Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Strasznie Ci dziękuje, a ten nr kontaktowy to do kogo?? Quote
Aga & Amber Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 plakat super tel jest bezposrednio do włascicieli choc wolałabym podac inny zeby miec jakakolwiek kontrole gdzie trafi pies bo boje sie ze nikt nie bedzie wypytywał o szczegóły zeby tylko psa sie pozbyc. A jak myslicie przeszło by ogłoszenie z samym mailem ,wtedy mogłabym podac swój Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Aga & Amber napisał(a):plakat super tel jest bezposrednio do włascicieli choc wolałabym podac inny zeby miec jakakolwiek kontrole gdzie trafi pies bo boje sie ze nikt nie bedzie wypytywał o szczegóły zeby tylko psa sie pozbyc. A jak myslicie przeszło by ogłoszenie z samym mailem ,wtedy mogłabym podac swój no tak, lepiej nr tel podac twoj, a jestes za granica?? to moze do kogos innego, a sam mail chyba nie pomoze. Nie wszyscy maja internet a tel to na pewno kazdy ma, wiec lepiej podac to i to. Quote
agamika Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 myślę ze przejdzie , albo może znalazłby sie tez ktoś doświadczony z tych okolic z dogo, kto zgodziłby sie patronować na miejscu ? i jego nr by sie podało ? :oops: sama nie wiem :oops: Quote
Aga & Amber Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 no niestety ja jestem w Londynie,ale od razu zastrzegam ze nie zostawiłam w Polsce zadnego psa wyjezdzajac;) bo ostatnio gdzie zajrze to ludzie sie pozbywaja psow własnie z powodu wyjazdu do UK .Moj mail to [email protected] ,ja naprawde podejrzewam ze pies trafi do pierwszego ktory bedzie go chciał wziasc . Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 aga, pies musi trafic w dobre rece. naprawde. do kochajacych ludzi. bedziemy sie starac :* ja rozwiesze plakat w katowicach w srode - na przystanku autobusowym, gdzie dziennie setki ludzi czekaja na autobusow, wiec napewno ktos zauwazy. Quote
agamika Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 i dlatego właśnie pomyślałam, o poszukaniu kogoś na miejscu , kto zająłby sie kontaktem telefonicznym z chętnymi i wizyta przed czy poadopcyjną :oops: bo fakktycznie nie kazdy ma internet Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 agamika napisał(a):i dlatego właśnie pomyślałam, o poszukaniu kogoś na miejscu , kto zająłby sie kontaktem telefonicznym z chętnymi i wizyta przed czy poadopcyjną :oops: bo fakktycznie nie kazdy ma internet no mozna tak, wiec poszukac dogomaniakow z rzeszowa?? Quote
agamika Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Doda, na samym przystanku nie wolno ( chyba ze w Katowicach są ine przepisy ??? wiem ze w Kraku na pewno nie wolno ).. ale na słupach oboook ;) Quote
Aga & Amber Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Zaraz poprosze na watku rzeszowskim moze ktos sie zgodzi:lol: Quote
agamika Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Zajrzałam na mape pomocy dogo i znalazłam tam z Rzeszowa tylko magdalenkl napiszcie do niej PW może ? formy pomocy jakie ma wpisane to Oferowana pomoc: - straz dla zwierzat - kapiel - wolontariat - toz - petsitter, opieka, spacery - plakaty, ulotki - ogloszenia w internecie - aukcje - foto - wizytacja domow - pomoc fizyczna - towarzystwo w podrozy - miejski, pkp, pks moze choć znałaby kogoś kto moze pomóc w kontaktach Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 agamika napisał(a):Doda, na samym przystanku nie wolno ( chyba ze w Katowicach są ine przepisy ??? wiem ze w Kraku na pewno nie wolno ).. ale na słupach oboook ;) aj, co mnie obchodzi, rozwiesze tam gdzie beda inne ogloszenia :D Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='agamika']Zajrzałam na mape pomocy dogo i znalazłam tam z Rzeszowa tylko magdalenkl napiszcie do niej PW może ? formy pomocy jakie ma wpisane to ( ... ) moze choć znałaby kogoś kto moze pomóc w kontaktach ja mysle ze ta magdalenka to bedzie dobra w tym. Sprobujcie napisac do niej PW Quote
Aga & Amber Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Juz napisałam na watku głownym ,poczekam grzecznie do jutra a jak nie bedzie odzewu to sie bede dobijac na pw:diabloti: A teraz uciekam juz spac bo moja młodsza latorosc wstaje o 6.00 inie pozwoli mamusi pospac ani chwili dłuzej:angryy: Quote
Doda_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ok, Aga Leć Spać :* Plakat Jeszcze Nie Wydrukowałam, Czekam Na Numer Tel. Kontaktu Tej Magdy. Pozdrawiam Quote
Cambel&Megi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja też jestem na mapie dogo, hmmm... Mój tel 696 399 769 Wpisać na plakacie email Agi i mój nr tel? Quote
Aga & Amber Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Tak :loveu: Dzieki Cambel:multi: Quote
Doda_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dziękuje bardzo, wydrukuje plakat za chwile :) Quote
Aga & Amber Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Hopaj Bari na pierwsza strone Quote
Doda_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wydrukowalam plakat jutro rozwiesze w Katowicach, w sosnowcu centrum pozniej, jak tam pojade.. Quote
Aga & Amber Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Doda ale dałas ten nr tel Cambel? bo wczesniej na ogłoszeniu był do własciceli Quote
Doda_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Aga & Amber napisał(a):Doda ale dałas ten nr tel Cambel? bo wczesniej na ogłoszeniu był do własciceli Taa, wszystko przepisalam to samo do wordu, numery zmienilam:cool3: Quote
Recommended Posts