Cheritka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Izabela124.']a kiedy nastepny nr? Następny numer Naj będzie w poniedziałek, już niedługo. Mam nadzieję, ze moje psy tam bedą :roll:, bo jak nie wyszły zdjęcia :-(. Ale za to znowu dajmuś był z Kasią w telewizorku w teledysku S.O.S. Quote
Atkaaaa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No to czekamy na Naj.. :) Ps. jak mi tego posta wyrzuci to normalnie zwariuje!! Quote
Atkaaaa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No to czekamy na Naj.. :) Ps. jak mi tego posta wyrzuci to normalnie zwariuje!! Quote
Cheritka Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Izabela124.']A to ty stoisz obok Kasi? :roll: J a :oops:, a nie podobna :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ale pięknie Dajmuś wyszedł na tej fotce :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Cheritka']:roll: J a :oops:, a nie podobna :evil_lol::evil_lol:Nie bylam pewna czy to ty:eviltong: ładna jestes:loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Nie bylam pewna czy to ty:eviltong: ładna jestes:loveu::loveu: Dzięki , kiedyś byłam :eviltong:. agaciaaa Ale pięknie Dajmuś wyszedł na tej fotce :loveu: No dzięki :mad: bez komentarza,:angryy: a ja to co ?:roll:?:roll:?:roll:?:roll:?:diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 fajna fotka :D trzeba bylo tez wystapic w teledysku :D Quote
agaciaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Cheritka']No dzięki :mad: bez komentarza,:angryy: a ja to co ?:roll:?:roll:?:roll:?:roll:?:diabloti: myślałam że to temat o pudelkach :eviltong: ale Ty też ładnie oczywiście :loveu: Quote
Cheritka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Pieski będa w następnym numerze Naj:-(, czyli 11 :roll:. To numer Świąteczny, bardzo się podobały w redakcji i przesunęli je na Świeta :crazyeye: [SIZE=4]Ale za to wstawie Wam jeszcze jakieś fotki związane z telwizją :cool3:, tylko nie dziś :shake: Quote
szamanga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Cheritka'] i podam dla ułatwienia, że ten PAN nie pracuje w telewizji i jest dla niektórych bardzo kontrowersyjną osobą. Ale Pudelek mu się podoba - jak widać Witam Oglądałam dzisiaj gazete "naj" i myślałam że zobacze twoje pudelki, :cool3: a tu nic,:roll: ale na ostatniej stronie zauważyłam,że będzie artykuł w następnym numerze. I już wiem kto tam w nim wystąpi :diabloti: ...redaktor portalu internetowego "PUDELEK", Zgadza się.??? Super zdjęcie w zapowiedzi. Pozdrawiam Quote
Ulaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No bez jaj że ten koleś jest z pudelka :eek2::roflt: No nieee zupełnie inaczej wyobrażałam sobie kogoś, kto obrabia pupcie komu tylko może :roll::evil_lol: Quote
kingula Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 a szczegolnie g.a. i wystepuje z tymi samymi pudelkami z ktorymi ona wystepuje :p Quote
Cheritka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 szamanga napisał(a):Witam Oglądałam dzisiaj gazete "naj" i myślałam że zobacze twoje pudelki, :cool3: a tu nic,:roll: ale na ostatniej stronie zauważyłam,że będzie artykuł w następnym numerze. I już wiem kto tam w nim wystąpi :diabloti: ...redaktor portalu internetowego "PUDELEK", Zgadza się.??? Super zdjęcie w zapowiedzi. Pozdrawiam Ja też przeleciałam i przegapiam :placz:, Tak pudelki będą z Panem Wojtkiem :eviltong:. Quote
Cheritka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 kingula napisał(a):a szczegolnie g.a. i wystepuje z tymi samymi pudelkami z ktorymi ona wystepuje :p A kto to jest g.a. ????? i ona ??????:roll: Quote
BlackSheWolf Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ooo no to poczekamy do nastepnego numeru :) Quote
Ulaa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 kingula napisał(a):a szczegolnie g.a. i wystepuje z tymi samymi pudelkami z ktorymi ona wystepuje :p Pudelki występowały z Cerekwicką. Na szczęście. Bo tamta mogłaby im krzywdę zrobic :roll: Quote
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 haha! :) a ja dzis widziałam po raz któryś tam teledysk Cerekwickiej S.O.S :) Quote
Cheritka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='BlackSheWolf']haha! :) a ja dzis widziałam po raz któryś tam teledysk Cerekwickiej S.O.S :) Mam jeszcze jakieś zdjęcia z teledysku A tak wygladałaby Kasi C karta :eviltong: Bardzo zła jakość :-(:placz: I mój kochany rodzynek Quote
Cheritka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Czekamy na następny numer :D :cool3: Następny numer w poniedziałek, ale tu też jesteśmy :loveu: Quote
Recommended Posts