Savannah Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='NigdyNigdy']No i rok minął, jak z bata strzelił! A przyznam, że trochę miałam obawy, czy się uda kolejne urodziny Bursztynka świętować, ale jak widać..... :multi: Dzisiaj mój Sztysio ukochany i pierworodny (;) ) kończy 12 latek. Z tej okazji tulam go mocno i życzę, żeby jeszcze drugie tyle dane nam było razem przeżyć :loveu: (choć to może życzenia bardziej dla mnie, niż dla niego :roll: ) Impreza u nas pełną parą- wstawiam dwie fotki, co byście nam pozazdrościli :wink: Sesja przytulankowa dla jubilata: [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/9625/dscn0751pd5.jpg[/IMG] I jeszcze inni na tym skorzystali ;) [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/8233/dscn0755xy5.jpg[/IMG][/quote] [SIZE=5][COLOR=Purple][B]Kasiu przekaż Bursztynkowi uściski łapki!! I życz mu odemnie i psiakow STO LAT!!!!:loveu:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
NigdyNigdy Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Savannah'][SIZE=5][COLOR=purple][B]Kasiu przekaż Bursztynkowi uściski łapki!! I życz mu odemnie i psiakow STO LAT!!!!:loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Zrobione!:thumbs: Dzięki Lidziu :Rose: Quote
chicken Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 :klacz::smilecol::klacz: :klacz::smilecol::klacz: :BIG::BIG::tort::tort::BIG::BIG: :BIG::BIG::tort::tort::BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!! 1000000000000000 LAT! :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
SH Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [SIZE=4][COLOR=indigo][B][I]BURSZTYNKOWI JESZCZE STU LAT SUKCESÓW!!![/I][/B][/COLOR][/SIZE] :Rose: :thumbs: :Rose: :cunao: :new-bday: :cunao: :Rose: :thumbs: :Rose: Quote
NigdyNigdy Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 chicken, SH, pięknie dziękujemy :grins: Choć z tą setką lat sukcesów to.... Iwono, chcesz mne wykończyć? :lol: Quote
karlaaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Z drogi obranej nigdy nie zawracaj, zawsze kochaj, milcz i przebaczaj, a gdy Cię boleść do płaczu wzbudzi, łzy miej dla siebie, uśmiech dla ludzi. Bądź jasnym promieniem dla tych co szczęścia za mało mają, żyj więcej czynem niż marzeniami :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :tort: :laola: Quote
NigdyNigdy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='karlaaa']Z drogi obranej nigdy nie zawracaj,[/quote] Bursztynek to typowy zaprzęgowiec- zawsze do przodu, nigdy za siebie ;) [quote name='karlaaa']zawsze kochaj,[/quote] Kocha, kocha :lol: [quote name='karlaaa']milcz[/quote] Nad tym musimy z gadułą popracować :roll: [quote name='karlaaa']i przebaczaj,[/quote] Bursztynek sklerozę już ma, więc przebacza łatwo :diabloti: [quote name='karlaaa']a gdy Cię boleść do płaczu wzbudzi, łzy miej dla siebie, uśmiech dla ludzi.[/quote] Ooooo.... Słodkie! :loveu: [quote name='karlaaa']Bądź jasnym promieniem dla tych co szczęścia za mało mają, żyj więcej czynem niż marzeniami :loveu: [/quote] Ja szczęścia za mało w sumie nie mam, ale Sztynek to jasny promyk w moim życiu- nie mogę powiedzieć :-) Dzięki serdeczne karlaaa- gdyby Sztynek rozumiał Twój wierszyk, byłby wniebowzięty :saint1: Quote
sh_maniak Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 O cholercia przegalipismy :placz: Sto lat sto lat dla Bursztynka, życze wam jeszcze wielu wielu lat razem :BIG: :tort: :new-bday: Uścisk łapki od starszego pół brata Fenixka :loveu: ( moja starowinka 25 pażdziernika skończyła 12,5 roczku :multi: ) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img205.imageshack.us/img205/6716/fenusbf5.jpg[/IMG][/URL] Quote
NigdyNigdy Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='sh_maniak']O cholercia przegalipismy :placz: Sto lat sto lat dla Bursztynka, życze wam jeszcze wielu wielu lat razem :BIG: :tort: :new-bday: Uścisk łapki od starszego pół brata Fenixka :loveu: ( moja starowinka 25 pażdziernika skończyła 12,5 roczku :multi: )[/quote] Dziękujęmy Ci, Marto (no i Feniksowi również ;) ) Niech się i starszy brat trzyma dzielnie, choć widzę, że te linie, jakieś wyjątkowo żywotne są :diabloti: Quote
sh_maniak Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A jak się ma rodzeństwo Bursztynka ? :) Juz troszke problemów zdrowotnych mamy, ale jak narazie jest całkiem całkiem, nie ma co narzekać ;) Quote
NigdyNigdy Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='sh_maniak']A jak się ma rodzeństwo Bursztynka ? :)[/quote] A dziękuję- bardzo dobrze :-) Cała czwórka żyje i ma się dobrze. Wszystkie nieco głuche, ale temu typowi to raczej niewiele przeszkadza ;) Ale w zaprzęgu jeszcze biegają ino na tyle, coby zaprzęgu w las nie wyprowadzić :diabloti: [quote name='sh_maniak']Juz troszke problemów zdrowotnych mamy, ale jak narazie jest całkiem całkiem, nie ma co narzekać ;)[/quote] No, bo w tym wieku to raczej nieuniknione- i my (czyt. Bursztynek) też czasem z problemami zdrowotnymi się borykami, a i odpowiednie witaminki są na porządku dziennym :-) Quote
