ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Ja jak klikalam dzis to bylo 447 :evil_lol: :lol:.[/quote] na tym można grubą kase zrobić:evil_lol::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='gassira']na tym można grubą kase zrobić:evil_lol::eviltong:[/quote] to co robimy wspolny interes :evil_lol: Quote
ariss Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Ka-Vanga']to co robimy wspolny interes :evil_lol:[/quote] no dobra obok pól jest urząd patentowy-jutro z rana podskocze,co bym nam pomysłu nie zakosili:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='gassira']no dobra obok pól jest urząd patentowy-jutro z rana podskocze,co bym nam pomysłu nie zakosili:evil_lol:[/quote] KONIECZNIE :diabloti: , ha ide se kropknac :loveu:. Quote
ariss Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Ka-Vanga']KONIECZNIE :diabloti: , ha ide se kropknac :loveu:.[/quote] pierwszy milion podobno trzeba ukraść,to my możemy zacząć od KROPY:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='gassira']pierwszy milion podobno trzeba ukraść,to my możemy zacząć od KROPY:evil_lol:[/quote] ciiiiiiii, nie rozgaduj sie za bardzo o naszym new interesie :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 podejrzałam Wasze przebrzydłe knowania :mad::mad::mad: :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 macie zabawe z ta kropka. Nowe fotki w galerii bardzo fajne ;) sliczna ona jest. Quote
Justa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dobry dzionek :multi: Dzisiaj przez Was wstałam w południe.. masakra :shake: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Justa']Dobry dzionek :multi: Dzisiaj przez Was wstałam w południe.. masakra :shake:[/quote] Widzicie do czego Juste doprowadziliscie :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: . Quote
LeCoyotte Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Bry [quote name='Justa']Dobry dzionek :multi: Dzisiaj przez Was wstałam w południe.. masakra :shake:[/QUOTE] oj przepraszam, nie chcialem:glaszcze: ale nie martw sie, dzisiaj tez Ci nie damy spac:megagrin::diabloti::diabloti::diabloti: ide ubłocić rowerek w terenie:p Quote
Justa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cudownie :placz: A ja jutro jade rowerem na polowanie z nikonem :loveu: ah ! Quote
betty_labrador Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='LeCoyotte'] oj przepraszam, nie chcialem:glaszcze: [/QUOTE] oh, coz za czulosc :p wszakże dzis walentynki :cool3: Quote
anetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hej! :hand: Obejrzałam WSZYSTKO :grins: Wszystko!:B-fly: Super foteczki! A ta mi się spodobała najbardziej :loveu: [url]http://lh3.google.pl/vertobi/RkeLfy-QJlI/AAAAAAAACLU/3oJCS3TP3aQ/IMG_0698.jpg?imgmax=640[/url] Film z wchodzeniem na pudełko, powalający :lol::lol: Dziś sobie kliknęłam w biedną kropeczke :oops: :siara: Quote
LeCoyotte Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Justa'] A ja jutro jade rowerem na polowanie z nikonem :loveu: ah ![/QUOTE] co chcesz upolowac?:razz: pewnie jakis portret.. [quote name='anetta']Hej! :hand: Obejrzałam WSZYSTKO :grins: Wszystko!:B-fly: [/quote] hej! :hand: wytrwala z Ciebie kobieta;) [QUOTE] Super foteczki! A ta mi się spodobała najbardziej :loveu: [url]http://lh3.google.pl/vertobi/RkeLfy-QJlI/AAAAAAAACLU/3oJCS3TP3aQ/IMG_0698.jpg?imgmax=640[/url] [/quote] dzieki:p [QUOTE] Film z wchodzeniem na pudełko, powalający :lol::lol: Dziś sobie kliknęłam w biedną kropeczke :oops: :siara:[/QUOTE] klikaj klikaj, po to jest:evil_lol: Quote
