Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']To miała być ta ładna prośba ? :roll:[/QUOTE]
nie;) a wygląda?

[quote name='anetta']No :cool3: Fioletowe pionowe paski w górnej części zdjęcia :lol:[/QUOTE]

aa to.. bo się troche przepaliła ta woda w tle, więc wyciagałem szczegóły z RAWa..

Posted

happy schnoop
[IMG]http://lh3.google.com/vertobi/R9QV6XadsOI/AAAAAAAAHbs/hNyjZ3YrUg4/PICT2947.jpg?imgmax=640[/IMG]

sznupiący sznup z chorągiewka
[IMG]http://lh6.google.com/vertobi/R9QWEHadsSI/AAAAAAAAHcM/LbH5vZC2jas/PICT2954.jpg?imgmax=640[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']No a gdzie efekty trymowania? :razz:[/QUOTE]

tu troche widac grzbiet
[IMG]http://lh3.google.com/vertobi/R9QWGXadsTI/AAAAAAAAHcU/D3nGXmj5phc/PICT2957.jpg?imgmax=640[/IMG]

efektów raczej nie widać tak wyraźnie, bo Samba ma masę podszerstka, który jej cały zostawiam (żeby zimno jej nie bylo:eviltong:), a wyrywam całą okrywówkę, tak więc zostało mi jeszcze dokończyć boki, udka i cały grzbiet tak z 10cm przed ogonem - może wieczorem się z tym pomęczę:cool3: a podszerstek wyrwę za jakiś miesiąc i będzie piękna lśniąca sznaucerza fryzurka:razz:

[quote name='tangerine74']Tez dzis uszczesliwiłam sznupa. Miał 1,5 godzinne sznupanie lesne :multi: Potem sie obzarł i spi jak nie-sznup :lol:
3212 :p[/QUOTE]

ja też uszczęśliwiłem moją sznupirzycę, nawet nie wiem ile godzin mi to zajeło, w końcu szczęśliwi czasu nie liczą:evil_lol: ale efekty widać, bo śpi jak nie-sznup:evil_lol: a jak wracaliśmy do domu, to zaczęła sie dusić:-o nie mogła złapać powietrza... nie wiem co sie stało, ale jakoś odetchnęła z ulga;) w domu jeszcze z jakąś godzinę się zacinała..:shake:

Posted

Haha a nie ma prześwitów ? :razz: Bo ja jak się za Galinkę wezmę to potem rodzina się wstydzi z nia wychodzić :evil_lol:

A my dzisiaj nie miałyśmy długiego sznupania :-(

Posted

[quote name='Justa']Haha a nie ma prześwitów ? :razz: Bo ja jak się za Galinkę wezmę to potem rodzina się wstydzi z nia wychodzić :evil_lol:
[/quote]
oprócz jedengo na udku, to nie ma:cool3: staram się jak mogę, bo mam ten sam problem z rodziną:evil_lol:
[quote]
A my dzisiaj nie miałyśmy długiego sznupania :-([/QUOTE]
szkoda... jutro też jest dzień:razz:

Posted

brrrrry dzień :cool1:
noo to Galina nareszcie ma troszkę lżej.. ja zaraz idę zrobić to samo:evil_lol: sznup jeszcze nie wie co go czeka:diabloti: mam nadzieje ,że dzisaj bedzie nam się dobrze współpracować bo wczoraj to.. :roll:;)

Posted

[quote name='Justa']:mdleje: Nadziałeś Sambe na patyk ?! :placz:[/QUOTE]

TAK:diabloti: będzie pieczony sznup:multi:

tu troche wyraźniej widać...
[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/3766/pict2967nadziana640ov4.jpg[/IMG]
:lol:

a teraz zabieram sie za skubanie psa, zmotywowałaś mnie Jus :eviltong:

Posted

[quote name='LeCoyotte']TAK:diabloti: będzie pieczony sznup:multi:

tu troche wyraźniej widać...
[url]http://img87.imageshack.us/img87/3766/pict2967nadziana640ov4.jpg[/url]
:lol:

a teraz zabieram sie za skubanie psa, zmotywowałaś mnie Jus :eviltong:[/QUOTE]

Przebiło Sambika na wylot :placz: :placz: :placz: Pakuj ją w paczkę i do Warszawy, może jeszcze uda mi się odratować :placz:

Hahaha, faktycznie - przypisujcie mi wszystki zasługi :evil_lol: :cool1: To potem się rozbestwię :diabloti: :razz:
Ale Galina z tymi podciętymi łapami wygląda jakby chodziła na paluszkach :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']3252 :p
[/quote]
coś za łatwy ten drugi level...
[quote]
się witam i podziwiam fotki :loveu: mnie zmotywowaliście do wyjazdu na wieś na dłuugie sznupanie :loveu:[/QUOTE]
siem witam i stwierdzam, że nie ma co podziwiać;) my już o sznupaniu, ale fotek niet, bo bateria niet;)

[quote name='Justa']Przebiło Sambika na wylot :placz: :placz: :placz: Pakuj ją w paczkę i do Warszawy, może jeszcze uda mi się odratować :placz:
[/quote]
myślisz, że dasz rade? to ciężki przypadek:roll:
[quote]
Ale Galina z tymi podciętymi łapami wygląda jakby chodziła na paluszkach :loveu:[/QUOTE]
tylko pudelka z niej nie zrób:evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Przebiło Sambika na wylot :placz: :placz: :placz: [/quote]
Co zrobiłes, Kojoci potworze, słodkiej pieseczce:crazyeye::lol::crazyeye:
[quote name='Justa']Ale Galina z tymi podciętymi łapami wygląda jakby chodziła na paluszkach :loveu:[/quote]
No i te łapeczki mi sie właśnie u Gimlasia nie podobają:shake: To takie... babskie:cool3:
A jak zapomnę fryzjerce powiedzieć, to mu zostawia takie pudelkowe pazurki :mad:
Sezon wielkogłowego sznupa zakończymy za tydzień :multi:

Posted

[quote name='tangerine74']Co zrobiłes, Kojoci potworze, słodkiej pieseczce:crazyeye::lol::crazyeye:

No i te łapeczki mi sie właśnie u Gimlasia nie podobają:shake: To takie... babskie:cool3:
A jak zapomnę fryzjerce powiedzieć, to mu zostawia takie pudelkowe pazurki :mad:
Sezon wielkogłowego sznupa zakończymy za tydzień :multi:[/QUOTE]

Nie no, Galinie podcięłam do pazurków, bo już dawno ich nie wiedziałam spod tych kudłów :diabloti:
Wypraszam sobie. Wygląda jak sznaucer nie jak pudel ! :diabloti:

Posted

[quote name='tangerine74']
Sezon wielkogłowego sznupa zakończymy za tydzień :multi:[/quote]

:evil_lol: ja lubię te łapeczki taki ładniutkie a ja nie umiem tak ładnie rwno zrobić :shake: i chyba dryndne do fryckowej i jej Lunete podrzucę - niech na wiosnę będzie porządnie zrobiona a nie po mojemu :evil_lol:

Posted

ja już nie pamiętam jak Samba ma łapki robione:roll: zazwyczaj mama ją strzyże, ale niedawno postanowiłem sam się nauczyć, wiec pewnie wieczorem coś wykombinuje:razz:

[quote name='Justa']Pakuj ją w paczkę i do Warszawy[/QUOTE]
[SIZE="1"]nie chcę sie powtarzać, ale ktoś coś miał mi wysłać:diabloti:[/SIZE]