Cheritka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Wow! :-o Gratuluję tak znanych psiaczków. :cool3: :multi: :multi: :multi: A właśnie wczoraj kupiłam gazetę z programem "KurierTV" i było tam zdjęcie Czarka i jego dziewczyny z dwoma pudelkami. I nawet przeszło mi przez myśl, że to mogą być Twoje psiaki. :cool3: :hmmmm: I co się dzisiaj okazuje? Że zgadłam! :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: Hm, kurier TV,:sweetCyb: a ja nie widziałam zrób zdjęcia i wstaw,:modla::modla::modla: a ja postaram się kupić jak ją zobacze :roll: Quote
Cheritka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 tygra napisał(a):widzę że Gwiazdy masz w domu :) gratuluję Oglądałam dziś Strzał w 10 z Czrkiem Pazurą (poerwszy raz) ale moich pudelków tym razem nie dali Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ale dadza nastepnym razem pewnie Quote
Czarna_Owieczka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jak nie dali to tylko ich strata. Pudelki są wspaniałe :loveu: Quote
Cheritka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Jeśli ktoś jeszcze ma gazetką w której są moje kochane pudelki to poproszę o powiadomienie mnie :Rose: Asia obiecała mi nawet przysłać swoją ;D Quote
Cheritka Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Ale tu się zrobiła cisza, to ja napisze, ąże moje pudelki były jeszcze w kilku gazetach z Czarkiem :multi: i w " Kurierze Warszawskim" po wystawie w Legionowie. Nie mam gazet, to dam stare [nieudane] zdjęcia robione z telewizorka. Podpisali Sylwia, bo to psy mojej córki :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts