LeCoyotte Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 a jak ładnie poprosimy to pokażesz? :diabloti: Quote
Justa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']a jak ładnie poprosimy to pokażesz? :diabloti:[/QUOTE] Hmmm.. :razz: Quote
LeCoyotte Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 noo pokaż tego zarośniętego burka :eviltong: Quote
Justa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']noo pokaż tego zarośniętego burka :eviltong:[/QUOTE] To miała być ta ładna prośba ? :roll: Quote
anetta Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote]fioletowe?[/quote] No :cool3: Fioletowe pionowe paski w górnej części zdjęcia :lol: Quote
LeCoyotte Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Justa']To miała być ta ładna prośba ? :roll:[/QUOTE] nie;) a wygląda? [quote name='anetta']No :cool3: Fioletowe pionowe paski w górnej części zdjęcia :lol:[/QUOTE] aa to.. bo się troche przepaliła ta woda w tle, więc wyciagałem szczegóły z RAWa.. Quote
Justa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']nie;) a wygląda?[/QUOTE] No właśnie ani trochę :shake: Quote
LeCoyotte Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 happy schnoop [IMG]http://lh3.google.com/vertobi/R9QV6XadsOI/AAAAAAAAHbs/hNyjZ3YrUg4/PICT2947.jpg?imgmax=640[/IMG] sznupiący sznup z chorągiewka [IMG]http://lh6.google.com/vertobi/R9QWEHadsSI/AAAAAAAAHcM/LbH5vZC2jas/PICT2954.jpg?imgmax=640[/IMG] Quote
tangerine74 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Tez dzis uszczesliwiłam sznupa. Miał 1,5 godzinne sznupanie lesne :multi: Potem sie obzarł i spi jak nie-sznup :lol: 3212 :p Quote
LeCoyotte Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Justa']No a gdzie efekty trymowania? :razz:[/QUOTE] tu troche widac grzbiet [IMG]http://lh3.google.com/vertobi/R9QWGXadsTI/AAAAAAAAHcU/D3nGXmj5phc/PICT2957.jpg?imgmax=640[/IMG] efektów raczej nie widać tak wyraźnie, bo Samba ma masę podszerstka, który jej cały zostawiam (żeby zimno jej nie bylo:eviltong:), a wyrywam całą okrywówkę, tak więc zostało mi jeszcze dokończyć boki, udka i cały grzbiet tak z 10cm przed ogonem - może wieczorem się z tym pomęczę:cool3: a podszerstek wyrwę za jakiś miesiąc i będzie piękna lśniąca sznaucerza fryzurka:razz: [quote name='tangerine74']Tez dzis uszczesliwiłam sznupa. Miał 1,5 godzinne sznupanie lesne :multi: Potem sie obzarł i spi jak nie-sznup :lol: 3212 :p[/QUOTE] ja też uszczęśliwiłem moją sznupirzycę, nawet nie wiem ile godzin mi to zajeło, w końcu szczęśliwi czasu nie liczą:evil_lol: ale efekty widać, bo śpi jak nie-sznup:evil_lol: a jak wracaliśmy do domu, to zaczęła sie dusić:-o nie mogła złapać powietrza... nie wiem co sie stało, ale jakoś odetchnęła z ulga;) w domu jeszcze z jakąś godzinę się zacinała..:shake: Quote
Justa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Haha a nie ma prześwitów ? :razz: Bo ja jak się za Galinkę wezmę to potem rodzina się wstydzi z nia wychodzić :evil_lol: A my dzisiaj nie miałyśmy długiego sznupania :-( Quote
LeCoyotte Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Justa']Haha a nie ma prześwitów ? :razz: Bo ja jak się za Galinkę wezmę to potem rodzina się wstydzi z nia wychodzić :evil_lol: [/quote] oprócz jedengo na udku, to nie ma:cool3: staram się jak mogę, bo mam ten sam problem z rodziną:evil_lol: [quote] A my dzisiaj nie miałyśmy długiego sznupania :-([/QUOTE] szkoda... jutro też jest dzień:razz: Quote
