Murka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Krówek to żywy, wesoły i rozbrykany pies. I baardzo kochany. Kontakt z człowiekiem jest dla niego ważniejszy niż towarzystwo innych psów. Baardzo się cieszy na widok człowieka i chce się bawić ;) Bywa w tym trochę niedelikatny, ale to jest w nim m.in. urocze ;) Zrobiło się trochę cieplej i widać służy to jego stawom ;) Ranki na łapkach ładnie się zabliźniają. Pracujemy teraz nad zachowywaniem czystości. Co ciekawe z siusianiem problemów nie ma. Koopki jednak są częste... Dzisiaj miałam akcję odrobaczania całego towarzystwa, Krówkowi też się dostało ;) Zobaczymy, może jakieś robale są powodem, że tak dużo koopka :roll: Możliwe też że jako starszy pan potrzebuje czasu na nauczenie się czystości. Quote
emilia2280 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 becia66 napisał(a):Murka, cuda czynisz.....:loveu: Mureczko, zgadzam sie tu z Beciá. Z kwestii formalnej - jezeli nie sprawia Ci to róznicy, wolalabym przelewac Krówkowe pieniádze okolo 26 kazdego miésiáca za miesiác nadchodzácy (z wyprzedzeniem). Wynika to z faktu, ze wtedy wlasnie dostajé wyplaté i robié wszystkie przelewy i bardzo trudno jest mi utrzymac jakikolwiek grosz po tej dacie - zawsze jest ktos potrzebujácy po drodze. Tak bédzie pewniej i bezpieczniej, ze piéniádze dotrá bez poslizgu :roll: Quote
modliszka84 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 nowe allegro wyroznione http://www.allegro.pl/show_item.php?item=319334580 Murka - czy moge podawac Twoj tel w ogłoszeniach? i jakie to jest województwo :oops: ? Quote
Murka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 emilia, nie ma żadnego problemu ;) modliszka, jak najbardziej! Województwo, jak nazwa naszej metropolii ;) głosi (Janów Lubelski), jest lubelskie ;) Quote
modliszka84 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Murka'] modliszka, jak najbardziej! Województwo, jak nazwa naszej metropolii ;) głosi (Janów Lubelski), jest lubelskie ;) ale ze mnie głąb :oops: Quote
Murka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Sabina, doszły Twoje pieniążki na Krówka: 100 zł ;) Quote
Sabina02 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Murka']Sabina, doszły Twoje pieniążki na Krówka: 100 zł ;) Wyslane 15-go lutego....:mad: Nie spieszylo im sie...:shake: No, juz mialam rozrube zrobic... ale lepiej pozno niz wcale...;) Quote
Sabina02 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 modliszka84 napisał(a):ale ze mnie głąb :oops: Zaden głąb! Nigdy nic nie wiadomo... np. gory Tarnowskie wcale nie sa kolo Tarnowa ;) Quote
Ulka18 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Krowko-Zajaczek przypomina sie wszystkim dogomaniakom na pierwszej stronie. Quote
Olena84 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Krówek do gory. Widze, że wszystkim to zdjecie Krówka - zajączka się podoba;) Quote
*zaba* Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bo jest niesamowite! Jak sie ono ma do tego staruszka Krowka,haha? Quote
*zaba* Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bazarek na Krowka,zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106453 Quote
Olena84 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No właśnie nie wiem, czemu Krówek nazywany jest staruszkiem?! Prosimy o zmiane tytułu wątku;) Quote
Selenga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 PROSIMY O POMOC!!! Rozsypał się samochód, którym Saba i malutki, potraktowany brutalnie czymś twardym szczeniaczek mieli przyjechać w piątek na konsultację do dr. Garncarza. NIE MAMY TRANSPORTU DLA NICH Jeśli ktos może nam pomóc to prosimy o informację Chodzi o trasę Piorków Trybunalski - Warszawa - Piotrków Wizyta jest umówiona na popołudnie, w piątek 29.02 cały wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9580479 Quote
Murka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Przyszły pieniążki z bazarku modliszki od izabeli29 (50 zł) - dzięki! Quote
Kobold Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dziewczyny, nie mam czasu na dokladne czytanie watku,przelecialam na chybcika, wiem, ze Krowek jest u Murki. Chcialam przelac pieniazki, sorrki ale moge pomoc tylko w ten sposob.Murka prosze podaj mi na priva, na kogo mam zrobic przelew. Quote
modliszka84 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Kobold']Dziewczyny, nie mam czasu na dokladne czytanie watku,przelecialam na chybcika, wiem, ze Krowek jest u Murki. Chcialam przelac pieniazki, sorrki ale moge pomoc tylko w ten sposob.Murka prosze podaj mi na priva, na kogo mam zrobic przelew. Aniu dzięęęękujeee :loveu: Nie wiem czy masz juz nr od Murki, jeśli nie moge Ci przesłać na PW nr konta hotelikowego ;) Quote
Kobold Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Aga,wszystko juz zalatwione, kaska wyslana. Niestety, tylko tak moge pomoc biednej psince.:sad: Quote
Ulka18 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kroweczek szuka domu na zawsze i jeszcze dluzej... Quote
Recommended Posts