BIANKA1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 On ma ogłoszenia , czy tak tylko sobie kiśnie na dogo :cool3: Z adopcjami kiepsko . Moja tymczasowiczka siedzi już 6 tygodni . Chyba święta ludzi przymuliły Oto maja malutka . Razem będzie im weselej :lol: Quote
Hala Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 No nie ma jeszcze allegro. :razz: Prosiłam Anulę, ale ona taka zabiegana.......... A Twoje tymczasy są cudne. :multi: Quote
Hala Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 No i dogo ruszyło. :eviltong: Kremusiu kochany, pogoda zaczyna być przyjazna, więc i ja sie wybieram do ciebie. :lol: Quote
BIANKA1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Pokazuj się Kremuś . Może ktoś Cię wypatrzy . Quote
Hala Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 W schronisku byłam, Kremusia wymiziałam. Porobiłam mu foteczki. Jak się okazuje, Kremek nie jest taki duży, jak mi się wydawało. Aż mnie jego szczupła budowa zaskoczyła. JJest mniejszy od labka i tak naprawdę z labka ma tylko kremową sierść. Do tego Kremek jest niesamowicie przyjacielski. Uwielbia kontakt z człowiekiem. Mieszka najczęśćiej na budzie razem z Dinem, którego niektórzy pamietają. Potem kremuś bawił się z większym od siebie psiakiem. Widać, że sprawiało mu to przyjemnosć. Jak przyjechałam do schronu, to nie było juz Oli. A ona najwięcej wie o przeszłosci psów. Postaram się do niej dziś zadzwonić i wypytać i przeszłosć Kremka. Wówczas będę mogła ruszyć z ogłoszeniami. Nie chcę pisać jakiś głupot o nim. Z pewnoscią Kremek załsuguje na dobry dom i o to bedę walczyła. Quote
Hala Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 No to mam już tekst do allegro. :razz: Teraz zmuszam TZta żeby wystawił Kremka. A Anulę będę prosiła o resztę ogloszeń. Quote
BIANKA1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ooooooooooo......................widzę dwa Kremki :loveu: Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja też... duszone symultanicznie... :evil_lol: Quote
Hala Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Symultanicznie.... :hmmmm: Czy to znaczy, że coś mu grozi? :razz: Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jeśli to tylko zabawa, to nie... symultanicznie znaczy lustrzanie... :evil_lol: Quote
Recommended Posts