Yuveza Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='betty_labrador'] czesc :) miło że wpadłaś :) no pewnie, i to jak :loveu: Którym obektywem to robiłaś? Sigmą?[/QUOTE] Tak, sigmą :) Quote
Bewarka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [url]http://img23.imageshack.us/img23/7103/img8343bi.jpg[/url] Żeby tak wszystkie adopcyjne psiaki miały takie piękne zdjęcia do ogłoszeń...;) :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 [quote name='westie_justa']Tak, sigmą :)[/QUOTE] :) fajny obiektywik w sumie :) [quote name='Bewarka'][URL]http://img23.imageshack.us/img23/7103/img8343bi.jpg[/URL] Żeby tak wszystkie adopcyjne psiaki miały takie piękne zdjęcia do ogłoszeń...;) :loveu:[/QUOTE] dzieki :loveu: miło mi :D ta sunia znalazła już domek :) ale przed zrobieniem tych zdjęć :lol: tzn w ten dzien w ktorym robiłam fotki :D Quote
Karro Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Tosia :loveu: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-E9pEeTTfV8U/UAsHTrZTvyI/AAAAAAAAAHU/ztpYTIc7Gtc/s640/_DSC5841%20copy.jpg[/URL] A tak z ciekawości zapytam, na co jej dwie obroże ? ;) Quote
betty_labrador Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 [quote name='understandme']Tosia :loveu: [URL="https://lh5.googleusercontent.com/-E9pEeTTfV8U/UAsHTrZTvyI/AAAAAAAAAHU/ztpYTIc7Gtc/s640/_DSC5841%20copy.jpg"]https://lh5.googleusercontent.com/-E9pEeTTfV8U/UAsHTrZTvyI/AAAAAAAAAHU/ztpYTIc7Gtc/s640/_DSC5841 copy.jpg[/URL] A tak z ciekawości zapytam, na co jej dwie obroże ? ;)[/QUOTE] heej :) dłuższa historia :D Kiedys nosiła jedna, do ktorej była przyczepiona adresówka-medalik z wybitym numerem tel. I doslownie 5 razy gubiła, bo zrywał sie gdy ciagła, lub nagle szarpnęła. W koncu postanowilam że jedna obroze ma do ktorej jest doczepiony adresownik, a druga do prowadzania :D Quote
Kawalier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='westie_justa']Tak, sigmą :)[/QUOTE] A jaką? Dzięki za odpowiedź. Quote
Yuveza Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='Kawalier']A jaką? Dzięki za odpowiedź.[/QUOTE] poszlo pw :) Quote
betty_labrador Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='westie_justa']poszlo pw :)[/QUOTE] też poproszę o informację :) Quote
Bewarka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='betty_labrador'] dzieki :loveu: miło mi :D ta sunia znalazła już domek :) ale przed zrobieniem tych zdjęć :lol: tzn w ten dzien w ktorym robiłam fotki :D[/QUOTE]No to szybko zadziałały... :lol: Quote
Karro Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='betty_labrador']heej :) dłuższa historia :D Kiedys nosiła jedna, do ktorej była przyczepiona adresówka-medalik z wybitym numerem tel. I doslownie 5 razy gubiła, bo zrywał sie gdy ciagła, lub nagle szarpnęła. W koncu postanowilam że jedna obroze ma do ktorej jest doczepiony adresownik, a druga do prowadzania :D[/QUOTE] Ciekawa historia :) Mi wczoraj tato powiedział, że przypadkiem zerwał kółeczko do adresówki, bo przyczepił do niego smycz, zamiast do tego kółka do prowadzania :D Quote
betty_labrador Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Bewarka']No to szybko zadziałały... :lol:[/QUOTE] włąśnie chodzi o to ze nie zdążyły :lol: [quote name='understandme']Ciekawa historia :) Mi wczoraj tato powiedział, że przypadkiem zerwał kółeczko do adresówki, bo przyczepił do niego smycz, zamiast do tego kółka do prowadzania :D[/QUOTE] hehe a to sie tez czasem zdarza :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 O, znaleźliśmy Was :D Tosia śliczna i miziasta :loveu: O mało mojego malucha nie zgniotła :evil_lol: Quote
paulina122 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Hej! weszłyśmy tu z Ciekawości i spodobało nam się :D Będziemy częściej tu gościć ;) Moja znajoma też ma Flatka :) Quote
