Jump to content
Dogomania

Oborniki Wlkp. Kremek - kremowy przyjaciel Dina. Już w nowym domu.

Recommended Posts

Posted

Kremek to bardzo łagodny piesek,jest wykastrowany, ma około 6 lat, w schronisku jest od 2002 roku.Bardzo lubi dzieci, jest towarzyski, dobrze dogaduje się z innymi pieskami. Bardzo wesoły na spacerach, lubi kąpać sie w rzece. Wysokość w kłębie: 45 cm.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No kochani! Dzieki Halbince znalazłam swoje wszystkie watki i dzięki temu powrocą one do zycia.
A poza tym chciałam wszystkim oznajmić że Kremek został moim wirtualnym podopiecznym i już ja się za Kremusia wezmę. :diabloti:

Posted

Kiedy się urodziłem wszyscy sie zachwycali kremową kuleczką. Na targu siedziałem zaledwie kilka godzin w pudełku, czekając na swojego przyszłego właściciela. Kupiła mnie pani. Było mi dobrze, czułem sie kochany. na spacerkach każdy sąsiad i wielu przechodniów wykrzykiwało: "Jaki śliczniutki! Labradorek!" Były achy i ochy!
Ale potem wyrosłem i przestałem być pociesznym szczeniakiem labradorka...
Stałem sie psem w typie rasy... Na spacerkach nikt juz nie zaczepiał mojej pani i nie zachwycał się moją urodą. Więc pani pewnego dnia kupiła nową kremową kuleczkę, tyle że z jakimis papierami... a mnie odwiozła do schroniska.
Siedzę teraz za kratami i czekam, moze kiedys po mnie wróci?... A może ktoś inny zda sobie sprawę z tego, że papiery to nie wszystko?... Że nawet pies w typie rasy może kochać i być fantastycznym przyjacielem, oddanym swemu człowiekowi?...
Kocham ludzi mimo wszystko, lubię pieszczoty i zabawy, uwielbiam wspólne spacery i wędrówki... zaupełnie jak rasowy labrador!

Posted

Hala napisał(a):
Noo Halbika............... Ty jak dołożysz to koniec. :diabloti:

Ja Ci za to Haluuuu droga też dołożę!!! Droga koleżanko - miej ty litość nad ludziami i kompresuj te zdjęcia. Ja mam łącze jakieś 4MB a ściąga mi się taka strona dogo jak czołg - kiedy te zdjęcia mają parawie 0,5MB :mad:

A Kremik jest śłiczny. Co tam papiery - znajdzie się jakiś pasjonat :lol:
Wszystkim się musi znaleźć.