Justa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gdzie Wy ? :placz: Jesooo oszalałam :-o Podtrymowałam, popodcinałam i odkołtuniłam sznupa :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 brrrrry dzień :cool1: noo to Galina nareszcie ma troszkę lżej.. ja zaraz idę zrobić to samo:evil_lol: sznup jeszcze nie wie co go czeka:diabloti: mam nadzieje ,że dzisaj bedzie nam się dobrze współpracować bo wczoraj to.. :roll:;) Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 patyczkowe zdjęcie na dzień dobry;) [IMG]http://lh3.google.com/vertobi/R9QWSXadsYI/AAAAAAAAHds/crF8jQC3Fb0/PICT2967.jpg?imgmax=640[/IMG] Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Justa']:mdleje: Nadziałeś Sambe na patyk ?! :placz:[/QUOTE] TAK:diabloti: będzie pieczony sznup:multi: tu troche wyraźniej widać... [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/3766/pict2967nadziana640ov4.jpg[/IMG] :lol: a teraz zabieram sie za skubanie psa, zmotywowałaś mnie Jus :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 3252 :p się witam i podziwiam fotki :loveu: mnie zmotywowaliście do wyjazdu na wieś na dłuugie sznupanie :loveu: Quote
Justa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='LeCoyotte']TAK:diabloti: będzie pieczony sznup:multi: tu troche wyraźniej widać... [url]http://img87.imageshack.us/img87/3766/pict2967nadziana640ov4.jpg[/url] :lol: a teraz zabieram sie za skubanie psa, zmotywowałaś mnie Jus :eviltong:[/QUOTE] Przebiło Sambika na wylot :placz: :placz: :placz: Pakuj ją w paczkę i do Warszawy, może jeszcze uda mi się odratować :placz: Hahaha, faktycznie - przypisujcie mi wszystki zasługi :evil_lol: :cool1: To potem się rozbestwię :diabloti: :razz: Ale Galina z tymi podciętymi łapami wygląda jakby chodziła na paluszkach :loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='malawaszka']3252 :p [/quote] coś za łatwy ten drugi level... [quote] się witam i podziwiam fotki :loveu: mnie zmotywowaliście do wyjazdu na wieś na dłuugie sznupanie :loveu:[/QUOTE] siem witam i stwierdzam, że nie ma co podziwiać;) my już o sznupaniu, ale fotek niet, bo bateria niet;) [quote name='Justa']Przebiło Sambika na wylot :placz: :placz: :placz: Pakuj ją w paczkę i do Warszawy, może jeszcze uda mi się odratować :placz: [/quote] myślisz, że dasz rade? to ciężki przypadek:roll: [quote] Ale Galina z tymi podciętymi łapami wygląda jakby chodziła na paluszkach :loveu:[/QUOTE] tylko pudelka z niej nie zrób:evil_lol: Quote
tangerine74 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Justa']Przebiło Sambika na wylot :placz: :placz: :placz: [/quote] Co zrobiłes, Kojoci potworze, słodkiej pieseczce:crazyeye::lol::crazyeye: [quote name='Justa']Ale Galina z tymi podciętymi łapami wygląda jakby chodziła na paluszkach :loveu:[/quote] No i te łapeczki mi sie właśnie u Gimlasia nie podobają:shake: To takie... babskie:cool3: A jak zapomnę fryzjerce powiedzieć, to mu zostawia takie pudelkowe pazurki :mad: Sezon wielkogłowego sznupa zakończymy za tydzień :multi: Quote
Justa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='tangerine74']Co zrobiłes, Kojoci potworze, słodkiej pieseczce:crazyeye::lol::crazyeye: No i te łapeczki mi sie właśnie u Gimlasia nie podobają:shake: To takie... babskie:cool3: A jak zapomnę fryzjerce powiedzieć, to mu zostawia takie pudelkowe pazurki :mad: Sezon wielkogłowego sznupa zakończymy za tydzień :multi:[/QUOTE] Nie no, Galinie podcięłam do pazurków, bo już dawno ich nie wiedziałam spod tych kudłów :diabloti: Wypraszam sobie. Wygląda jak sznaucer nie jak pudel ! :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='tangerine74'] A jak zapomnę fryzjerce powiedzieć, to mu zostawia takie pudelkowe pazurki :mad: Sezon wielkogłowego sznupa zakończymy za tydzień :multi:[/quote] :evil_lol: ja lubię te łapeczki taki ładniutkie a ja nie umiem tak ładnie rwno zrobić :shake: i chyba dryndne do fryckowej i jej Lunete podrzucę - niech na wiosnę będzie porządnie zrobiona a nie po mojemu :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ja już nie pamiętam jak Samba ma łapki robione:roll: zazwyczaj mama ją strzyże, ale niedawno postanowiłem sam się nauczyć, wiec pewnie wieczorem coś wykombinuje:razz: [quote name='Justa']Pakuj ją w paczkę i do Warszawy[/QUOTE] [SIZE="1"]nie chcę sie powtarzać, ale ktoś coś miał mi wysłać:diabloti:[/SIZE] Quote
Recommended Posts