Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plakat super
tel jest bezposrednio do włascicieli
choc wolałabym podac inny zeby miec jakakolwiek kontrole gdzie trafi pies bo boje sie ze nikt nie bedzie wypytywał o szczegóły zeby tylko psa sie pozbyc. A jak myslicie przeszło by ogłoszenie z samym mailem ,wtedy mogłabym podac swój

Posted

Aga & Amber napisał(a):
plakat super
tel jest bezposrednio do włascicieli
choc wolałabym podac inny zeby miec jakakolwiek kontrole gdzie trafi pies bo boje sie ze nikt nie bedzie wypytywał o szczegóły zeby tylko psa sie pozbyc. A jak myslicie przeszło by ogłoszenie z samym mailem ,wtedy mogłabym podac swój

no tak, lepiej nr tel podac twoj, a jestes za granica?? to moze do kogos innego, a sam mail chyba nie pomoze. Nie wszyscy maja internet a tel to na pewno kazdy ma, wiec lepiej podac to i to.

Posted

myślę ze przejdzie , albo może znalazłby sie tez ktoś doświadczony z tych okolic z dogo, kto zgodziłby sie patronować na miejscu ? i jego nr by sie podało ? :oops:

sama nie wiem :oops:

Posted

no niestety ja jestem w Londynie,ale od razu zastrzegam ze nie zostawiłam w Polsce zadnego psa wyjezdzajac;) bo ostatnio gdzie zajrze to ludzie sie pozbywaja psow własnie z powodu wyjazdu do UK .Moj mail to [email protected] ,ja naprawde podejrzewam ze pies trafi do pierwszego ktory bedzie go chciał wziasc .

Posted

aga, pies musi trafic w dobre rece. naprawde. do kochajacych ludzi. bedziemy sie starac :* ja rozwiesze plakat w katowicach w srode - na przystanku autobusowym, gdzie dziennie setki ludzi czekaja na autobusow, wiec napewno ktos zauwazy.

Posted

i dlatego właśnie pomyślałam, o poszukaniu kogoś na miejscu , kto zająłby sie kontaktem telefonicznym z chętnymi i wizyta przed czy poadopcyjną :oops:

bo fakktycznie nie kazdy ma internet

Posted

agamika napisał(a):
i dlatego właśnie pomyślałam, o poszukaniu kogoś na miejscu , kto zająłby sie kontaktem telefonicznym z chętnymi i wizyta przed czy poadopcyjną :oops:

bo fakktycznie nie kazdy ma internet

no mozna tak, wiec poszukac dogomaniakow z rzeszowa??

Posted

Zajrzałam na mape pomocy dogo i znalazłam tam z Rzeszowa tylko
magdalenkl
napiszcie do niej PW może ?

formy pomocy jakie ma wpisane to

Oferowana pomoc:

- straz dla zwierzat
- kapiel
- wolontariat
- toz
- petsitter, opieka, spacery
- plakaty, ulotki
- ogloszenia w internecie
- aukcje
- foto
- wizytacja domow
- pomoc fizyczna
- towarzystwo w podrozy
- miejski, pkp, pks

moze choć znałaby kogoś kto moze pomóc w kontaktach

Posted

agamika napisał(a):
Doda, na samym przystanku nie wolno ( chyba ze w Katowicach są ine przepisy ??? wiem ze w Kraku na pewno nie wolno ).. ale na słupach oboook ;)

aj, co mnie obchodzi, rozwiesze tam gdzie beda inne ogloszenia :D

Posted

[quote name='agamika']Zajrzałam na mape pomocy dogo i znalazłam tam z Rzeszowa tylko
magdalenkl
napiszcie do niej PW może ?

formy pomocy jakie ma wpisane to ( ... )
moze choć znałaby kogoś kto moze pomóc w kontaktach

ja mysle ze ta magdalenka to bedzie dobra w tym. Sprobujcie napisac do niej PW

Posted

Juz napisałam na watku głownym ,poczekam grzecznie do jutra a jak nie bedzie odzewu to sie bede dobijac na pw:diabloti:
A teraz uciekam juz spac bo moja młodsza latorosc wstaje o 6.00
inie pozwoli mamusi pospac ani chwili dłuzej:angryy:

Posted

Aga & Amber napisał(a):
Doda ale dałas ten nr tel Cambel? bo wczesniej na ogłoszeniu był do własciceli

Taa, wszystko przepisalam to samo do wordu, numery zmienilam:cool3: