Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

... jednak spotkanie doszło do skutku :) dziękujemy za popołudnie i pozdrawiamy :hand:

Rotti & AnTu też tak myślę :wink:

AnTu jak Twoje zdrówko? Mam nadzieję, że fervex pomógł :D

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ELO!!!

niom chcac zlapac ego a bylismy na gorce ja troszke wyzej od niego :) no i rozpoczelem atak goniac go no prawie go mialem ale zwial :) no i jak zbieglem to o cos zachaczylem noga i polecialem na bark naszczescie wyladowalem na miekkim a nie na asflacie :)

Posted

YoOoOoOo

ANie i Rotti dzieku za pamiec :D juz jest lepiej.. temp spadla gardziolko prawie nie boli, ale zaczal sie kaszel :evil: ale ogolnie duza poprawa.

Oczywiscie po fervexie :wink:

Posted

Jestem za i to nawet baaaardzo :) Ale wcześniej jak na 17, 00 nie dam rady.

No i oczywiście jeżeli nie będzie padać, bo jak będzie, to czarne mi się sfilcuje, więc wtedy wypadam.

Posted

No kurcze do dzisiaj, czyli do wczoraj. A mnie nie powiadomiło o odpowiedzi :(

Bardzo chętnie bym przyjechała, ale zapowiada się deszcz, a wtedy my niestety wypadamy :( :( :(

Posted

No wiec sa marne szanse.. moze uda mi sie wyrwac z jednym psem i tak sa male szanse... jakby com to sie skontaktujcie ale po 13:30 bo koncze lekcje :wink:

• 2 weeks later...
Posted

siemanko wszystkim poznaniakom :D :D tesh jestem mieszkańcem tego miacha a dokładniej moje tereny to GRUNWALD , a jeszcze dokładniej os.poetów (przed os.bajkowym) :wink: