halbina Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Hala Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Nie mam teraz dużego wpływu na los Kremka..........ale do góry piesku...:p Quote
Hala Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Kochani, dzięki ogłoszeniom anuli, kremek znalazł nowy dom. Quote
halbina Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Hurrrrrrraaaaaa!!! Zawsze trzeba mieć nadzieję! :multi::multi::multi: Quote
anula1959 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Też się cieszę i ....czekamy na wieści z nowego domku:loveu::multi: Quote
Yorija Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Hala napisał(a):Kochani, dzięki ogłoszeniom anuli, kremek znalazł nowy dom. Ho ho a dokad trafił? Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Super . żeby tylko dobrze trafił . O Puszku są jakieś wieści ? Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Hala napisał(a):o Puszku wieść zaginęła.... :placz::placz::placz: Quote
kate_athleta_dei Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Witam. Mam na imie Kasia i chcialabym podzielic sie z Wami moja radoscia.Mam juz Kremusia w domu:multi:Jest juz czysciutki i odpchlony i pomalu sie zadomawia choc jeszcze ciezko znosi samotnosc, kiedy musze gdzies wyjsc.Wiekszosc sasiadow go polubila i ciesza sie ze znalazl dom po tylu latach a ja sie ciesze,ze go mam bo jest bardzo kochany i az nie moge zrozumiec ze tak dlugo czekal na dom z ta slodka mordka, a moze czekal wlasnie na mnie;) Postaram sie pisac co jakis czas co u niego slychac i umiescic nowe fotki. Chcialam tez podziekowac wam za to,ze dzieki waszemu poswieceniu moglam poznac Kremka i dac mu dom. Pozdrawiam. Quote
BIANKA1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Witamy . Bardzo się cieszę , że Kremuś ma domek , i że mamy nową dogomaniaczkę :lol: Quote
anula1959 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Powitać , powitać;) , nie chwaląc się / jak mawiał imć Pan Zagłoba:lol:/ jam ci to sprawił iż Kremuś zawitał na stronach internetu;):lol:. Cieszę się ogromnie , że znalazł domek a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością! Witamy w gronie zakręconych pozytywnie/ na punkcie zwierząt oczywiście!/! Quote
Hala Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 O...Kaśka, nie spodziewałam się. :loveu: Ale równiez witam serdecznie. Quote
Yorija Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witam i z góry pytam - nie macie tam miejsca na jeszcze jednego psa? Kozak kumpel Kremka ze schronu - razem by było im weselej :-) A imię Kremkowi zmieniliście? Quote
kate_athleta_dei Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Przykro mi,ale nie mam takich warunkow zeby wziasc jeszcze jednego psiaka,wiez mi ze gdybym mogla to zabralabym wszystkie.A imie Kremek ma takie samo bo widac,ze juz sie do niego przyzwyczail a i mnie sie podoba.Obejzalam sobie tez te filmy na tubie i jestem w szoku,jak mozna tak traktowac bezbronne zwierzeta.Wy juz jestescie bardziej doswiadczone,jak mozna pomoc? Pozdrawiam. Quote
Hala Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Kasia, co u Kremka? Może jakieś zdjecia nam pokarzesz? I opowiesz coś o nim, jak sie czuje u Ciebie? Quote
kate_athleta_dei Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Kremek czuje sie coraz lepiej.Pomalu zaczyna sie przyzwyczajac do domowego zycia.Coraz lepiej je,bo na poczatku bylo z tym ciezko a teraz juz wie co dobre:) no i juz sie nie drapie bo pchelek sie pozbylismy.Jeszcze troche sa problemy z zostawianiem go w domu samego ale zaczyna pomalu rozumiec ze jak wychodze to nie znaczy ze juz nie wroce.Jest raczej grzeczny chociaz zdaza mu sie warczec jak kuzyn jest u nas i jeszcze sie boi psow i niektorych ludzi,jest do nich raczej nieufny.Poza tym jest slodki,najlepiej jest w nocy bo czeka kiedy zasne a potem cichutke wslizguje mi sie do lozka i tak sobie razem wtuleni spimy:)Pomalu ozywa,jestem dobrej mysli i nie zaluje swojej decyzji.Zdjecia chetnie pokaze tylko nie bardzo wiem jak sie je tu umieszcza:)Pozdrawiam. Quote
BIANKA1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wspaniałe wiadomości . Ale się Kremusiowi trafiło :loveu: Quote
Hala Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 zdjęćia proszę przesłać na [email protected] Quote
Hala Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 No i zaginął słuch po kolejnym obornickim psie.... Quote
kate_athleta_dei Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Spokojnie:) u Kremka wszystko wporzadku,ja poprostu nie zawsze mam czas zeby cos napisac,zeby wogole wejsc na komputer.Keremek coraz lepiej sie czuje,juz sie nawet nauczyl zostawac sam w domu i jest cichutko jak wychodze,jeszcze tylko wskakuje na stol zeby dojsc do okna:)poza tym strasznie rozpycha sie w lozku:)jest slodki,nawet bardziej niz na tych zdjeciach.Na spacerkach jest bardzo grzeczny biega sobie sam i nawet aportuje takze jestem bardzo szczesliwa ze pomalu sie rozkreca.Jeszcze tylko boi sie psow i niektorych ludzi i chowa sie za moimi nogami.No to chyba tyle na razie:)Pozdrawiam. Quote
Hala Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 A ja dostałam zdjecia od Kaśki..i jutro je tu wstawię. :multi: Quote
kate_athleta_dei Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Halo,halo,gdzie te zdjecia mojego Kremusia:) Quote
Recommended Posts