Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obecnie jest 32 koty - jedna kotka została adoptowana o numerze 763 (niestety nie miałam zdjęć). Dzisiaj wszytskie zdjęcia zrobione, niestety nie mam kabla do aparatu i wyjeżdżam - więc zdjęcia będą wgrane za kilka dni :cool3:

Posted

Te dwie piękności w środę będą do wydania - 20.02.2008!:

CZARNULKA (kotka) trafiła do schroniska 04.01.2008r.
Jej nr ewidencyjny to 798

SZYLKRETKA (kotka) trafiła do schroniska 04.01.2008r.
Jej nr ewidencyjny to 797

Posted

Najbiedniejsza kotka w schronisku... Ma tylko 8 miesięcy, ale po kocim katarze straciła oczko, dodatkowo jest bardzo wystraszona, nr ewidencyjny 792:

Jej siostra już ma dom - w ciągu 3 dni z wystraszonej dzikiej kotki stała się wielkim pieszczochem...Czy siostrze bez oczka też ktoś da szansę??:-(

Posted

Co za biedactwo... Oby ktoś się nad Nią zlitował.

Uwaga - nowe bannerki dla kociaków. Nowe, tzn. o 1 piksel niższe... żeby się nie narażać modom ;)

Tylko niewyraźne... :(

Posted

Zapraszam do obejrzenia nowych zdjęć posty nr 2 i 9!

Dla kotów o nr. ewidencyjnych 794 i 795 są potrzebne imiona! - post nr. 9. Może ktoś ma jakiś pomysł?;)

A szylkretka i czarnulka już pewnie do wydania od środy - będę dzwonić w poniedziałek, może już będą w domu?!

Posted

Kaja wg regulaminu masz za dużo zdjęć w poście. Nawięcej może być tylko 5.
Spróbuj sobie to jakoś rozgospodarować.
Ja (i napeweno inny)wyskasujemy swoje posty byś miała ciąg ogłoszeń.
Zrób to zanim moderator zamieni ci zdjęcia na linki.

Pisz które posty mamy kasować.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Kaja masz więcej zdjęć kotki bez oczka?
Jak co to je wklej, wystawię ją na allegro.
Na pewno się ktoś znajdzie.

Niestety nie mam więcej zdjęć - kicia zastygła w jednej pozycji i ze strachu się nie ruszała - dlatego wszystkie zdjęcia są takie same. Może następnym razem zrobię jej nowe już bez kołnierza.

Posted

Dwa kolejne koty mają dom:

MA DOM!!!
BURASKA. Koteczka trafiła do schroniska 10.01.2008r
Jej nr ewidencyjny to 799

MA DOM!!!
RUMCAJS
Nr ewidencyjny 682
kocurek
2,5 letni
w schronisku od 28.03.2007.

Posted

Skoro nikt nie miał żadnego pomysłu, nazwałam tego kocurka: AUTOSTOPOWICZ, bo jest po wypadku:

Nr ewidencyjny: 795
Kocurek jest po wypadku, ma ograniczone ruchy, ale nie wymaga podawania żadnych leków. Przy mnie przeszedł szybko spod jednej ściany pod drugą - żeby się położyć - i szczerze mówiąc nie zauważyłam żadnego "ograniczenia ruchu" - nie jest to widoczne, ale na pewno ma jakiś uraz po wypadku. Kocurek jest trochę bojażliwy. Został znaleziony 25.12.2007 na ul. Dąbrowskiego. Ma ok. 1 roku.