betty_labrador Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Justa']Bez przesady - raczej jej ta rtęć nie eksploduje że tak powiem wewnątrz ciała tak łatwo ;) Musiałby się zbić ten termomentr najpierw. Ja całe moje życie używam rtęciowego i nigdy nic sobie nie zrobiłam, więc spokojnie. Czyli jedym słowem ustawiła sobie Tosię.. Biedny Tosiaczeć, oć ciocia utuli ![/QUOTE] a moze.. pewnie moje obawy sa na wyrost ;) bo poprostu nie probowalam Wiesz, a moze Tosiaczek jest taka łaskawa bo widzi bidnego psiunia :) ale chetnie do cioci pojdzie do utulenia :D Quote
Justa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='betty_labrador']a moze.. pewnie moje obawy sa na wyrost ;) bo poprostu nie probowalam Wiesz, a moze Tosiaczek jest taka łaskawa bo widzi bidnego psiunia :) ale chetnie do cioci pojdzie do utulenia :D[/QUOTE] To poproś może jutro panią wet żeby pokazała Ci jak mierzyc psu temperaturę - to sie przydaje ! Taaaa.. na pewno :lol: Utule utule ! W końcu to MOJA SUKA :p Quote
SZPiLKA23 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 A no zmienilo sie sporo jestem z TZ-tem w Belgii, pracujemy w prywatnej stajni sportowej mamy pod opieka 12 koni stajennych i 5 pastwiskowych, a w naszym domku noce spedza normalnie 2 psy (jakos tak sie poukładało ze wola u nas)obecnie 5 bo szefostwo wyjechało a wiec mam kolorowo ;) myslałam ze dam rade zabrac tu Sare po weselu ale nie ma szans bo te psy sa dosyc specyficzne a ona zazdrosna... uklada nam sie bardzo fajnie robimy to co lubimy i duzo sie uczymy, zarabiamy pieniądzaki na wesele i na pozniejsze plany, kiedy je zrealizujemy Sara bedzie zemna nareszcie:) Tizzy pewnie odczuwa zmiane miejsca, zima trwala dlugo a i moze jakies robaczki nia zawladneły i na jednej interwencji weta sie skonczy;) Wymiziaj Tosiaczka:) Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Justa']To poproś może jutro panią wet żeby pokazała Ci jak mierzyc psu temperaturę - to sie przydaje ! Taaaa.. na pewno :lol: Utule utule ! W końcu to MOJA SUKA :p no przydatna czynnosc- prawda przyszła wetko :) Bede mieć zniżki? :lol: Pokaż papiery że to Twoja Suka :D [quote name='SZPiLKA23']A no zmienilo sie sporo jestem z TZ-tem w Belgii, pracujemy w prywatnej stajni sportowej mamy pod opieka 12 koni stajennych i 5 pastwiskowych, a w naszym domku noce spedza normalnie 2 psy (jakos tak sie poukładało ze wola u nas)obecnie 5 bo szefostwo wyjechało a wiec mam kolorowo ;) myslałam ze dam rade zabrac tu Sare po weselu ale nie ma szans bo te psy sa dosyc specyficzne a ona zazdrosna... uklada nam sie bardzo fajnie robimy to co lubimy i duzo sie uczymy, zarabiamy pieniądzaki na wesele i na pozniejsze plany, kiedy je zrealizujemy Sara bedzie zemna nareszcie:) Tizzy pewnie odczuwa zmiane miejsca, zima trwala dlugo a i moze jakies robaczki nia zawladneły i na jednej interwencji weta sie skonczy;) Wymiziaj Tosiaczka:) Wow Szpil. to niesamowite zmiany! naprawde sie nie spodziewalam ze az za granice wyjedziesz! łał :) ale to super, tyle konikow i piesów pod opieką :) nieźle sie wkreciłaś. Ale to przez jakies biuro czy znajomości? Trzymam kciuki za plany , żeby sie dobrze poukładało Wam i żeby Sara szybko Cie zobaczyla a Ty ją :* Jutro rano sie okaze co z nia. :) wymiziam, nie omieszkam :D ale sezon kleszczowy w pełni.! wczoraj zebrałam 15kleszczy z psa i kilka z podłogi.. jak nie więcej. :roll: Quote
Justa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='betty_labrador']no przydatna czynnosc- prawda przyszła wetko :) Bede mieć zniżki? :lol: Pokaż papiery że to Twoja Suka :D[/QUOTE] Jak już dorobię się własnego interesu.. :mdleje: Choć z moją głową do interesów, to pewnie będę murzynić u bardziej ogarniętych. Nie potrzebny mi papier, żeby wiedzieć swoje :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A no porobiło sie ale jestem zadowolona tylko serce mi sie sciska jak o Sarze mysle:( U nas tez kleszcze juz Bazilowi z głowy wyciagnelam paskude jedna. I co z Tizzy? Quote
Mudik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 I co z suczą?? U mnie ostatnio też ciagle leki w grze eh.... dwa emeryty mam i tyle, wymiziaj Tosiaczka i dobrze ,że sunia po sterylce. Quote
betty_labrador Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Justa']Jak już dorobię się własnego interesu.. :mdleje: Choć z moją głową do interesów, to pewnie będę murzynić u bardziej ogarniętych. Nie potrzebny mi papier, żeby wiedzieć swoje :diabloti:[/QUOTE] jestes tego pewna? :P [quote name='SZPiLKA23']A no porobiło sie ale jestem zadowolona tylko serce mi sie sciska jak o Sarze mysle:( U nas tez kleszcze juz Bazilowi z głowy wyciagnelam paskude jedna. I co z Tizzy?[/QUOTE] no tak, nie mozna często pogodzic dwoch rzeczy naraz ;) niestety. Juz inna suka, jednak byla chora na babeszje, dzis rano wetka zbadala jej szybko krew, i sie okazalo co sie okazalo. Po serii zastrzykow juz widac poprawe, chodzi, nawet zjadla ode mnie rybke gotowana , jajko :) Rano na zastrzyk ;) [quote name='Mudik']I co z suczą?? U mnie ostatnio też ciagle leki w grze eh.... dwa emeryty mam i tyle, wymiziaj Tosiaczka i dobrze ,że sunia po sterylce.[/QUOTE] Co obydwa są emeryty? Przeciez Vicus to mlody byczek :) a Ola to w zadnym wypadku emeryt. Kurde marzy mi sie powrot na agility :( Quote