betty_labrador Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Aleksandrossa']O, znaleźliśmy Was :D Tosia śliczna i miziasta :loveu: O mało mojego malucha nie zgniotła :evil_lol:[/QUOTE] aa czeeeść :) To WY! czesto widzialam przeciez Was na dogo ale nie poznalabym ze to wy ;) przez slicznego spanielka (*) , pudel cudny. Tosca jest troche taka krową :evil_lol: dobrze ze go nie przygniotła :) Za to ja dostalam po glowie od Dory :P az zabolało przez chwile ;D [quote name='paulina122']Hej! weszłyśmy tu z Ciekawości i spodobało nam się :D Będziemy częściej tu gościć ;) Moja znajoma też ma Flatka :)[/QUOTE] czesc:) milo ze wpadlas, zapraszam do dalszych odwiedzin :multi: Quote
Aleksandrossa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='betty_labrador']aa czeeeść :) To WY! czesto widzialam przeciez Was na dogo ale nie poznalabym ze to wy ;) przez slicznego spanielka (*) , pudel cudny. Tosca jest troche taka krową :evil_lol: dobrze ze go nie przygniotła :) Za to ja dostalam po glowie od Dory :P az zabolało przez chwile ;D[/QUOTE] No to my :evil_lol: Pudel już zmęczony był, żałuj że go wcześniej nie widziałaś :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='Aleksandrossa']No to my :evil_lol: Pudel już zmęczony był, żałuj że go wcześniej nie widziałaś :diabloti:[/QUOTE] dlatego bylam troche w szoku ze taki maly szczeniak a taki spokojny :evil_lol: ale dobrze ze nie jest spokojny jednak :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='betty_labrador']dlatego bylam troche w szoku ze taki maly szczeniak a taki spokojny :evil_lol: ale dobrze ze nie jest spokojny jednak :diabloti:[/QUOTE] No wiesz, po takim spacerku :cool3: W sumie to był jego pierwszy taki psi spacer więc też z natłoku wrażeń już usnął :cool3: Musiałam go na rękach nieść a ten sobie spał :evil_lol: w domu to istne zuo :diabloti: Quote
motyleqq Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 a ja dzisiaj prowadziłam przez chwilę Tosię :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='motyleqq']a ja dzisiaj prowadziłam przez chwilę Tosię :loveu:[/QUOTE] a niedługo będzie u mnie na kilka dni pfff :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='motyleqq']a ja dzisiaj prowadziłam przez chwilę Tosię :loveu:[/QUOTE] i pozwalałaś jej ciągnąć :loveu: miło bylo Cie poznać :D [quote name='Aleksandra95']a niedługo będzie u mnie na kilka dni pfff :loveu:[/QUOTE] nie ciesz sie tak, bo znow buty Ci bedzie zabierac :D :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='betty_labrador'] nie ciesz sie tak, bo znow buty Ci bedzie zabierac :D :loveu:[/QUOTE] lub kanapki :loveu: ale po reakcji Dory z Tosia ostatnio chyba spędzą wesoło czas :) Quote
betty_labrador Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='Aleksandra95']lub kanapki :loveu: ale po reakcji Dory z Tosia ostatnio chyba spędzą wesoło czas :)[/QUOTE] haha lub tak :D no jakos zaskoczyly z ta przyjaznia :D fajnie ucieszyło mnie to, bo Tsia rzadko z ktorym psem sie bawi teraz :) Quote
motyleqq Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 no jak będzie u Ciebie, jak Ciebie nie będzie? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='betty_labrador']haha lub tak :D no jakos zaskoczyly z ta przyjaznia :D fajnie ucieszyło mnie to, bo Tsia rzadko z ktorym psem sie bawi teraz :)[/QUOTE] nom i Dora tez nie z każdym się bawi tak delikatnie :diabloti: [quote name='motyleqq']no jak będzie u Ciebie, jak Ciebie nie będzie? :evil_lol:[/QUOTE] kilka dni po moim powrocie .:D pff zresztą wczoraj od jakieś 18 do dzisiaj miałam ją do miziania. :evil_lol: nawet bawiła się frisbee :p Quote
Recommended Posts