Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']
Kamila a Ty bedziesz chciala jechac na kolejny oboz k? bo cos malo chetnych jest...[/QUOTE]
Ja wiem, ze chcieć znaczy móc, ale zobaczymy - to jest za pół roku.... Na pewno musiałabym jechać z kimś jakbym chciała z dwoma sukami - a moja pomoc podręczna, jest w takim wieku, że diabli wiedzą :mad: Jakby było w miare blisko, to choćby na wymizianie Tosi chętnie :p

Posted

[quote name='zerduszko']Ja wiem, ze chcieć znaczy móc, ale zobaczymy - to jest za pół roku.... Na pewno musiałabym jechać z kimś jakbym chciała z dwoma sukami - a moja pomoc podręczna, jest w takim wieku, że diabli wiedzą :mad: Jakby było w miare blisko, to choćby na wymizianie Tosi chętnie :p[/QUOTE]

no tak, wiem ze w praktyce czasem wychodzi inaczej-niestety...

[quote name='anetta']Hej!

Kiedy byłas w Łebie? :cool3: Ja byłam w te wakacje z uszatym i bardzo miło wspominam :p Masz więcej fot?
Śliczny motyl :loveu:[/QUOTE]

bylam we wrzesniu jakos na poczatku :) mam wiecej, moze pozniej powstawiam.

dziekuje :loveu:

a teraz poprawiam wczesniej zaczętego lamparta amurskiego(do poprawy została nasza lewa czesc pyska.

[IMG]http://img294.imageshack.us/img294/8828/zad006.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='eria']przepiękny !!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='Mudik']Cudneeee:loveu::loveu::loveu::-o[/QUOTE]

dziekuje :loveu::multi:

kolejny etap :)

[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/9929/zad007.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Eriu']Kobito, ależ Ty masz cierpliwość i talent :D :loveu:.[/QUOTE]

czesc :) dziekuje :) no wlasnie ostatnio nie chce mi sie cos rysowac, i pierwszy etap zrobilam na odwal, ale etraz jak sie rpzykladam to cos tam lepiej wyszlo :)

Posted

[quote name='zerduszko']ale będzie obóz?? Marta organizuje znów?

A Ty czemu sie wymigujesz :diabloti:[/QUOTE]

bedzie jak zbierze sie odpowiednia liczba chetnych osob :} bez tego nie ruszy. marta sie zgodzila, ja moze za rok, nie wiem czy podolałabym temu zadaniu :evil_lol:

masz zdjecie zerduszko-for you :loveu:
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/4909/dscf2277.jpg[/IMG]

Posted

Ja właśnie byłam w bardzo fajnym ośrodku, tylko, że pod Częstochową :diabloti:.
A nawet jeśli nie zbierze się ekipa, to można by było sobie pojechać tak towarzysko, bez zajęć jakichś, jeśli Wam to odpowiada :).

Posted

Tak, właśnie tam byliśmy na seminarium z psiakami. Domki nie są z kartonu, bardzo fajne warunki. W lesie, a obok wyschnięte jezioro, więc taka przestrzeń szeroka.

Posted

Na stronie ośrodka (wingpol to się nazywa) nie ma cen, ale dziewczyny płaciły 45 zł od osoby. Nie wiem, jak to się ma do zapełniania domków, bo cena się nie zmieniała, a niektóre osoby miały więcej łóżek niż ich było w pokoju, a cena się nie zmieniała. To by trzeba było konkretniej sprawdzić. Domki są trochę śmiesznie, bo my miałyśmy niby trójkę, a okazało się, że to 5, tyle że z dwoma osobnymi pokojami i wspólną łazienką. Za jedzenie płaciło się 15 zł od posiłku, ale nie wiem, czy ceny są zawsze takie same, czy może ulegają zmianom w zależności od ilości osób itp.