Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga & Amber napisał(a):
Niestety nie ,byli jacys ludzie go ogladac ale stwierdzili ze za stary
:shake:

ZA STARY??? słucham?? A czy ci ludzie NIGDY nie beda starzy???????????:mad:

Proponowalam ludziom tego pieska, i cisza.. :-(

• 2 weeks later...
  • Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kUrcze moze zmienic temat :

na np cos w rodzaju :oops: moze jak bedzie woidoczna data, to wiecej osób zaglądnie

10 kwietnia - trafie z domu do schronu - ON - pilnie potrzebny DS lub DT
ma allegro ? bo ju zniepamietam :oops: :oops: :oops:

Posted

Taki pomysł ma lucas z forum owczarekwpotrzebie , przekazuje tu , sama nie wiem czy to dobry pomysł . :oops:

Hey, nie wiem czy najlepszy pomysl.........
poszukujac swojego Cezara http://owczarekwpotrzebie.com/forum/...read.php?t=518 odwiedzilem hodowle owczarkow niemiecki, w swojej okolicy znalazlem dwa miejsca. Udawalem klienta na dojrzalego (5+ lat) psa tak aby zobaczyc co ma ze starszych psow i czy przypadkiem nie ma cezara. Zdziwilem sie ile mieli doroslych psow w okolicach 7 lat. Mysle ze taki hodowca z checia by wzial psiaka i sobie spokojnie sprzedal dalej, te co mi pokazywal to byly w granicach 1200 zl wiec mysle ze to by byla dobra oferta dla hodowcy wziasc tego psa. pies by byl przez jakis czas u niego, lepsze to niz schron, warunki u tych co bylem to sa nawet dobre. a jak by byl kupiony to napewno tez by zle nie mial i pewnie szybciej by trafil do kogos niz ze schronu. moze sie myle....... nie wiem ale taki pomysl mi wpadl. pozdrawiam

• 2 weeks later...