Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aj aj ! jesteś ! :sweetCyb::B-fly::Cool!::smilecol:

Dzisiaj wyburzali klatkę obok, jutro przyjdzie czas na moją :placz:

To może jutro będzie koniec świata ! :multi:

To ja już nie będe kropkować, bo wolałabym sie nie odradzać :shake:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Aj aj ! jesteś ! :sweetCyb::B-fly::Cool!::smilecol:[/quote]

jestem jestem:cool3::multi: i spadam na obiad.. wiec juz mnie nie ma:eviltong:

[quote]

To może jutro będzie koniec świata ! :multi:
[/QUOTE]

szkoda ze tylko dla Twojej klatki;) jakiez to egoistyczne:eviltong:

Posted

Nono też żałuję, że tylko dla klatki schodowej :shake:

Dzisiaj z racji sprzyjających warunków atmosferycznych poszłam z Galińską na długi spacer z piłką, ćwiczeniem posłuszeństwa i innymi atrakcjami :p oczywiście z tego podniecenia ciągnęła jak parowóz i mało się nie udusiła :angryy:
A potem taka nakręcona była na swoją różową :loveu: piłkę że biegając za nią szczekała jak najęta :-o
Ale przez to nakręcenie udało nam się kilka nowych rzeczy przećwiczyć i połączyć kilka starych, bo zauważyłam, że ona lubi działaś schematycznie - w sensie zasze po siad jest leżeć, a jak ja na to nie reaguje to ona robi wszystko po kolei :mdleje:
Mordka uśmiechnięta, jęzor do ziemi, wpatrzona w moją kieszeń z piłką - obraz szczesliwego psa :loveu:

Posted

ale Gala ma z Toba fajnie- happy dog :loveu: Samba szczerze zazdrosci Galinie:razz: dawno z nia juz nic nie cwiczylem.. ale wczoraj ja nauczylem skrobac lapa w dno miski, tylko jeszcze musze komende "zebraj" wprowadzic :lol:
Samba tez czesto sama robi rozne rzeczy tak schematycznie np. nauczyla sie ze po cofaniu musi usiasc.. albo zanim sie polozy, tez musi usiasc.. ale ignoruje te jej wyryki i nagradzam tylko poprawne wykonania

a ja nie wiem gdzie jest moja Samba... rodzice ja gdzies zabrali :roll: i zaden czarny nos mnie nie powital po powrocie z roweru..

Posted

Oj tam zazdrości, Samba też jest happy dog ! :loveu:
Latem będą zdjęcia mojej czarnej, uśmiechniętej, nakręconej mordki :eviltong:

Widzisz, moja mnie już dziś wykorzystała jako rzucacza piłek, a teraz mamę męczy coby ją drapała, smerała i głaskała. Niebawem pewnie wróci ojciec i wtedy ona zapomni już o całym świecie :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']czemu dopiero latem???? :mad: następna co oszczędza licznik :shake:[/QUOTE]

Bo teraz palce marzną :evil_lol: a ja zamrźluch jestem ! :eviltong:

Posted

[quote name='LeCoyotte']latem?! .. :mdleje:[/QUOTE]

ha ! a będziecie tacy stęsknieni, że wszystko będzie sie podobać :diabloti:
może nawet galerie małej założe na lato :cool1::cool3:

Posted

[quote name='Justa']Hmmm.. :roll:
czas przenieść się na zacne bemowo pod puszczą kampinoską :p[/QUOTE]

jesli tam zawsze tak slodziusznie i rozkosznie to musze rozwazyc ta ewentualnosc:razz:

[quote name='ewelinabuck'][B]Witamy my tu pierwszy raz:multi: Samba jest cudna i ma taka sama pomaranczowa obrozke jak moj pudliszon:razz:[/B][/QUOTE]

Hej Ewelina:multi: Samba cudna? a tak, racja:diabloti:

Posted

Witanko !

Zabrałam wczoraj Galinę na uczelnię. W tramwaju spoko, oglądała sobie warszawski syf przez okno, ale w metrze dostała jakiegoś świra :-o Całe szczęście tylkow jedną stronę, bo w drugą było już całkiem spokojnie. Powrotną podróż przespała :lol:
W sumie chyba ze 3 godziny siedziałyśmy sobie na wydziale :p Psina zachwycona, ludzie zachwyceni :p Szybko jakoś się przekonała do obcych osób. Wysłuchałam wyrzutów od ćwiczeniowca z anatomii, czemu ją na prosektorium nie przynosiłam do macania :evil_lol:
Wróciłyśmy do domu, dostała michę i łapą nie ruszyła aż do rana :-o Nawet po godzinie latania za piłką nie była nigdy tak zmęczona :-o

No, a reszta.. było minęło. Czas się zastanowić co dalej robić..

Posted

[quote name='Justa']kogo? raczej moich znajomych, bo każdy chciał wymacać gdzie ona ma śledzione :eviltong:[/quote]

:lol::lol::lol: biedna Gala :lol: a tak serio to zazdraszczam, że jest taka opanowana bo ja z Luną nie dość, że zostałabym pewnie wywalona z komunikacji miejskiej za szczekanie :mad: to nie byłoby wielkim szokiem dla mnie jakby kogoś na uczelni użarła jakby tyle osób ją chciało macać po niedotykalskim brzuszku :shake: kiedyś byłam z nią na mojej uczelni, ale to było w czasie trwania zajęć i było pusto na korytarzach ;)

Posted

A widzisz, ja z moim sznupem zwiedzę cały świat ! :multi:
Galina była nadwyraz spokojna. Pobiegała sobie trochę po korytarzach, trochę się przeszliśmy po campusie. oczywiście wszędzie wzbudzała ogromne zainteresowanie :p