Doda_ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Aga & Amber napisał(a):Niestety nie ,byli jacys ludzie go ogladac ale stwierdzili ze za stary :shake: ZA STARY??? słucham?? A czy ci ludzie NIGDY nie beda starzy???????????:mad: Proponowalam ludziom tego pieska, i cisza.. :-( Quote
Doda_ Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 I co u tego pieska slychac?? Zbliza sie termin wyjazdu tych 'wlascicieli'...matko trzeba cos zrobic! Quote
Aga & Amber Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Włascicele wyjezdzaja 10 kwietnia i z tego co wiem sa juz po rozmowach w Kundelku, pies niestety tam trafi poniewaz zainteresowania nie ma zadnego:placz: Quote
Doda_ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ehh...robilam to co moglam - proponowalam ludziom tego onka :placz: trzeba wyciagnac tu ludzi od owczarkow to moze oni beda mogli pomoc Quote
agamika Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 kUrcze moze zmienic temat : na np cos w rodzaju :oops: moze jak bedzie woidoczna data, to wiecej osób zaglądnie 10 kwietnia - trafie z domu do schronu - ON - pilnie potrzebny DS lub DT ma allegro ? bo ju zniepamietam :oops: :oops: :oops: Quote
agamika Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Taki pomysł ma lucas z forum owczarekwpotrzebie , przekazuje tu , sama nie wiem czy to dobry pomysł . :oops: Hey, nie wiem czy najlepszy pomysl......... poszukujac swojego Cezara http://owczarekwpotrzebie.com/forum/...read.php?t=518 odwiedzilem hodowle owczarkow niemiecki, w swojej okolicy znalazlem dwa miejsca. Udawalem klienta na dojrzalego (5+ lat) psa tak aby zobaczyc co ma ze starszych psow i czy przypadkiem nie ma cezara. Zdziwilem sie ile mieli doroslych psow w okolicach 7 lat. Mysle ze taki hodowca z checia by wzial psiaka i sobie spokojnie sprzedal dalej, te co mi pokazywal to byly w granicach 1200 zl wiec mysle ze to by byla dobra oferta dla hodowcy wziasc tego psa. pies by byl przez jakis czas u niego, lepsze to niz schron, warunki u tych co bylem to sa nawet dobre. a jak by byl kupiony to napewno tez by zle nie mial i pewnie szybciej by trafil do kogos niz ze schronu. moze sie myle....... nie wiem ale taki pomysl mi wpadl. pozdrawiam Quote
Aga & Amber Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 oj niewiem ,chc wascicele mieli chyba podobny,chcieli zeby trn pseudochodowca od ktorego go kupili go wziol i odsprzedal albo uzywal w chodowli ale nie wiem co z tego wysylo :-( Quote
Aga & Amber Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 up do gory piesku ,czas sie konczy:placz: Quote
Doda_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 zostal ok. miesiac... matko... owczarkarze, pomocy!!!!!!!!! Quote
Doda_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 o matko czy NIKT nie moze wziasc tyego pieska na DT????????? Quote
Doda_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='beka']Ile on ma lat?[/quote] 7 lat ma... Quote
Recommended Posts