Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']tu tez nie ma fot-do odwołania:grins:[/quote]

no i brawo!!!!!!!!!Nie sądziłam,że kiedyś to powiem na brak fot:evil_lol:

nie wiem jak u Ciebie,ale u nas leje chyba już 2 tydzień-to przesada:angryy:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']no i brawo!!!!!!!!!Nie sądziłam,że kiedyś to powiem na brak fot:evil_lol:

nie wiem jak u Ciebie,ale u nas leje chyba już 2 tydzień-to przesada:angryy:[/QUOTE]

w sumie nie ma co sie dziwić bo nie ma czego żałować, w taka pogode foty nie były by zbyt interesujące:evil_lol:
Tu tez padaaaa. Ja i tak 1,5 tygodnia byłem chory więc nic straconego:evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']w sumie nie ma co sie dziwić bo nie ma czego żałować, w taka pogode foty nie były by zbyt interesujące:evil_lol:
Tu tez padaaaa. Ja i tak 1,5 tygodnia byłem chory więc nic straconego:evil_lol:[/quote]

ale zawsze mogłbyś jakieś domowe oczka porobić:loveu::eviltong:

ja jestem usprawiedliwiona bo u mnie były:eviltong:

Posted

[quote name='ariss']ale zawsze mogłbyś jakieś domowe oczka porobić:loveu::eviltong:[/QUOTE]

:grins:

[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien/PICT6694copyx640.jpg[/IMG]

dzisiejsza pogoda.. (foto z wyprawy rowerowej-fajnie było:eviltong:)
[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien/PICT6690x640.jpg[/IMG]

Posted

A mówiłeś że foty w taką pogodę nie są interesujące, hm? :razz:
U nas też ciągle leje :angryy:

[SIZE=1]Apropo strzyżenia psa samemu czy coś tam, dołączam do waszego grona i zdałam sobie sprawę że może dla własnego dobra nie zamówię trymera (pewnie jak by zobaczyli Netta wytrymowanego przeze mnie nikt już by do nas do galerii nie wrócił, chyba że żeby się pośmiać :diabloti:)[/SIZE]

Posted

[quote name='ariss']no i fajniusio:loveu:[/QUOTE]

ale mnie zmotywowałaś:eviltong:
nio to jeszcze
[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien/PICT6708copyx640.jpg[/IMG]
jak zwykle kombinuje co by tu zbroić:diabloti:

[quote name='Karolina_Nett']A mówiłeś że foty w taką pogodę nie są interesujące, hm? :razz:
U nas też ciągle leje :angryy:

[SIZE=1]Apropo strzyżenia psa samemu czy coś tam, dołączam do waszego grona i zdałam sobie sprawę że może dla własnego dobra nie zamówię trymera (pewnie jak by zobaczyli Netta wytrymowanego przeze mnie nikt już by do nas do galerii nie wrócił, chyba że żeby się pośmiać :diabloti:)[/SIZE][/QUOTE]

a co, interesujące?:eviltong:
hmm dołączasz do naszego grona nie kupując trymera? :hmmmm: ależ ja kupiłem trymer i sam skubie:eviltong: Sam się nauczyłem i chyba mi to nieźle idzie jak na domowe potrzeby;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']a co, interesujące?:eviltong:
hmm dołączasz do naszego grona nie kupując trymera? :hmmmm: ależ ja kupiłem trymer i sam skubie:eviltong: Sam się nauczyłem i chyba mi to nieźle idzie jak na domowe potrzeby;)[/quote]
A co, może nie? Kaczka fajniutka, a Samba cudna, nie ma co narzekać :eviltong:

No właśnie kupuję, ale sobie myślę, że może bezpieczniej by było nie, bo już sobie wyobrażam Netta wytrymowanego przeze mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']:grins:

dzisiejsza pogoda.. (foto z wyprawy rowerowej-fajnie było:eviltong:)
[url]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien/PICT6690x640.jpg[/url][/QUOTE]

rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Karolina_Nett']No właśnie kupuję, ale sobie myślę, że może bezpieczniej by było nie, bo już sobie wyobrażam Netta wytrymowanego przeze mnie :evil_lol:[/quote]

i dobrze! kupuj i ucz sie!

Posted

no i jeszcze fajniej:loveu::loveu::loveu:teraz to Cię dopiero zmotywowałam:eviltong:;)

Trymowanie nie jest trudne,ja się boje maszynki robiąc ucho,znaczy jeszcze nigdy tego nie robiłam,ale już się boje:evil_lol:

Posted

[quote name='Agappe']rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ka-Vanga']slicznosci :loveu:[/QUOTE]

:)

[quote name='Karolina_Nett']A co, może nie? Kaczka fajniutka, a Samba cudna, nie ma co narzekać :eviltong:

No właśnie kupuję, ale sobie myślę, że może bezpieczniej by było nie, bo już sobie wyobrażam Netta wytrymowanego przeze mnie :evil_lol:[/QUOTE]
aha już czaję;) Nie bój się, kupuj i ćwicz! Trymowanie nie takie trudne

[quote name='Tinka:)']i samba fajna i kaczusia :loveu:
chociaż tej pierwszej mógłbyś kontrast podbić, bo szara jest, może tak jak w rzeczywistości, nie wnikam : P ale wydaje mi się, że chyba lepiej by było:razz:[/QUOTE]

jeszcze bardziej?:eviltong: myślałem że już wystarczy;) chyba tak jak jest najlepiej oddaje warunki pogodowe:evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']

jeszcze bardziej?:eviltong: myślałem że już wystarczy;) chyba tak jak jest najlepiej oddaje warunki pogodowe:evil_lol:[/quote]

oddaje- ale czemu ma być tu ponuro, kaczusia jest wystarczająco deszczowa!

Posted

[quote name='ariss']no i jeszcze fajniej:loveu::loveu::loveu:teraz to Cię dopiero zmotywowałam:eviltong:;)

Trymowanie nie jest trudne,ja się boje maszynki robiąc ucho,znaczy jeszcze nigdy tego nie robiłam,ale już się boje:evil_lol:[/QUOTE]

a no motywujący był Twoj poranny post:eviltong: potrafisz zdziałać cuda:evil_lol:

Ja tam ciacham maszynką gdzie popadnie:evil_lol: Samba nie idzie na pokaz, więc sobie ćwiczę;)

Posted

[quote name='Tinka:)']oddaje- ale czemu ma być tu ponuro, kaczusia jest wystarczająco deszczowa![/QUOTE]

zobaczę co da się zrobić;) a na razie idę na spacer

[IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/wrzesien/PICT6700x640.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ariss']a co trzeba Nikusia odkurzać od czasu do czsu:diabloti::eviltong:

no i Gratuluje [B][SIZE=6]200 [/SIZE][/B]stronki:multi::multi::multi:[/QUOTE]

[quote name='łapeczek']Gratulacje 200 stronki ;]

i zapraszamy do siebie ...na foteczki xD[/QUOTE]

łohoho już 2 setki:multi::evil_lol:

Ale ja nie mam Nikusia:eviltong: ja etatowo odkurzam minolte;)