sh_maniak Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A ich nie było 5 w miociku? Wiesz Fenix wpadł pod samochód jak miał 7 lat i teraz wychodzi, reumatyzm tez ma ... obowiązkowo cała zime spędza w domu, wychodzi tylko na spacerki ;) Tez jest przygłuchy, czasem nie słyszy jak przechodze koło niego juz 10 raz :evil_lol: i trzeba dotknac aby sie obudził :eviltong: ... a jak chrapie :evil_lol: Quote
NigdyNigdy Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='sh_maniak']A ich nie było 5 w miociku?[/quote] Było i jest- piąty to Bursztynek :-) [quote name='sh_maniak']Wiesz Fenix wpadł pod samochód jak miał 7 lat i teraz wychodzi,[/quote] Uh.... :-( [quote name='sh_maniak']reumatyzm tez ma ... obowiązkowo cała zime spędza w domu, wychodzi tylko na spacerki ;) Tez jest przygłuchy, czasem nie słyszy jak przechodze koło niego juz 10 raz :evil_lol: i trzeba dotknac aby sie obudził :eviltong: ... a jak chrapie :evil_lol:[/quote] No tak.... :lol: Jakbym o Bursztynku czytała- głuchawy, po wylewach, jego bystrość czasem gdzieś ulatuje, czasem mu się nogi rozjeżdżają, no i reumatyzm też ma. Za bardzo na to nie narzeka (czasem tylko, jak go przewieje to płacze po nocach :roll: ), ale jak zacznie sobie łapiska lizać po nocy, to ja mam koniec snu ;) Ale i tak dzielny jest, że 10 godzin codziennie bez spaceru wytrzymuje :loveu: Quote
sh_maniak Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dzisiaj 7-me urodzinki obchodzi moje małe czarne wredne :loveu: , mój odwieczny śledczy :evil_lol: Wszystkiego najjjjjjjjjlepszego Fibinko vel Fizolku :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :laola: Quote
efra-husky Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Fibinki [CENTER][SIZE=5][COLOR=red]100 LAT FIBI[/COLOR][/SIZE][/CENTER] :laola: :laola: :laola: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: Quote
Savannah Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='sh_maniak']Dzisiaj 7-me urodzinki obchodzi moje małe czarne wredne :loveu: , mój odwieczny śledczy :evil_lol: Wszystkiego najjjjjjjjjlepszego Fibinko vel Fizolku :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :laola:[/quote] wszystkiego najlepszego dla FIBI !!!!! :multi: Quote
NigdyNigdy Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='sh_maniak']Dzisiaj 7-me urodzinki obchodzi moje małe czarne wredne :loveu: , mój odwieczny śledczy :evil_lol: [/quote] Ni jeża nie wiem, które to :p Ale nieszkodzi :evil_lol: Kolejnych szczęśliwych siódemek dla niej :new-bday: Quote
sh_maniak Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Fibi dziękuje za zyczenia :loveu: Kasiu Fibi to moja pierwsza suczka, małe czarne z Czech ;) Quote
efra-husky Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Przez to że dzisiaj wyjątkowo zakręcona jestem zapomniała bym o drugich urodzinkach mojej małej pociechy :oops: Wszystkiego najlepszego dla mojego słoneczka i całego rodzeństwa z miotu E :cool3: :calus: :laola: :new-bday: :BIG: :laola: Quote
Paulina87 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dzisiaj Jura kończy 3 lata ... ehh jak ten czas szybko leci. Życzę Ci sunieczko, żebyś nie była taka leniwa Zawsze dostawała takie wielkie kości jak ta co teraz masz żebyś zawsze miała kumpli do zabawy Wygrywała na wystawach... Żeby się spełniły wszystkie Twoje psie marzenia :loveu: :loveu: :tort: :new-bday: :tort: Quote
SH Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=navy]STO LAT!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] :new-bday: :cunao: :new-bday: Quote
Videl Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [COLOR=SeaGreen][SIZE=4]Wszystkiego najlepszego i sto lat dla Jury:new-bday::BIG::tort::new-bday:[/SIZE][/COLOR] Quote
chicken Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 STO LAT, STO LAT NIECH ZYJE NAM!!! :BIG::BIG::new-bday::new-bday::BIG::BIG: A to ciacho dla Jury: [IMG]http://www.doggiebistro.com/gooddog1.jpg[/IMG] Quote
SH Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Trochę mi wstyd, bo zapomniałam o urodzinkach mojego/niemojego psiaka :oops: 26 stycznia 10 latek skończył [B]FLASH Burda Kenel[/B] cudowny pies, który sprawił, że sport zaprzęgowy choć na chwilę stał się moją codziennością a na zawsze pozostał sentymentem :loveu: Quote
efra-husky Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 STO LAT DLA DZIESIĘCIOLATKA :BIG::BIG::new-bday::new-bday::BIG::BIG: I KOLEJNYCH LATEK W ZDROWIU Quote
Recommended Posts