Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://img23.imageshack.us/img23/7103/img8343bi.jpg[/url]
Żeby tak wszystkie adopcyjne psiaki miały takie piękne zdjęcia do ogłoszeń...;) :loveu:

Posted

[quote name='westie_justa']Tak, sigmą :)[/QUOTE]

:) fajny obiektywik w sumie :)

[quote name='Bewarka'][URL]http://img23.imageshack.us/img23/7103/img8343bi.jpg[/URL]
Żeby tak wszystkie adopcyjne psiaki miały takie piękne zdjęcia do ogłoszeń...;) :loveu:[/QUOTE]

dzieki :loveu: miło mi :D ta sunia znalazła już domek :) ale przed zrobieniem tych zdjęć :lol: tzn w ten dzien w ktorym robiłam fotki :D

Posted

Tosia :loveu: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-E9pEeTTfV8U/UAsHTrZTvyI/AAAAAAAAAHU/ztpYTIc7Gtc/s640/_DSC5841%20copy.jpg[/URL]

A tak z ciekawości zapytam, na co jej dwie obroże ? ;)

Posted

[quote name='understandme']Tosia :loveu: [URL="https://lh5.googleusercontent.com/-E9pEeTTfV8U/UAsHTrZTvyI/AAAAAAAAAHU/ztpYTIc7Gtc/s640/_DSC5841%20copy.jpg"]https://lh5.googleusercontent.com/-E9pEeTTfV8U/UAsHTrZTvyI/AAAAAAAAAHU/ztpYTIc7Gtc/s640/_DSC5841 copy.jpg[/URL]

A tak z ciekawości zapytam, na co jej dwie obroże ? ;)[/QUOTE]

heej :)

dłuższa historia :D

Kiedys nosiła jedna, do ktorej była przyczepiona adresówka-medalik z wybitym numerem tel. I doslownie 5 razy gubiła, bo zrywał sie gdy ciagła, lub nagle szarpnęła. W koncu postanowilam że jedna obroze ma do ktorej jest doczepiony adresownik, a druga do prowadzania :D

Posted

[quote name='betty_labrador']
dzieki :loveu: miło mi :D ta sunia znalazła już domek :) ale przed zrobieniem tych zdjęć :lol: tzn w ten dzien w ktorym robiłam fotki :D[/QUOTE]No to szybko zadziałały... :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']heej :)

dłuższa historia :D

Kiedys nosiła jedna, do ktorej była przyczepiona adresówka-medalik z wybitym numerem tel. I doslownie 5 razy gubiła, bo zrywał sie gdy ciagła, lub nagle szarpnęła. W koncu postanowilam że jedna obroze ma do ktorej jest doczepiony adresownik, a druga do prowadzania :D[/QUOTE]

Ciekawa historia :) Mi wczoraj tato powiedział, że przypadkiem zerwał kółeczko do adresówki, bo przyczepił do niego smycz, zamiast do tego kółka do prowadzania :D

Posted

[quote name='Bewarka']No to szybko zadziałały... :lol:[/QUOTE]

włąśnie chodzi o to ze nie zdążyły :lol:

[quote name='understandme']Ciekawa historia :) Mi wczoraj tato powiedział, że przypadkiem zerwał kółeczko do adresówki, bo przyczepił do niego smycz, zamiast do tego kółka do prowadzania :D[/QUOTE]

hehe a to sie tez czasem zdarza :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']O, znaleźliśmy Was :D
Tosia śliczna i miziasta :loveu:
O mało mojego malucha nie zgniotła :evil_lol:[/QUOTE]

aa czeeeść :)

To WY! czesto widzialam przeciez Was na dogo ale nie poznalabym ze to wy ;) przez slicznego spanielka (*) , pudel cudny. Tosca jest troche taka krową :evil_lol: dobrze ze go nie przygniotła :)
Za to ja dostalam po glowie od Dory :P az zabolało przez chwile ;D

[quote name='paulina122']Hej! weszłyśmy tu z Ciekawości i spodobało nam się :D
Będziemy częściej tu gościć ;)
Moja znajoma też ma Flatka :)[/QUOTE]

czesc:) milo ze wpadlas, zapraszam do dalszych odwiedzin :multi:

Posted

[quote name='betty_labrador']aa czeeeść :)

To WY! czesto widzialam przeciez Was na dogo ale nie poznalabym ze to wy ;) przez slicznego spanielka (*) , pudel cudny. Tosca jest troche taka krową :evil_lol: dobrze ze go nie przygniotła :)
Za to ja dostalam po glowie od Dory :P az zabolało przez chwile ;D[/QUOTE]
No to my :evil_lol:
Pudel już zmęczony był, żałuj że go wcześniej nie widziałaś :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']No to my :evil_lol:
Pudel już zmęczony był, żałuj że go wcześniej nie widziałaś :diabloti:[/QUOTE]

dlatego bylam troche w szoku ze taki maly szczeniak a taki spokojny :evil_lol: ale dobrze ze nie jest spokojny jednak :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']dlatego bylam troche w szoku ze taki maly szczeniak a taki spokojny :evil_lol: ale dobrze ze nie jest spokojny jednak :diabloti:[/QUOTE]
No wiesz, po takim spacerku :cool3:
W sumie to był jego pierwszy taki psi spacer więc też z natłoku wrażeń już usnął :cool3:
Musiałam go na rękach nieść a ten sobie spał :evil_lol:
w domu to istne zuo :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']a ja dzisiaj prowadziłam przez chwilę Tosię :loveu:[/QUOTE]

i pozwalałaś jej ciągnąć :loveu:

miło bylo Cie poznać :D

[quote name='Aleksandra95']a niedługo będzie u mnie na kilka dni pfff :loveu:[/QUOTE]

nie ciesz sie tak, bo znow buty Ci bedzie zabierac :D :loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']

nie ciesz sie tak, bo znow buty Ci bedzie zabierac :D :loveu:[/QUOTE]
lub kanapki :loveu: ale po reakcji Dory z Tosia ostatnio chyba spędzą wesoło czas :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']lub kanapki :loveu: ale po reakcji Dory z Tosia ostatnio chyba spędzą wesoło czas :)[/QUOTE]

haha lub tak :D no jakos zaskoczyly z ta przyjaznia :D fajnie ucieszyło mnie to, bo Tsia rzadko z ktorym psem sie bawi teraz :)

Posted

[quote name='betty_labrador']haha lub tak :D no jakos zaskoczyly z ta przyjaznia :D fajnie ucieszyło mnie to, bo Tsia rzadko z ktorym psem sie bawi teraz :)[/QUOTE]

nom i Dora tez nie z każdym się bawi tak delikatnie :diabloti:
[quote name='motyleqq']no jak będzie u Ciebie, jak Ciebie nie będzie? :evil_lol:[/QUOTE]

kilka dni po moim powrocie .:D pff zresztą wczoraj od jakieś 18 do dzisiaj miałam ją do miziania. :evil_lol: nawet bawiła się frisbee :p