betty_labrador Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='zerduszko']Rodzynki to bakalie, nie ? ;)[/QUOTE] no dobra, dobra. niech Ci bedzie :} Kamila a Ty bedziesz chciala jechac na kolejny oboz k? bo cos malo chetnych jest... Quote
zerduszko Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='betty_labrador'] Kamila a Ty bedziesz chciala jechac na kolejny oboz k? bo cos malo chetnych jest...[/QUOTE] Ja wiem, ze chcieć znaczy móc, ale zobaczymy - to jest za pół roku.... Na pewno musiałabym jechać z kimś jakbym chciała z dwoma sukami - a moja pomoc podręczna, jest w takim wieku, że diabli wiedzą :mad: Jakby było w miare blisko, to choćby na wymizianie Tosi chętnie :p Quote
anetta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hej! Kiedy byłas w Łebie? :cool3: Ja byłam w te wakacje z uszatym i bardzo miło wspominam :p Masz więcej fot? Śliczny motyl :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='zerduszko']Ja wiem, ze chcieć znaczy móc, ale zobaczymy - to jest za pół roku.... Na pewno musiałabym jechać z kimś jakbym chciała z dwoma sukami - a moja pomoc podręczna, jest w takim wieku, że diabli wiedzą :mad: Jakby było w miare blisko, to choćby na wymizianie Tosi chętnie :p[/QUOTE] no tak, wiem ze w praktyce czasem wychodzi inaczej-niestety... [quote name='anetta']Hej! Kiedy byłas w Łebie? :cool3: Ja byłam w te wakacje z uszatym i bardzo miło wspominam :p Masz więcej fot? Śliczny motyl :loveu:[/QUOTE] bylam we wrzesniu jakos na poczatku :) mam wiecej, moze pozniej powstawiam. dziekuje :loveu: a teraz poprawiam wczesniej zaczętego lamparta amurskiego(do poprawy została nasza lewa czesc pyska. [IMG]http://img294.imageshack.us/img294/8828/zad006.jpg[/IMG] Quote
eria Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 przepiękny !!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='eria']przepiękny !!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='Mudik']Cudneeee:loveu::loveu::loveu::-o[/QUOTE] dziekuje :loveu::multi: kolejny etap :) [IMG]http://img22.imageshack.us/img22/9929/zad007.jpg[/IMG] Quote
Eriu Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kobito, ależ Ty masz cierpliwość i talent :D :loveu:. Quote
betty_labrador Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Eriu']Kobito, ależ Ty masz cierpliwość i talent :D :loveu:.[/QUOTE] czesc :) dziekuje :) no wlasnie ostatnio nie chce mi sie cos rysowac, i pierwszy etap zrobilam na odwal, ale etraz jak sie rpzykladam to cos tam lepiej wyszlo :) Quote
Bonsai Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A kto w końcu orgazniuje w tym roku obóz k? Ty Betty? Quote
betty_labrador Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Bonsai']A kto w końcu orgazniuje w tym roku obóz k? Ty Betty?[/QUOTE] nie, ja zrezygnowalam...znów oddałam pałeczke Marcie od Argusia. Nie mam sily w tym roku, dla mnie za duzo sie wydarzylo naraz ;) Quote
zerduszko Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ale będzie obóz?? Marta organizuje znów? A Ty czemu sie wymigujesz :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='zerduszko']ale będzie obóz?? Marta organizuje znów? A Ty czemu sie wymigujesz :diabloti:[/QUOTE] bedzie jak zbierze sie odpowiednia liczba chetnych osob :} bez tego nie ruszy. marta sie zgodzila, ja moze za rok, nie wiem czy podolałabym temu zadaniu :evil_lol: masz zdjecie zerduszko-for you :loveu: [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/4909/dscf2277.jpg[/IMG] Quote
Eriu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ja właśnie byłam w bardzo fajnym ośrodku, tylko, że pod Częstochową :diabloti:. A nawet jeśli nie zbierze się ekipa, to można by było sobie pojechać tak towarzysko, bez zajęć jakichś, jeśli Wam to odpowiada :). Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Eriu']Ja właśnie byłam w bardzo fajnym ośrodku, tylko, że pod Częstochową :eviltongue:.[/QUOTE] przyjmuja z psami? :diabloti: Quote
Eriu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tak, właśnie tam byliśmy na seminarium z psiakami. Domki nie są z kartonu, bardzo fajne warunki. W lesie, a obok wyschnięte jezioro, więc taka przestrzeń szeroka. Quote
zerduszko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dorota - a cieplej tam niż w tym ostatnim ośrodku? Quote
Eriu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 O wiele, bo te domki są murowane, czy coś takiego. My sobie tak nagrzałyśmy w pokoju, że aż gorąco było ;). Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 no i oczywiscie pytanie- jakie ceny :diabloti: Quote
zerduszko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='betty_labrador']no i oczywiscie pytanie- jakie ceny :diabloti:[/QUOTE] A tam ceny ;) Ważne, zeby domki nie były 15 osobowe, bo ja wówczas muszę płacić za 15 :placz: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='zerduszko']A tam ceny ;) Ważne, zeby domki nie były 15 osobowe, bo ja wówczas muszę płacić za 15 :placz:[/QUOTE] hihi, nie slyszalam jeszcze o domkach 15 osobowych :p Quote
Eriu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Na stronie ośrodka (wingpol to się nazywa) nie ma cen, ale dziewczyny płaciły 45 zł od osoby. Nie wiem, jak to się ma do zapełniania domków, bo cena się nie zmieniała, a niektóre osoby miały więcej łóżek niż ich było w pokoju, a cena się nie zmieniała. To by trzeba było konkretniej sprawdzić. Domki są trochę śmiesznie, bo my miałyśmy niby trójkę, a okazało się, że to 5, tyle że z dwoma osobnymi pokojami i wspólną łazienką. Za jedzenie płaciło się 15 zł od posiłku, ale nie wiem, czy ceny są zawsze takie same, czy może ulegają zmianom w zależności od ilości osób itp. Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 aha, hmm czyli tak niewiadomo co z tymi pokojami ;) [IMG]http://img509.imageshack.us/img509/6302/dscf6447.jpg[/IMG] Quote
zerduszko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='betty_labrador']aha, hmm czyli tak niewiadomo co z tymi pokojami ;)[/QUOTE] Tosia wygląda jakby wiedziała i nie chciała nam powiedzieć ;) Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='zerduszko']Tosia wygląda jakby wiedziała i nie chciała nam powiedzieć ;)[/QUOTE] bo ona wszystko wie :diabloti: moze raczy przemówic na wigilie :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts