Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystko ok, ja teraz poza domem, wczoraj psy odpoczywaly sobie z mezem, ogolne lenistwo przy deszczu, dzis moze dzialka sie im uda

a ja mam jakis szalony dzien w pracy przed soba

Posted

mialam bardzo ciezki i nieprzyjemny zawodowo tydzien, trafilam na kogos kto ma ochote sie na mnie wyzyc za wlasne bledy, mam nadzieje ze weekend bedzie udany

niestety dzis Fender zaczal wymiotowac, podalam juz cerenie antywymiotna ale nie wszedl mi caly zastrzyk niestety

Posted

Myślami jestem z Wami,

My też mieliśmy dzisiaj ciężki dzień, Magia przeziębiona, delikatne zapalenie ucha, 3 zastrzyki, odrobaczenie, + odrobaczenie wszystkich maluchów... :shake:

Posted

przy okazji sie zastanawiam jak sie walczy w pracy z mobbingiem, zastraszaniem jesli ktos ma pomysl to na PW chetnie pogadam

Fender na spacerze znow probowal jesc trawe, teraz odpoczywa

Posted

dzis widac,ze sie Fender zle czuje, wciaz dreszcze, musimy jakos noc przetrzymac
martwi mnie bardzo jasna biegunka, taka mdla w kolorze jasnego bladego zoltego, wczesniej chyba takiej nie bylo

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaciskam z całych sił :kciuki:

[SIZE=1]a o mobbingu :roll:......leczyłam ostatni rok nerwy na urlopie zdrowotnym z tego powodu :oops:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

kolejne dozylne kroplowki, ale sie troszke ozywil

pojechalismy z lecznicy na dzialke, tam byl dosc radosny jak na obecny stan

w drodze powrotnej w samochodzie NIki miala atak, znow pelne naprezenie, oczy na wierzchu, zupelnie nie wiemy skad sie to wzielo

Posted

dziwne ale Fendera interesuje wylacznie sucha karma, ewentualnie parowki, kurczak odpada, convalescence odpada, nie wiem o co chodzi

mamy zbadac watrobe NIki i chyba wprowadzamy leki przeciwpadaczkowe

zle sie czuje, musze sobie odpuscic latanie w tym tygodniu, zeby w przyszlym byc na pelnych obrotach

Aganiok, chetnie sie spotkam i opowiem, zdziwisz sie niezle

Posted

[quote name='eurydyka']dziwne ale Fendera interesuje wylacznie sucha karma, ewentualnie parowki, kurczak odpada, convalescence odpada, nie wiem o co chodzi

mamy zbadac watrobe NIki i chyba wprowadzamy leki przeciwpadaczkowe[/quote]

Ale wiesz co.....jak na chorego Fenderek wygląda zadziwiająco dobrze. Jakbym nie znała jego historii nie powiedziałabym, że ma chemię za sobą.

I Niki też....piękna jamniczka