Jump to content
Dogomania

MAJA DOM!!!!! Niesamowita Para Dobermanów Szuka Nowego Domu!

Recommended Posts

Posted

aisaK napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:Hassan to moja nowa miłość...:loveu::loveu::loveu:

Ta Twoja milosc na spacerku przegryzla linke i sobie poszedl biegac sam :mad:
Na szczescie grzecznie wrocil.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja bym chciała wszystkie dobeczki - zrobiłabym ranczo dobeczkowe.... Nie martwilabym sie zę ktos nie pokocha, odda, albo bedzie wymyślłą ze dobeczki są takie albo "takie"....

Ciekawa jestem jak one rozłąkę zniosą....

Posted

Wiem, wiem - inaczej byc nie moze. Oby szybko.
Mam nadzieje, ze info w piatkowym dodatku do Dziennika Baltyckiego pomoze. Maja tez miec wzmianke na tczewskiej stronie internetowej.

Posted

Dołączam sie do Was!
Beata...zarowno Amir jaki i Hassan to przepiekne dobki. Nie jeden wlasciciel bedzie mogl pochwalic sie taka parka.
Ale rowniez i ososbno moga przeciez isc do adopcji, i znajac dobki, twierdze że Amir odzyje.

Posted

Hassan juz po kapieli i kastracji. W kapieli byl bardzo grzeczny a cieple powietrze z suszarki chyba mu sie spodobalo :-)

Jedziemy do fryzjera:-) W bagazniku bardzo grzeczny, spokojny, zero problemow

Z wizyta u ciotki i wujka

Tyle wrazen...

I gotowy do wyjscia

Wczesniej bylam na spacerku z Amirem. Szalal z pilka, ktora ciocia Marlenka nam przyslala.

Posted

Hassan wogole sie ranko po sterylce nie interesuje. Chlopaki sa w osobnych boksach, jest OK, sa weseli, radosni i pelni energi. Qupa dzis lepiej wygladala, zwlaszcza u Amira.

Posted

Byl bardzo interesujacy telefon o Amira z Gdanska wiec blisko. Maja przyjechac w piatek i go zobaczyc....Na razie siedze cicho ale jak w weekend oba pojda do domkow to sie upije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze szczescia oczywiscie ale beda tez plakac jak bede odjezdzac....