betty_labrador Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='Victoria']http://i37.photobucket.com/albums/e76/betty_labrador/spacery 2012/hd.jpg oo mój ulubiony moment od nich xd :cool3:. no super to było :D że mu żeby nie wyleciały :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :smile: Ładne zdjęcia :loveu: Bry :lol: :) dziekuje :loveu: [quote name='Justa']Hej Beatko, co tam słychać? Hej Justynko. A dobrze słychać :) mieszkam w nowym mieszkaniu, oczywiście tez wynajmuje, zeby nie było. Tosia ze mną kochana :D ostatnio staram sie wprowadzac wiecej ruchu bo po sterylce troszke przytyło jej sie :lol: ale poza tym zdrowa i wesoła. No może mniej wesoła jak wychodzę do pracy. Bo pomimo ze ja biorę często ze soba nie chce przesadzic i nie zrobic tak ze w ogole oduczy sie sama być na jakis czas. Od 15 września mam urlop 2 tygodnie sobie wypocznę. Zdjęć i rysunków robie mniej ostatnio-brak czasu :roll: Quote
Justa Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 betty_labrador napisał(a):Hej Justynko. A dobrze słychać :) mieszkam w nowym mieszkaniu, oczywiście tez wynajmuje, zeby nie było. Tosia ze mną kochana :D ostatnio staram sie wprowadzac wiecej ruchu bo po sterylce troszke przytyło jej sie :lol: ale poza tym zdrowa i wesoła. No może mniej wesoła jak wychodzę do pracy. Bo pomimo ze ja biorę często ze soba nie chce przesadzic i nie zrobic tak ze w ogole oduczy sie sama być na jakis czas. Od 15 września mam urlop 2 tygodnie sobie wypocznę. Zdjęć i rysunków robie mniej ostatnio-brak czasu :roll: Brzmisz jakoś tak optymistycznie ostatnio, dlatego byłam ciekawa ;) Cieszę się, że jakoś tam leci - w dodatku dobrze :) Ucałuj Tosię w czubek noska od cioci :D Quote
betty_labrador Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Justa napisał(a):Brzmisz jakoś tak optymistycznie ostatnio, dlatego byłam ciekawa ;) Cieszę się, że jakoś tam leci - w dodatku dobrze :) Ucałuj Tosię w czubek noska od cioci :D oo to widać przez internet? :) to fajnie :D chyba trochę sie zmieniłam na optymistkę :) walczyłam z tym długo, żeby patrzeć w jaśniejszą stronę życia i chyba powoli sie udaje. CHyba mam dość spedzania życia na zamartwianiu sie byle czym, i rozmyslaniu. No i jest calkiem calkiem znosniej niz kiedyś :D a Ty Justynko? jak żyjesz? jeszcze miesiac wolności masz :D gdzie wypoczywasz? działeczka? Ucałuje jak wróce z pracy :D moja merdającą głupotkę :eviltong: Quote
Justa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 betty_labrador napisał(a):oo to widać przez internet? :) to fajnie :D chyba trochę sie zmieniłam na optymistkę :) walczyłam z tym długo, żeby patrzeć w jaśniejszą stronę życia i chyba powoli sie udaje. CHyba mam dość spedzania życia na zamartwianiu sie byle czym, i rozmyslaniu. No i jest calkiem calkiem znosniej niz kiedyś :D a Ty Justynko? jak żyjesz? jeszcze miesiac wolności masz :D gdzie wypoczywasz? działeczka? Ucałuje jak wróce z pracy :D moja merdającą głupotkę :eviltong: Ja tam widzę ;) Ja żyję bardzo dobrze, wszystko jest tak jak być powinno. Wakacji miałam praktycznie miesiąc, gdyż miesiąc kliniki, później rzeźnia a teraz kampania wrześniowa się przytrafiła :shake:, ale to były szalone wakacje - działka, żeglowanie po mazurach, chałupy.. :loveu: Quote
betty_labrador Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 zerduszko napisał(a):Tak trzymaj :) dzieki, postaram sie :D Justa napisał(a):Ja tam widzę ;) Ja żyję bardzo dobrze, wszystko jest tak jak być powinno. Wakacji miałam praktycznie miesiąc, gdyż miesiąc kliniki, później rzeźnia a teraz kampania wrześniowa się przytrafiła :shake:, ale to były szalone wakacje - działka, żeglowanie po mazurach, chałupy.. :loveu: fajnie, cieszy mnie to że żyjesz dobrze :) :loveu: też u Ciebie jest zmiana jesli sie nie mylę :) w końcu spedzasz czas jak chcesz (wolny). A z kliniki i rzeźni zadowolna? Co tam właściwie sie robi? :) A Galinka? zdrowa dziewczynka Ci sie chowa? Hej Miłego czwartku dzieki, wzajemnie :) Quote
