Hala Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Kremek to bardzo łagodny piesek,jest wykastrowany, ma około 6 lat, w schronisku jest od 2002 roku.Bardzo lubi dzieci, jest towarzyski, dobrze dogaduje się z innymi pieskami. Bardzo wesoły na spacerach, lubi kąpać sie w rzece. Wysokość w kłębie: 45 cm. Quote
Hala Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Widzę, że Kremek nikomu nie przypadł do gustu. :cool1: Quote
Hala Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 No kochani! Dzieki Halbince znalazłam swoje wszystkie watki i dzięki temu powrocą one do zycia. A poza tym chciałam wszystkim oznajmić że Kremek został moim wirtualnym podopiecznym i już ja się za Kremusia wezmę. :diabloti: Quote
Hala Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Anulka...a Kremkowi zrobisz allegro i inne ogłoszenia? :oops: Quote
moana Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Piekny! Super, że się zaopiekowałaś chłopakiem... :roll: Quote
Hala Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Uj uj...jutro ma być u nas paskudna pogoda. To nie wróży wycieczki do schronu.:razz: Ale może..może jednak słonko wyjdzie? Quote
Hala Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Rzeczywiscie w schronie nie byłam. Ale myślę o Kremusiu i wierzę, że inni też go pokochają. Quote
halbina Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kiedy się urodziłem wszyscy sie zachwycali kremową kuleczką. Na targu siedziałem zaledwie kilka godzin w pudełku, czekając na swojego przyszłego właściciela. Kupiła mnie pani. Było mi dobrze, czułem sie kochany. na spacerkach każdy sąsiad i wielu przechodniów wykrzykiwało: "Jaki śliczniutki! Labradorek!" Były achy i ochy! Ale potem wyrosłem i przestałem być pociesznym szczeniakiem labradorka... Stałem sie psem w typie rasy... Na spacerkach nikt juz nie zaczepiał mojej pani i nie zachwycał się moją urodą. Więc pani pewnego dnia kupiła nową kremową kuleczkę, tyle że z jakimis papierami... a mnie odwiozła do schroniska. Siedzę teraz za kratami i czekam, moze kiedys po mnie wróci?... A może ktoś inny zda sobie sprawę z tego, że papiery to nie wszystko?... Że nawet pies w typie rasy może kochać i być fantastycznym przyjacielem, oddanym swemu człowiekowi?... Kocham ludzi mimo wszystko, lubię pieszczoty i zabawy, uwielbiam wspólne spacery i wędrówki... zaupełnie jak rasowy labrador! Quote
Hala Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Noo Halbika............... Ty jak dołożysz to koniec. :diabloti: Quote
Yorija Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hala napisał(a):Noo Halbika............... Ty jak dołożysz to koniec. :diabloti: Ja Ci za to Haluuuu droga też dołożę!!! Droga koleżanko - miej ty litość nad ludziami i kompresuj te zdjęcia. Ja mam łącze jakieś 4MB a ściąga mi się taka strona dogo jak czołg - kiedy te zdjęcia mają parawie 0,5MB :mad: A Kremik jest śłiczny. Co tam papiery - znajdzie się jakiś pasjonat :lol: Wszystkim się musi znaleźć. Quote
Recommended Posts