Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mój brzydki pies;) wyprana uczesana przystrzyżona

[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/PICT7720.jpg[/IMG]
jak widać nie umiem jej dobrze zrobić:shake: i ruszyłem nożyczkami brodę..:roll: strasznie jej sie kręcą te włosy i trudno coś sensownego stworzyć:shake:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przesadzasz:mad:jak można powiedzieć że brzydki:shake::eviltong:

tylko nie wiem czemu wy robicie swoje psy na zimę:roll:ja gass pozwalam zarastać:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']tylko nie wiem czemu wy robicie swoje psy na zimę:roll:ja gass pozwalam zarastać:diabloti:[/QUOTE]

LEŃ ! :diabloti:

nie sądzę, aby od drobnych poprawek się pies przeziębił na zimę :evil_lol:
zresztą np. moja galina zarośnięta ma tyle sierści co zrobiona gasska, więc wiesz :evil_lol:

właśnie, jak możesz mówić, że brzydka? :-(

Posted

[quote name='Justa']LEŃ ! :diabloti:

nie sądzę, aby od drobnych poprawek się pies przeziębił na zimę :evil_lol:
zresztą np. moja galina zarośnięta ma tyle sierści co zrobiona gasska, więc wiesz :evil_lol:

właśnie, jak możesz mówić, że brzydka? :-([/quote]

nie leń:shake:ale ja żeby gass dobrze zrobić wyciągam cały podszerstek:eviltong:a jak zrobi się nagle zimno to bez podszerstak będzie marzła;)
a poprawki to jak najbardziej popieram:lol:

Posted

Żartowałem:eviltong: przecież Samba to mój najpiękniejszy na świecie pies:loveu::lol:
Ona ma fryzurkę w wersji zimowej;) więc pewnie ma tyle włosa co mocno zarośnięta Gass:lol: ale i tak tylne łapki za bardzo skróciłem;) ciągle było coś nierówno więc wyrównywałem, a tak się z tym rozpędziłem że niewiele tego włosa zostało:lol: w sumie dobrze że nie jest tam łysa :evil_lol:

Posted

to że Ariss pozwala Gass zarastać to bardzo źle wróży :shake: bo niedługo przestanie wklejać foty , bo uzna że zarośnięta !

Samba:loveu: brodę ma fajną :loveu:
a tego Waszego kropkowania nie pojmuję ;)

Kojot-avatar boski !

Posted

[B]LeCoyotte,[/B]no widać,że zimowej:evil_lol::eviltong:ale kocią łapke zrób:eviltong:ale się czepiam,ale wtedy to bdzie ładnie wyglądać:loveu:no i tak to udo byś bardziej zjechał;)

a akurat ja gass lubie w długim włosie,nawet na wystawy:razz:tylko 0 podszerstka wtedy:loveu:

[B]eria,[/B]a nie widziałaś,że foty w mojej galerii to tylko domowe mordki:diabloti::eviltong:ciekawe czemu:evil_lol:ale dziś strasznie leje więc może troszke zabiegów pielęgnacyjnycg zrobie:pale żeby nie było...minimalnie;)

Posted

[quote name='ariss'][B]LeCoyotte,[/B]no widać,że zimowej:evil_lol::eviltong:ale kocią łapke zrób:eviltong:ale się czepiam,ale wtedy to bdzie ładnie wyglądać:loveu:no i tak to udo byś bardziej zjechał;)
[/QUOTE]
nieeeee, wolę taka zarośniętą łapkę:diabloti: a udko na wiosnę będzie gotowe;) bo teraz już nie będę jej skubać

[quote name='eria']to że Ariss pozwala Gass zarastać to bardzo źle wróży :shake: bo niedługo przestanie wklejać foty , bo uzna że zarośnięta !
[/QUOTE]

chyba już tak uznała:roll::evil_lol:

eria, przygranij kropka:cool1::diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Gdyby tylko ostrość na oko.. :placz::loveu: byłoby cudnie !

