Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ostatnio dom znalazły:

MA DOM!!!
Nr ewidencyjny: 802
Pieszczoch jest z niego niesamowity.
Taki wielki mruczek.
Kocurek jest dość sporych gabarytów, troszkę wychudzony, ale widać że to może być duże i okazałe kocisko.
Do schroniska trafił już wykastrowany - ale nikt go nie szukał.
Do schroniska trafił 19.01.2008 r

Posted

ORAZ:

MA DOM!!!
[SIZE=2]KIZIA
[SIZE=2]Nr ewidencyjny 704
[SIZE=2]kotka
[SIZE=2]2-letnia
[SIZE=2]w schronisku od 31.05.2007.

[SIZE=2]Kizia to bardzo przyjazna koteczka, która uwielbia wylegiwać się w słońcu. Bez problemu daje się brać na ręce.

[SIZE=2]

Posted

Kaja może warto banerek wkleić na początku wątku, żeby ktoś kto chce mógł go sobie wkleić.
Ja miałam problem ze znalezieniem baneraka (chyba Ola musiała wykasować post) dopiero z Twojego podpisu ściągnęłam.

Posted

Właśnie, a mam prośbę do Oli.:modla::modla::modla:
Dałoby się poprawić banerek, zeby był bardziej ostry? :oops: Wiem że mam kiepski wzrok, ale sama umiem się ledwo rozczytać...

I wtedy wkleję go na początek ;)

Aha, I jeszcze przydałby się jeden taki duży, który będzie można umieścić na allegro - nie musi podlegać wymiarom na dogomanii, bo nie będę go tutaj używać:)

Posted

Biedna Ola, ale ją wykorzystujemy :loveu:

Kaja widziałam dzisiaj kotka po wypadku.
Jego stan nie jest za wesoły.
Kicia ma poważne złamanie i łącznie z rehabilitacją spędzi w klatce ok. 3-y miesiące.
Czy zechce ktoś takiego kociaka?

Mam więcej jego fotek, ale wkleję je później bo moje oczy krzyczą o sen.

Posted

Dostałam 'cynk' na miau.pl że ten kocurek mieszka teraz w okolicach Bielska i nazywa się Maurycy. Nowi Pańśtwo mówią, że sam sobie ich wybrał swoją namolnością i lizusostwem. Ma ok. 3 lat i podobno je proporcjonalnie do swoich gabarytów...:cool3:

Posted

Czy do schroniska nie trafił ok. ośmiomiesięczny kociak z białym krawatem?
Ksiądz z ambony na rekolekcjach mówił, że mu zaginął pupil...

Posted

Dianeczka napisał(a):

Będę dzwonić to zapytam, ale jutro bo dzisiaj już nie dam rady:shake:

Posted

Babeczki :multi:, na gwałt potrzebuje wiedzieć, czy ten rudy Rudzielec z postu 5 jest jeszcze w schronie, czy jest do wydania, bo przerobiłam mojego Tatę "na wiórki":drink1: i na 99,85% chciałby go zabrać. Nr ew.805 (kot, ma się rozumieć, nie ojciec), jutro po południu postaram się zadzwonić do schroniska i sama zapytać, ale jeśli któraś teraz jest na necie i coś wie, że on biedniutki tam jest i czeka to proszę o maila: [email protected]

Posted

MagdaH, RUDASEK nr 805 będzie jeszcze na kwarantannie w schronisku ok. 1,5 tygodnia. Jest już zaszczepiony, ale czeka na kastrację. Wcześniej niestety nie ma możliwości zabrania go ze schroniska. Jak rodzina jest zdecydowana to może poczeka... ;)

Posted

Dianeczka napisał(a):

Dianeczka, wiem że wczoraj przyjęli 2 koty (nr 810 i 811). Niestety nie mogę się dzisiaj nic więcej dowiedzieć bo w schronisku jest weterynarz i mają urwanie głowy.

Szczegóły siłą rzeczy pod koniec tygodnia :oops:

Posted

7 MARCA ZOSTAŁA ADOPTOWANA:

MA DOM!!!
CZARNULKA (kotka) trafiła do schroniska 04.01.2008r.
[SIZE=2]Jej nr ewidencyjny to 798 - DO WYDANIA od 20.02.2008

Kotka jest udomowiona, przyjazna. Do schroniska przywieżli ją ludzie, którzy twierdzą że ją znależli. Kotka jest bardzo zadbana, nie wygląda, zeby była bezdomna.