godzin odbioru. Karina musiałaby tylko b. dokładnie powiedzieć, gdzie przebywa maleńka[/quote]

Tylko chodzi mi o to czy ta Pani tak poprostu bez problemu odda Lusię obcej osobie.

Posted

[quote name='fizia']Tylko chodzi mi o to czy ta Pani tak poprostu bez problemu odda Lusię obcej osobie.[/quote]

Chyba tak, bo p.Karina ma z tą kobieta kontakt telefoniczny, więc mogłaby ją uprzedzić, ze ktos przyjedzie..