Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dobrą wiadomość. Alaskan ma dom. Odnalazł go jego prawowity właściciel. Zobaczył zdjęcia w internecie. I tak rozpoznał psa.

Od wczoraj alaskan mieszka zatem w domku. :multi::multi::multi:

Posted

Właściciel kręcił trochę nosem, że pies wykastrowany, ale kierownik od razu ustawił go do pionu i nawet opieprzył, że on chyba psa wcale nie szukał, bo psa szuka się najpierw w schronie. Właściciel zatem grzecznie za psa zapłacił i psa zabrał. :evil_lol:

No i dziś usłyszałam od kierownika, że robimy więcej dla schroniska, niż towarzystwo i władze i że jest nam wdzięczny. :razz:

• 3 weeks later...
Posted

Mam dzisiaj dość.
Dlatego wkleję relację z forum podhalanów, Bo tam chociaż u naszego Boryska dobrze.

"Musze wam napisac ze Borys to diabeł wcielony w skóre psa !!!!!!!! Na wszystko szczeka od płotu nie odchodzi wszyscy musza wiedziec ze on tu jest a najlepsze jest to ze zaczął sie przekopywac pod płotem i ucieka nam ale na szczescie nie daleko i nawet zaczął Sare wyprowadzac pod płotem . dzis rano zafundowały sobie spacer po okolicy a jak wygladały przy tym normalnie czarne jak ta ziemia co ja przekopały . Ale dajemy rade chyba bedziemy musieli je teraz wykąpac "

• 3 weeks later...
Posted

Borys - podhalan nadal namiętnie podkopuje się pod ogrodzeniem i ucieka, a razem z nim ucieka sunia Sara (podhalanka zabrana z Korabiewic). A to łobuziaki. Państwo piszą, że czasem już nie maja siły do tych sierściuchów. W końcu postanowili zbudować kojec, aby zamykać niesfornego Borysa, gdy nie ma ich w domu.