Fajnie jej brodę skróciłeś :multi:[/QUOTE]

mówisz, że broda ok?:p hmm muszę się jej jeszcze raz przyjżeć bo coś mi nie pasuje;)

Tu trafiłem już ostrościa na oko, ale poza juz inna
[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7737x640.jpg[/IMG]
tak źle i tak nie dobrze:evil_lol: ale co się dziwć jak jedną ręką trzymam aparat, drugą ręką macham piłką a trzecia by się przydała do ustawiania ostrości:evil_lol:

[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7727x640.jpg[/IMG]

Posted

Ajjj szkoda, bo pierwsze lepsze.. W drugim i tak wydaje mi się, że ta ostrośc taka niepewna ;)

Palców masz 10, więc powienieneś dawać radę :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Ajjj szkoda, bo pierwsze lepsze.. W drugim i tak wydaje mi się, że ta ostrośc taka niepewna ;)

Palców masz 10, więc powienieneś dawać radę :evil_lol:[/QUOTE]

20:cool1: muszę potrenować:evil_lol:

właśnie wróciłem z pleneru:lol:
[IMG]http://217.197.65.60/photo/startrails1x640.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Tinka:)']nie no, to jest świetne :cool3: filtr gwiazdkowy? :razz:[/quote]

nie, 45min stania w środku pola:cool1:

dobranoc
[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7733x640.jpg[/IMG]

Posted

:-(Stała się rzecz straszna...straszna, tym bardziej, że niespodziewana...Jak nóż w plecy dla nieprzygotowanego na taką ewentualność delikwetna...
Wydarzenie to wstrząsnęło mną do głębi...Do dziś nie potrafię się pogodzić z zaistniałym faktem...:shake:Żadne słowa nie są w stanie oddać ogromu tej tragedii...:-(:-(:-(...Smutek, ból, rozpacz-oto uczucia, które mną targają...:-(
Mój misternie budowany świat legł w gruzach...rozsypał się na miliony kawałków. Wykreowana rzeczywistość rozpadła się i zamieniła w proch...
Brutalna prawda objawiła swe, jakże okrutne, oblicze: LeCoyotte zmienił avatar!!!...piękne, kojotopodobne stworzenie, zgrabnie przyozdobione koafiurą imitującą irokeza, odeszło na wieki, przepadło, rozpłynęło się w nicości...Nic już nie będzie takie samo..Nigdy...:shake:
...Czas umierać...

pogrążona w głębokim bólu i bezmiarze rozpaczy - :sadCyber:
Bamboo

Posted

[quote name='Bamboo ®']:-(Stała się rzecz straszna...straszna, tym bardziej, że niespodziewana...Jak nóż w plecy dla nieprzygotowanego na taką ewentualność delikwetna...
Wydarzenie to wstrząsnęło mną do głębi...Do dziś nie potrafię się pogodzić z zaistniałym faktem...:shake:Żadne słowa nie są w stanie oddać ogromu tej tragedii...:-(:-(:-(...Smutek, ból, rozpacz-oto uczucia, które mną targają...:-(
Mój misternie budowany świat legł w gruzach...rozsypał się na miliony kawałków. Wykreowana rzeczywistość rozpadła się i zamieniła w proch...
Brutalna prawda objawiła swe, jakże okrutne, oblicze: LeCoyotte zmienił avatar!!!...piękne, kojotopodobne stworzenie, zgrabnie przyozdobione koafiurą imitującą irokeza, odeszło na wieki, przepadło, rozpłynęło się w nicości...Nic już nie będzie takie samo..Nigdy...:shake:
...Czas umierać...

Bamboo[/quote]

ale się wystraszyłam na początku:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a później umarłam ze śmiechu:mdleje::mdleje::mdleje::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Bamboo ®']:-(Stała się rzecz straszna...straszna, tym bardziej, że niespodziewana...Jak nóż w plecy dla nieprzygotowanego na taką ewentualność delikwetna...
...Czas umierać...

Bamboo[/quote]

AHAHAHAHAHA niesamowity tekst :P tez sie wystraszylam ze cos sie stalo, a pozniej szok, i wieli smiech :D niezle niezle :D

Posted

...Czas umierać...

Bamboo[/QUOTE]

:mdleje::roflt::roflt::roflt: ale miałaś wenę:evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']nie, 45min stania w środku pola:cool1:
[/quote]
no tak, przecież gwiazdy się przemieszczają :mdleje:

[SIZE=1]to kolejna moja mądrość z serii ''przecież ludzie polowali na mamuty''[/SIZE]

Posted

[URL="http://217.197.65.60/photo/startrails1x640.jpg"]http://217.197.65.60/photo/startrails1x640.jpg[/URL]

Podziwiam, ja bym nie miała cierpliwości tyle czasu naświetlac jedną fotkę :evil_lol:

Również apeluję o powrót Kojota do avka :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']no tak, przecież gwiazdy się przemieszczają :mdleje:[/SIZE][/QUOTE]

nie, to ziemia się kręci wokół osi:cool1::diabloti:

po co Wam mój poprzedni avatarek? Ten się nie podoba? Eria mówiła że fajny:lol:

[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/listopad/PICT7727x640.jpg[/IMG]