Jump to content
Dogomania

MAJA DOM!!!!! Niesamowita Para Dobermanów Szuka Nowego Domu!

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panstwo byli poznac Amira. Bardzo rozsadnie podchodza do sprawy. Chca go zabrac w piatek za tydzien, bo od poniedzialu Pani ma urlop i bedzie mogla z nim byc w domku. Wiedza, ze bedzie musial tydzien tu jeszcze byc ale nie chca go po weekendzie samego w domku zostawic dlatego dzis go nie zabrali. Wg mnie rozsadnie. Wole aby sie przyzwyczail jak Pani bedzie miala urlop niz np. zostawiony sam w domku w poniedzialek cos zniszczyl.

Zobaczcie jak nas zasypalo...

AMIR
http://www.wrzuta.pl/film/uyUTKRYYro/amir
http://www.wrzuta.pl/film/nuWJ50hVjm/amir

Beata

Posted

Wydaje mi sie, ze tak, spodobal sie. Chlopiec zachwycony! Tata moze lekko sceptycznie podchodzil ale moze to tylko takie moje wrazenie. W kazdym razie pies ma byc tej Pani, tzn ona ma sie nim opiekowac. Powiedzialam, ze niech sobie do piatku pomysla a Pani na to, ze nie ma nad czym myslec, ze w piatek mam im go przywiezc.

Posted

Wiec Hassan wczoraj poznal nowa Pania. Bardzo fajna kobieta, rozsadna, spokojna. Hassan obiecal, ze bedzie grzeczny i polubi meza swojej nowej Pani :-) Wczoraj jeszcze go wykapalysmy i na noc poszedl do hotelu gdzie spala jego nowa Pani. Cala noc przespal smacznie - chrapiac :-) Teraz od 10:00 jada pociagiem, czeka ich prawie 8 godzin jazdy.
Bedzie dobrze ale wiadomo - trzeba dac im 3-4 tyg aby miec pewnosc.
Tak Hassan grzecznie siedzi w bagazniku.

Beata

Posted

Po odstawieniu Hassana z nowa pancia na dworzec ( mialam telefon - juz dojechali wszystko OK ) pojechalismy z Amirem do lasu. Oj...zapachow bylo tam az za duzo jak na jeden psi nos :-) W pewnym momencie Amir postanowil sam pobiegac i linka wysmyknela mi sie z rak i popedzilllllllll.....ale grzecznie wrocil. Powiedzialam mu, ze nie zycze sobie takich nr wiecej ;)

Posted

O 17:00 po pracy jade po Amirka i do weta na zastrzyk z antybiotyku. Wczoraj jak go zostawialam byl jeszcze lekko nieprzytomny. Dostal kocyk fajny i mam nadzieje, ze nie dobral sie do rany - zalozylam mu kolnierz.

Posted

Wyobrazcie sobie, ze jak w pon i wtorek byl spokoj ( Hassan w nowym domku jest od niedzieli wieczor ) tak w srode po wyjsciu Pani do pracy Hassan rozpierala energia, szalal, szczekal i nie dal sie uspokoic :mad:

Pani musiala wrocic z pracy....Jak Pani byla to OK, pokrecil sie i poszedl spac. Dzis na szczescie bylo OK i Pani spokojnie mogla zostac w pracy. Co mu sie wczoraj stalo to nie mam pojecia.....

Amir jutro ok 14:00 bedzie w nowym domku. Sama go zawoze. No zobaczymy jaki Amirek bedzie grzeczny, bo w domku jest 4 letnie dziecko.
To na razie proba, ktora Amir musi zdac celujaco aby mogl tam zostac.
Przed wyjazdem jeszcze wizyta w salonie psiej pieknosci i taki pachnacy po kapieli pojedzie do nowych Panstwa.

Beata

Posted

Amir juz w nowym domku. Zapoznanie z dziecmi super, byl bardzo grzeczny. Dalismy sobie dwa tygodnie ale Panstwo sa bardzo pozytywnie nastawieni. Trzymac kciuki!

Tu chwila przed wyjazdem do Gdanska - Amir odpoczywa po kapieli :-)

Beata