marta&argo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='betty_labrador'] Kurde marzy mi sie powrot na agility :([/QUOTE] to na co czekasz :)? Quote
betty_labrador Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='marta&argo']to na co czekasz :)?[/QUOTE] czekam az Tosca sie zgodzi :lol: nie no, muszę sie raz a dobrze przemóc ;) bo czasem trudno zacząć-przynajmniej mi ;] Quote
Justa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Co z tą babeszją - gdzie nie wejdę tam pies chory :mdleje: Trzeba zaczać kroplić chyba od tego paskudztwa.. Niech szybko wraca do zdrowia psinka ! Quote
betty_labrador Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Justa']Co z tą babeszją - gdzie nie wejdę tam pies chory :mdleje: Trzeba zaczać kroplić chyba od tego paskudztwa.. Niech szybko wraca do zdrowia psinka ![/QUOTE] najciekawsze jest to ze ne moge znalezc tego kleszcza... a zakropilam ja jak przyjechala, ale juz po przyjezdzie cos bylo z nia nie tak. eh. Dzis rano zjadla juz troche tunczyka z puszki i mala miseczke serc kurzych. Z Tosia poszlam na spacerek pol godzinny do lasu, bylo fajnie. A rano spanikowalam bo nie chciala Tosca zjesc bialego sera, co do niej nie podobne. Lecz po spacerze zjadla juz ;) Quote
betty_labrador Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='WeronikaM']jak już lepiel, to daj jakieś foty :D[/QUOTE] jestem w pracy a na lapie nie mam właśnie zdjęć ;) Quote
betty_labrador Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='WeronikaM']to poczekamy :D :D bonusik za cierpliwosc :D Quote
marta&argo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='betty_labrador'] dla Tosci sie nie przełamiesz i nie zbierzesz tyłka na agility? niedobra Pani :P jak ona ładnie wygląda, chyba troche przytyła i nie jest juz taki przeraźliwy chuderlak?:) Quote
betty_labrador Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='marta&argo']dla Tosci sie nie przełamiesz i nie zbierzesz tyłka na agility? niedobra Pani :P jak ona ładnie wygląda, chyba troche przytyła i nie jest juz taki przeraźliwy chuderlak?:)[/QUOTE] oh mój ciężki tyłek :lol: ;) no przytyła i juz normalne wyglada. Daje jej ciut więcej Barfu :) ale zobacz-tyłek Tosci tez teraz cięższy wiec czy ona sie przełamie na agillity...? :> Quote
zerduszko Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='marta&argo']dla Tosci sie nie przełamiesz i nie zbierzesz tyłka na agility? niedobra Pani :P A Ty kiedy się przełamiesz? Ale się u Was dzieje :) Toś słitaśny ;) muszę przestać rozmawiać z nastolatkami ;) Quote
marta&argo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='zerduszko']A Ty kiedy się przełamiesz? Ale się u Was dzieje :) Toś słitaśny ;) muszę przestać rozmawiać z nastolatkami ;) Argo na agility nie pójdzie ze względu na niedoskonałe stawy :) ale Martusia sie zebrała zima i wzieła pieska na kurs obedience, a teraz szukam odwagi zeby w zawodach wystartowac ;) Quote
zerduszko Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 marta&argo napisał(a):Argo na agility nie pójdzie ze względu na niedoskonałe stawy :) ale Martusia sie zebrała zima i wzieła pieska na kurs obedience, a teraz szukam odwagi zeby w zawodach wystartowac ;) Oooo, a gdzie byliście?? Jak się już zbierzesz, to daj znać - przyjadę popatrzeć :p Quote
marta&argo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 zerduszko napisał(a):Oooo, a gdzie byliście?? Jak się już zbierzesz, to daj znać - przyjadę popatrzeć :p do Pastela chodziliśmy. Kamilo czy pojedziesz za mną do Rzeszowa albo Warszawy żeby nam pokibicować ;)??:> Quote
zerduszko Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 marta&argo napisał(a):do Pastela chodziliśmy. Kamilo czy pojedziesz za mną do Rzeszowa albo Warszawy żeby nam pokibicować ;)??:> Jeśli w Wawie zawody są w ten weekend, to tak :lol: Quote
WeronikaM Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 http://img441.imageshack.us/img441/8427/dscf7359.jpg śliczniusia :D [quote name='zerduszko'] Toś słitaśny ;) muszę przestać rozmawiać z nastolatkami ;) :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 marta&argo napisał(a):do Pastela chodziliśmy. Kamilo czy pojedziesz za mną do Rzeszowa albo Warszawy żeby nam pokibicować ;)??:> zerduszko napisał(a):Jeśli w Wawie zawody są w ten weekend, to tak :lol: ja przyjade w Warszawie Ci pokibicowac z Tosia :) moze i sama sie wybiore na takowe zawody :) bo chce. a nic nie wiem o tym weekendzie i zawodach ? ;) prosze o szczegoly. I czy TY na tych zawodach bedziesz Kamilo? ps. ja tez ostatnio sporo mam kontaktu z nastolatkami :lol: Quote
Recommended Posts