Śnieżynka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Asti'] Śnieżynka - z czego jest ten tunel? :D[/quote] Tunel wykonany: część twarda to tunel z ikei do tego nasunięty ortalion Quote
Magda i Saga Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Uf, :-) nie wszyscy lubią trucie. Nawet jak dopiero zaczyna, to dobrze jest go "odbierać " na końcu szmaty, nie stać przy wejściu. No ale juz trucia koniec Pozdrawiam i życzę powodzenia Quote
Veliti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Magda i Saga'] Veliti - piękne przeszkody. Kiedy organizujesz zawody? przyjadę. :-)[/quote] Dzieki :lol: Magda daj znać kiedy masz zyczenie i zawody będą :multi: i też chętnie posłucham Twojego "trucia" :lol::lol: ja jak "pijawka" wysysam wiedzę agilitową jak tylko mogę , mam nadzieję nauczyc Veli slalomu i wtedy ruszę na szkolenia i nie będe juz pasozytowac na wiedzy innych - no moze troche bo nawyk pozostaje :lol::lol::lol: Dzeki Wszystkim ktorzy mi swoja wiedze "sprzedali" i to za darmo :loveu: Quote
Magda i Saga Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Na razie organizuję porodówkę w domu i nigdzie się nie ruszam. Oxi ma w brzuszku najmniej 4 świeże, całkiem nieużywane owczarki pirenejskie. Quote
Veliti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Gratulacje :lol: to będziesz miała ciut ciut pracy słodkiej :multi::multi: tzn że agility polskie moze spac spokojnie młoda fala nadchodzi :crazyeye::crazyeye: Quote
Magda i Saga Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jeszcze by się ktoś do biegania z nimi przydał :-) Genialne będą, ale nie aż tak, żeby się same toru nauczyć :-) A mnie 2 pyrki do biegania na razie starczą Quote
requiem. Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Przyszłam podkręcić temat. Otóż parę dni temu zromiłam tor agility! (jeżeli tak to można nazwać :diabloti:) Dwie hopki - listwy położone na dwóch klockach z drewna, 5 kołków na slalom, decha na siad, i taka ... deska po której delios ma przejść bo huśtawka nie przeszła. a czemu? bo sie jej boi :eviltong: Quote
ewka i haker Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ,,decha na siad'' o co chodzi? jak na siłę zmuszasz psa to nie dziwie ze się może bać to trzeba uczyć stopniowo Quote
Iwona. Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='ewka i haker'],,decha na siad'' o co chodzi?[/quote] może chodzi o "stół":roll: Quote
requiem. Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='ewka i haker'],,decha na siad'' o co chodzi? jak na siłę zmuszasz psa to nie dziwie ze się może bać to trzeba uczyć stopniowo[/quote] Wybaczcie że nie mam książkowego słownictwa i że niechcialo mi się zaglądnac do wikipedii :roll: Tak chodzi o stół Kto tu kogo zmusza. Obsikał to parę razy a potem weszedł na to dosał smaka, weszedł dalej, strony się zmieniły a ten wpadł w panikę. Nawet zachęcany smaczkiem nie chciał wejść więc odpuściłam, jedne psy sie boją tego inne tegoprzecież nie będę go na siłe tam targać Quote
PATIszon Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wiekszosc psow bedzie sie balo jesli tak sie je bedzie zapoznawac z hustawka jak Ty to zrobilas..... Pies wlazi na deske, bo Ci ufa, a tu nagle sru! Decha leci w dol.....no to wiecej nie wleze i juz. Proste.:niewiem: Quote
kredka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A my mamy 5 hopek i slalom z 8 kiji :razz: Hopki pozbijałam z desek...także są nawet fajne,pomalowaliśmy dwie :eviltong: będą normalnie git profesional :evil_lol: Kiedyś uczyłam psa własnie na takiej huśtawce,śmigał jak niewyżyty :eviltong: pniaczek,do tego decha i lataliśmy jak nakręceni,wcale nie trzeba było żadnych smaczków.;) Natomiast drugi pies uznawał to jako hopkę i chciał to przeskakiwać.Potem nie chciał wejść,dałam mu przed huśtawką "zostań" poszłam na drugą stronę,trzymając w ręku zabawkę i zawołalam,przeszedł bez problemu.Ojj ale kiedy to było :roll: Chyba trzeba odszukać naszą hustaweczkę,czy jak to tam się zwie ;) Quote
wiki4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Zimą to niektóre przeszkody można ze śniegu zrobić :lol: Quote
psikut_zabrze Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 To był żart no nie? :D A jak nie to wytłumacz mi jak ze śniegu chcesz przeszkody robic Quote
wiki4 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Chodziło mi o ''hopki'' :oops: Widziałam kiedyś na jakimś filmiku ;) Quote
psikut_zabrze Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Aha ;d no bo ja jednak sobie nie wyobrażam przeszkód ze śniegu ^^ Quote
PATIszon Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A ja sobie wyobrazilam murek...ladniutki jak igloo :p Quote
Toller Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='PATIszon']A ja sobie wyobrazilam murek...ladniutki jak igloo :p[/QUOTE] tunel w sumie też mógłby być, twardy rzecz jasna :cool3: Quote
ito Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Toller']tunel w sumie też mógłby być, twardy rzecz jasna :cool3:[/QUOTE] no i slalom z "bałwanów" :p Quote
psikut_zabrze Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ten slalom by ciekawie na pewno wyglądał ;d ale komu by się chciało lepic te bałwanki :D huheeh ;d Quote
wiki4 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='psikut_zabrze']ten slalom by ciekawie na pewno wyglądał ;d ale komu by się chciało lepic te bałwanki :D huheeh ;d[/QUOTE] Po to się ma młodsze rodzeństwo :diabloti: Quote
wiki4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='psikut_zabrze']A no chyba że tak :D[/QUOTE] To teraz czekać aż śnieg spadnie :evil_lol: Quote
Doma16 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 to może trochę potrwwać chodź u nas w wąwozie dziś o 11.30 był szron ;-) Quote
Recommended Posts