Justa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='LeCoyotte']co chcesz upolowac?:razz: pewnie jakis portret.. [/QUOTE] Piękną blondynkę o wyzywającym spojrzeniu :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 a mnie to widac? moj wpis? ;) kiedy beda nowe fotki? Quote
anetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote]wytrwala z Ciebie kobieta[/quote] Co to jest, raptem 8 stronek :haha: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='anetta']Co to jest, raptem 8 stronek :haha:[/QUOTE] to poczekaj az dojdzie do 100 i wtedy dopiero zajrzyj :razz: Quote
LeCoyotte Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Justa']Piękną blondynkę o wyzywającym spojrzeniu :diabloti:[/QUOTE] wierze w Ciebie ze to uchwycisz na fotach:razz: [quote name='betty_labrador']a mnie to widac? moj wpis? ;) kiedy beda nowe fotki?[/QUOTE] widac widac;) fotki chcecie... OK:diabloti: ale stare i niewiele Quote
Justa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='LeCoyotte']wierze w Ciebie ze to uchwycisz na fotach:razz: [/QUOTE] Wierzę, że jutro będzie ładna pogoda, a nie jak zapowiadają -10.. :roll: Fotki chcemy ! Stare - ja tam cały czas lece z wrześniowymi :lol: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='LeCoyotte']wierze w Ciebie ze to uchwycisz na fotach:razz: widac widac;) fotki chcecie... OK:diabloti: ale stare i niewiele[/QUOTE] mialy byc nowe :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Justa']Wierzę, że jutro będzie ładna pogoda, a nie jak zapowiadają -10.. :roll: Fotki chcemy ! Stare - ja tam cały czas lece z wrześniowymi :lol:[/QUOTE] przy -10 fajnie para leci z ust;) a do tego blond wlosy - na pewno cos wymyslisz:cool3: chociaz niewatliwie para bardziej pasuje do czarnych.. [quote name='betty_labrador']mialy byc nowe :diabloti:[/QUOTE] nowe byly wczoraj;) zaraz cos znajde.. Quote
Justa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='LeCoyotte']przy -10 fajnie para leci z ust;) a do tego blond wlosy - na pewno cos wymyslisz:cool3: chociaz niewatliwie para bardziej pasuje do czarnych..[/QUOTE] Przy -10 fajnie palce się odmrażają trzymając aparat :angryy: Zobaczym jutro. Ale aż mnie nosi, muszę przyznać. Własnie ! Czas baterie naładować :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Justa']Przy -10 fajnie palce się odmrażają trzymając aparat :angryy: Zobaczym jutro. Ale aż mnie nosi, muszę przyznać. Własnie ! Czas baterie naładować :diabloti:[/QUOTE] ja raz sobie poszedlem do zoo - 8zl wydalem, a tu pad baterii:angryy: i wyszedlem;) twarzowe zdjecia: (o ile pies ma twarz:lol:) [IMG]http://lh5.google.com/vertobi/R6jN6WUzaxI/AAAAAAAAG3o/aFaVq3eaxfM/IMG_9109.jpg?imgmax=640[/IMG] [IMG]http://lh6.google.com/vertobi/R6jN9mUzayI/AAAAAAAAG3w/D58hRuI8Q9A/IMG_9113.jpg?imgmax=640[/IMG] [IMG]http://lh4.google.com/vertobi/R6jOCGUzazI/AAAAAAAAG34/ZYhxO82c3d0/IMG_9118.jpg?imgmax=640[/IMG] [IMG]http://lh5.google.com/vertobi/R6jOJWUza1I/AAAAAAAAG4I/Em_UEf_ClZw/IMG_8221.jpg?imgmax=640[/IMG] [IMG]http://lh4.google.com/vertobi/R6jOVGUza4I/AAAAAAAAG4g/2rG1GnBS8jE/IMG_7313.jpg?imgmax=640[/IMG] reszta pozniej-ide na spacer Quote
Recommended Posts