rOOn7 Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 No wiec sto latek dla naszych cudownych pluszakow :-) Quote
Daisunia Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 uprzejmie donoszę ze daisy za 10 dni ( nie licząc 30 bo razem z 30 było by jednenascie dni) kończy dwa lata :) pozdr. Quote
TANANA Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 :D Witam! 29 kwietnia nasz NORTON skończył 8 lat i wkroczył w wiek wystawowych weteranów !!!! a w sobote debiut w Łodzi w klasie weteranow! [img]http://www.tanana.okey.pl/foto/norton/Nowy%20folder/norton5.JPG[/img] Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 wszystkiego naj naj naj od Nas ( mnie i malamutki Day Tripper Dancing Storm) i powodzenia na wystawie ;) Quote
sh_maniak Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 25 kwietnia mój Fenixek skończył 11 latek :D :multi: :new-bday: :buzi: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :smilecol: Quote
Śnieżna-Rakieta Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 :new-bday: Wszystkiego najlepszego!!! :tort: Quote
banjo Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Dziś mija rok jak Vanity jest ze mną...to był bardzo dobry rok i wiem, że z nia będziemy miały jeszcze duuużo duuużo takich cudownych lat :D :D :D :P :lilangel: :B-fly: :laola: :iloveyou: Quote
Daisunia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 10 maja 2005 roku moja Daisy skończyła 2 latka :) pozdrawiamy Quote
SH Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Dokładnie dzisiaj moja kochana Zandalee kończy 18 miesiąc życia :D :BIG: Quote
Śnieżna-Rakieta Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 :new-bday: Wszystkiego najlepszego!!! Całuski i glaski od moich psiaków. :laola: Quote
SH Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 U nas znowu święto :D Beni kończy dziś 9 latek! :tort: :BIG: Quote
Śnieżna-Rakieta Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 :new-bday: Wszystkiego najlepszego!!! Quote
SH Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 W imieniu mojej kochanej "staruszki" serdecznie dziękuję :calus: Quote
takatuka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Wszystkiego najlepszego i długiego zycia w biegu :wink: dla Beni i Zandalki :angel: Quote
SH Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 W imieniu obu suniek -> dzięki, dzięki, dzięki :buzi: Quote
Daisunia Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 2 października mama mojej sunieczki skonczyla 5 latek :D :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: a 2 listopada miną 2 lata od przybycia daisuni do nas ;) ehh jak ten czas szybko leci ;) :) Quote
NigdyNigdy Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dzisiaj kolej na nas :D Od 57 minut mój Bursztynek ma pełne 11 latek 8) To znaczy, "pełne", to on będzie miał tak gdzieś ok. 5-ej nad ranem, ale już teraz otwieramy szampana..... ekhm.... rozpakowujemy psie ciasteczka, znaczy się :wink: Bursztynek- piąty i ostatni z całego miotu na B z Coyoacan FCI, uważany był przez dłuższy czas za takie nasze brzydkie kaczątko. Najmniejszy, jedyny, któremu oba ucha oklapły, jak rasowemu kundelkowi i długo nie chciały stanąć na sztorc. Ale ja mu szeptałam do tych kłapciaczków, że będzie piękny i że zrobimy wszystkim psikusa. :lol: Udało nam się- mimo, że Bursztyś ma bardzo utytułowane rodzeństwo, tylko jemu udało się zdobyć tytuł Best in Show (Warszawa '97). 8) Sztysio, to mój pierwszy w życiu psiul- mój i tylko mój :D Razem przeszliśmy bardzo wiele- wystawy, wyścigi, próby uciągu, operacja- chwile słabości i cudowne uniesienia. Wszystko razem. Bursztysiu- obyś sobie jeszcze tak długo długo na tym naszym świecie żył :BIG: Zakochana pańcia i Jagusia :angel: Quote
Śnieżna-Rakieta Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 :new-bday: :new-bday: :new-bday: Wszystkiego najlepszego dla pięknego Bursztynka!!! Życzę sto lat życia, dużo zdrowia i wiele zwycięstw na wystawach! Całuski i glaski od wszystkich moich psiaków. :laola: Quote
SH Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [size=6][color=darkblue]Sto lat!!![/color][/size] :BIG: Quote
NigdyNigdy Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Dziękujemy Wam ślicznie, moim Mili :D Dziś dzień dla Sztysia wyjątkowy- cały czas jesteśmy razem, sesja drapaniowo- głaskaniowa odbyta (jeszcze trochę i nabawię się odcisków na dłoniach :wink: ), ciasteczek i kostek więcej niż zwykle. No i Jagna też na tym co nieco skorzystała :wink: Aktualnie, jubilat leży u moich nóg z kołami do góry i prosi o jeszcze kilka głasków. No, dobrze mu normalnie :lol: A jak widzę, że jemu dobrze, to i mi tak, jakoś milutko :roll: Quote
TANANA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='NigdyNigdy']Dzisiaj kolej na nas :D Od 57 minut mój Bursztynek ma pełne 11 latek 8) Bursztysiu- obyś sobie jeszcze tak długo długo na tym naszym świecie żył :BIG: Zakochana pańcia i Jagusia :angel:[/quote] :new-bday: Usciskaj mocno solenizanta od nas! obysmy jeszcze nie raz spotkaly sie na BIS-ach weterwnow z naszymi "dziadkami" :D Quote
Daisunia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 dzisiaj mijają dwa lata odkąd przywieźliśmy nasza uroczą malamutkę do domu :D życzę i Wam i sobie żeby jeszcze więcej takich jubileuszy było :drinking: Quote
NigdyNigdy Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='TANANA'] :new-bday: Usciskaj mocno solenizanta od nas! obysmy jeszcze nie raz spotkaly sie na BIS-ach weterwnow z naszymi "dziadkami" :D[/quote] Dziękuję w imieniu Sztysia- uściskam go mocno (ino, żeby soków nie wycisnąć :wink: ) Też mam nadzieję, że nasze spotkania będą coraz częstsze, za co bardzo mocno trzymam kciuki :D Quote
rOOn7 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 spoznione ale za to gorace zyczonka wielu lat zycia pelnego wigorku ( a co niech czasem dokuczy Panci wsadzajac nosa gdzie sie da ;-) ) dla wspanialego gentelmena :-) Quote
Recommended Posts