Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:D Witam!
29 kwietnia nasz NORTON skończył 8 lat i wkroczył w wiek wystawowych weteranów !!!!
a w sobote debiut w Łodzi w klasie weteranow!
[img]http://www.tanana.okey.pl/foto/norton/Nowy%20folder/norton5.JPG[/img]

Posted

Dziś mija rok jak Vanity jest ze mną...to był bardzo dobry rok i wiem, że z nia będziemy miały jeszcze duuużo duuużo takich cudownych lat :D :D :D :P :lilangel: :B-fly: :laola: :iloveyou:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

2 października mama mojej sunieczki skonczyla 5 latek :D :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
a 2 listopada miną 2 lata od przybycia daisuni do nas ;)
ehh jak ten czas szybko leci ;)
:)

• 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj kolej na nas :D
Od 57 minut mój Bursztynek ma pełne 11 latek 8)
To znaczy, "pełne", to on będzie miał tak gdzieś ok. 5-ej nad ranem, ale już teraz otwieramy szampana..... ekhm.... rozpakowujemy psie ciasteczka, znaczy się :wink:
Bursztynek- piąty i ostatni z całego miotu na B z Coyoacan FCI, uważany był przez dłuższy czas za takie nasze brzydkie kaczątko.
Najmniejszy, jedyny, któremu oba ucha oklapły, jak rasowemu kundelkowi i długo nie chciały stanąć na sztorc.
Ale ja mu szeptałam do tych kłapciaczków, że będzie piękny i że zrobimy wszystkim psikusa. :lol:
Udało nam się- mimo, że Bursztyś ma bardzo utytułowane rodzeństwo, tylko jemu udało się zdobyć tytuł Best in Show (Warszawa '97). 8)
Sztysio, to mój pierwszy w życiu psiul- mój i tylko mój :D
Razem przeszliśmy bardzo wiele- wystawy, wyścigi, próby uciągu, operacja- chwile słabości i cudowne uniesienia.
Wszystko razem.
Bursztysiu- obyś sobie jeszcze tak długo długo na tym naszym świecie żył :BIG:

Zakochana pańcia i Jagusia :angel:

Posted

Dziękujemy Wam ślicznie, moim Mili :D
Dziś dzień dla Sztysia wyjątkowy- cały czas jesteśmy razem, sesja drapaniowo- głaskaniowa odbyta (jeszcze trochę i nabawię się odcisków na dłoniach :wink: ), ciasteczek i kostek więcej niż zwykle.
No i Jagna też na tym co nieco skorzystała :wink:
Aktualnie, jubilat leży u moich nóg z kołami do góry i prosi o jeszcze kilka głasków. No, dobrze mu normalnie :lol:
A jak widzę, że jemu dobrze, to i mi tak, jakoś milutko :roll:

Posted

[quote name='NigdyNigdy']Dzisiaj kolej na nas :D
Od 57 minut mój Bursztynek ma pełne 11 latek 8)
Bursztysiu- obyś sobie jeszcze tak długo długo na tym naszym świecie żył :BIG:

Zakochana pańcia i Jagusia :angel:[/quote]

:new-bday:
Usciskaj mocno solenizanta od nas!
obysmy jeszcze nie raz spotkaly sie na BIS-ach weterwnow z naszymi "dziadkami" :D

Posted

[quote name='TANANA'] :new-bday:
Usciskaj mocno solenizanta od nas!
obysmy jeszcze nie raz spotkaly sie na BIS-ach weterwnow z naszymi "dziadkami" :D[/quote]

Dziękuję w imieniu Sztysia- uściskam go mocno (ino, żeby soków nie wycisnąć :wink: )
Też mam nadzieję, że nasze spotkania będą coraz częstsze, za co bardzo mocno trzymam kciuki :D

Posted

spoznione ale za to gorace zyczonka wielu lat zycia pelnego wigorku ( a co niech czasem dokuczy Panci wsadzajac nosa gdzie sie da ;-) ) dla wspanialego gentelmena :-)