Justa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 betty_labrador napisał(a):fajnie, cieszy mnie to że żyjesz dobze :) :loveu: też u Ciebie jest zmiana jesli sie nie mylę :) w końcu spedzasz czas jak chcesz (wolny). A z kliniki i rzeźni zadowolna? Co tam właściwie sie robi? :) A Galinka? zdrowa dziewczynka Ci sie chowa Nie mam na co narzekać, wszystko jakoś tfu tfu się zaczęło układać :) Z praktyk zadowolona jestem, szczególnie z kliniki, wracam tam w październiku, chociaż nie powiem - ten miesiąc dzień w dzień trochę mnie wykończył, szczególnie, że nie miałam żadnej przerwie po miesiącu masakrycznej sesji, ale to już za mną :) W rzeźni badałam mięso wraz z urzędowym lekarzem weterynarii - nie jest to najbardziej pasjonująca praca jaką można sobie wymarzyć, ale dochód stały.. Trafił mi się naprawdę mega lekarz, więc i czas minął szybko i przyjemnie ;) Galina w normie, oprócz lekkich problemów z kręgosłupem, nasilających się po większym wysiłku/kiepskiej pogodzie ma się dobrze. Przymierzam się do starylki, miała być we wrześniu, ale chyba przełożę to na październik. Quote
betty_labrador Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Justa napisał(a):Nie mam na co narzekać, wszystko jakoś tfu tfu się zaczęło układać :) Z praktyk zadowolona jestem, szczególnie z kliniki, wracam tam w październiku, chociaż nie powiem - ten miesiąc dzień w dzień trochę mnie wykończył, szczególnie, że nie miałam żadnej przerwie po miesiącu masakrycznej sesji, ale to już za mną :) W rzeźni badałam mięso wraz z urzędowym lekarzem weterynarii - nie jest to najbardziej pasjonująca praca jaką można sobie wymarzyć, ale dochód stały.. Trafił mi się naprawdę mega lekarz, więc i czas minął szybko i przyjemnie ;) Galina w normie, oprócz lekkich problemów z kręgosłupem, nasilających się po większym wysiłku/kiepskiej pogodzie ma się dobrze. Przymierzam się do starylki, miała być we wrześniu, ale chyba przełożę to na październik. Fajnie Justynko, masz urozmaicone życie :D Oby to trwalo, tak trwało że jestes zadowolona z tego co robisz :) Eh szkoda że Ci Galinka choruje ciagle na coś, ale wazne że zyje. A za piłkami dalej lata? :cool3: to pewnie ten wysiłek :D No zdecyduj sie na sterylke, bedzie spokoj po tym. Ja odzyskalam spokoj jak zdecydowalam sie na zabieg u Tosi. :) a tak troche wariowałam ze jakies ropomacicze sie przyplacze i co wtedy jesli nie zdążę zareagować? No i nowe zdjecia daję do oglądnięcia :) Quote
betty_labrador Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Szejk- pies koleżanki Sylwii :) dawniej trenowałyśmy z psami w Cavano :) Quote
betty_labrador Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Unbelievable napisał(a):Tosca ci dalej ucieka? nie tyle co ucieka, co ma wieczną sklonność do zjadania śmieci :roll: a w tych krzakach nie miałam pojęcia co może znaleźć :lol: Quote
darii_iia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ładnie razem wyglądacie. ;) baardzo mi się podoba Szejk. :) Quote
betty_labrador Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 darii_iia napisał(a):ładnie razem wyglądacie. ;) baardzo mi się podoba Szejk. :) dziekuje :) no fajny z niego piesio :D Quote
Aleks89 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Jak takim aparatem można robić tak shitowe foty? Quote
betty_labrador Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Aleks89 napisał(a):Jak takim aparatem można robić tak shitowe foty? witaj :] dziekuje za mile powitanie :P A tak- czasem mozna ;) Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dzień doberek :) http://i37.photobucket.com/albums/e76/betty_labrador/spacery%202012/ztosia.jpg super :loveu: i czekam na te obiecane fotki ze spacerku ;) Quote
darii_iia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 betty_labrador napisał(a):A tak- czasem mozna ;) a w sumie, to czym focisz ? :hmmmm: Quote
betty_labrador Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień doberek :) http://i37.photobucket.com/albums/e76/betty_labrador/spacery 2012/ztosia.jpg super :loveu: i czekam na te obiecane fotki ze spacerku ;) czesc :loveu: beda beda jak zaraz na niego pójdę :D darii_iia napisał(a):a w sumie, to czym focisz ? :hmmmm: canonem 400D i obiektyw canon 20-700mm, f/4L USM :) Quote
betty_labrador Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 (edited) Ptysiak napisał(a):Liczę na to, że poszłaś :diabloti: no pewnie :D bylam od 12 do 15. Zdjecia sa, ale nie ma ich mnóstwa bo zaczęłam zbierać grzybki :) a pozniej jak przyszlam do domu to po godzinie odpoczynku poszlam z tata jeszcze na 2godziny na grzybki :D ale niewiele bylo :( zaraz postaram sie zgrac :) EDIT: Oglądajcie jak chcieliscie :diabloti: Edited September 9, 2012 by betty_labrador Quote
Recommended Posts