Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']łomatko a od kiedy masz lustro??? bo ja bankowo mam duuuuużo więcej na liczniku tylko nie wiem gdzie licznik :lol:[/QUOTE]
Ściągnij sobie program do czytania exif ze zdjęć Opanda [url]http://www.opanda.com/en/iexif/download.htm[/url]
Jak zainstalujesz wrzucasz ostatnio zrobione zdjęcie i szukasz Total Number of Shutter Releases for Camera ;)

Posted

[quote name='BBeta']Od początku? :crazyeye: To od kiedy Ty masz ten aparat?[/QUOTE]

no od poczatku, a mam od polowy listopada - kupiony uzywany z przebiegiem niecale 300 klapniec

[quote name='malawaszka']łomatko a od kiedy masz lustro??? bo ja bankowo mam duuuuużo więcej na liczniku tylko nie wiem gdzie licznik :lol:[/QUOTE]

j.w.

[quote name='Justa']Kojot oszczędza baterie - co sie czepiacie :evil_lol:[/QUOTE]

nie urzadzaj sobie tutaj podsmiech[SIZE="2"]ujek[/SIZE]:mad: i lepiej sie pochwal swoim licznikiem:evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']no od poczatku, a mam od polowy listopada - kupiony uzywany z przebiegiem niecale 300 klapniec[/QUOTE]
Wydawało mi się, że Ty od dawna masz lustro ;)

Ja przez 10 miesięcy zrobiłam prawie 7 tysięcy zdjęć :diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte']nie urzadzaj sobie tutaj podsmiech[SIZE="2"]ujek[/SIZE]:mad: i lepiej sie pochwal swoim licznikiem:evil_lol:[/QUOTE]

Bardzo chętnie - tylko najpierw go znajdź :diabloti:

Waszko - ostatnio zasypuje, tylko ty nie oglądasz :placz:

Posted

[quote name='BBeta']Ściągnij sobie program do czytania exif ze zdjęć Opanda [URL]http://www.opanda.com/en/iexif/download.htm[/URL]
Jak zainstalujesz wrzucasz ostatnio zrobione zdjęcie i szukasz Total Number of Shutter Releases for Camera ;)[/quote]

:crazyeye: a jaką "wytrzymałość" mają nikony??? :lol: mam 11700 :mdleje: od lipca

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: a jaką "wytrzymałość" mają nikony??? :lol: mam 11700 :mdleje: od lipca[/QUOTE]
No to jesteś lepsza ode mnie, gratuluje :cool3: Jak dojdziesz do miliona to się zaczniesz martwić :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Wydawało mi się, że Ty od dawna masz lustro ;)

Ja przez 10 miesięcy zrobiłam prawie 7 tysięcy zdjęć :diabloti:[/QUOTE]

a po czym to poznalas? takie dobre zdejcia robilem moim poprzednim canonem A610? :cool3::diabloti:

[quote name='malawaszka']:crazyeye: a jaką "wytrzymałość" mają nikony??? :lol: mam 11700 :mdleje: od lipca[/QUOTE]
:crazyeye: duzo;) w takim tepie moze jeszcze starczy na 2 lata;)

Posted

[quote name='BBeta']No to jesteś lepsza ode mnie, gratuluje :cool3: Jak dojdziesz do miliona to się zaczniesz martwić :diabloti:[/QUOTE]

waszka to leci jak z postami na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='BBeta']No to jesteś lepsza ode mnie, gratuluje :cool3: Jak dojdziesz do miliona to się zaczniesz martwić :diabloti:[/quote]

aaa to luz :lol:

[quote name='LeCoyotte']
:crazyeye: duzo;) w takim tepie moze jeszcze starczy na 2 lata;)[/quote]

pffff optymistyczna wersja :evil_lol:

[quote name='Justa']waszka to leci jak z postami na dogo :evil_lol:[/quote]

zapomniałaś dodać - jakiś czas temu :evil_lol:

[quote name='Justa']chyba kpisz :evil_lol:[/quote]

buuahahahha no i padłam ze smiechu - jak dawno nie słyszałam tego hasła :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahahha no i padłam ze smiechu - jak dawno nie słyszałam tego hasła :lol::lol::lol:[/QUOTE]

Yyyy... prosze bardzo ? :eviltong:

Kojot - źle kombinujesz :cool1: Miron cały czas od nowa nalicza :eviltong:

Posted

[quote name='LeCoyotte']a po czym to poznalas? takie dobre zdejcia robilem moim poprzednim canonem A610? :cool3::diabloti:[/QUOTE]
Jakoś mi się z wątku fotograficznego tak skojarzyło, ale możliwe, że Cie z kimś pomyliłam :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']

Kojot - źle kombinujesz :cool1: Miron cały czas od nowa nalicza :eviltong:[/QUOTE]

a juz myslalem, ze Ty taka oszczedna:cool1:

[IMG]http://lh4.google.com/vertobi/R8b_N_L-uOI/AAAAAAAAHSE/PAx1yBR7Qms/PICT2840.jpg?imgmax=640[/IMG]