Ela i Luna Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='betty_labrador']... a dzis jakas lawina sie posypala :lol: [/quote] I chyba ja tę lawinę wywołałam... ;) A tak serio to właśnie się zastanawiałam dlaczego tu tak cicho... nie ma fotek, Twoich wpisów itp. Ale dobrze, że już się pojawiłaś :) Przesyłam słoneczne pozdrowienia w ten szary, bury dzień! P.S Gdzie jest zima? Czy ktoś ją widział? Quote
aleb Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [b]Ela i Luna[/b] może i dobrze, że już nie ma zimy... chcę już wiosnę :eviltong: [b]Betty[/b] śliczny rysunek :razz: Quote
betty_labrador Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Ela i Luna']I chyba ja tę lawinę wywołałam... ;-) A tak serio to właśnie się zastanawiałam dlaczego tu tak cicho... nie ma fotek, Twoich wpisów itp. Ale dobrze, że już się pojawiłaś :smile: Przesyłam słoneczne pozdrowienia w ten szary, bury dzień! P.S Gdzie jest zima? Czy ktoś ją widział? [/QUOTE] nooo to prawda Elu :lol: a zdjec nie ma bo nie mam aparatu-byl zepsuty-dopiero wczoraj sie naprawil. Poza tym kiedy mam robic zdjecia, jak ciagle siedze w rpacy :P a po powrocie jest juz ciemno :diabloti: zima przepadla biala i soczysta :P [quote name='aleb'][B]Ela i Luna[/B] może i dobrze, że już nie ma zimy... chcę już wiosnę :eviltong: [B]Betty[/B] śliczny rysunek :razz:[/quote] hej :multi::multi: dzieki :loveu: ja tez juz chce wiosne...a nie niewiadomo co, bo to ani zima, ani wiosna :eviltong: Quote
Mudik Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Normalnie by mnie solidnie taka pogoda zdołowała, ale....nie ma jak się zakochac zimą:lol::loveu: Quote
betty_labrador Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Mudik']Normalnie by mnie solidnie taka pogoda zdołowała, ale....nie ma jak się zakochac zimą:lol::loveu:[/quote] uuuu Magdus :cool3: i nic sie nie chwalisz :P co to za mężczyzna? :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Mudik']Zajrzyj na mój FB:cool3::cool3:[/quote] tez prawda :lol: Quote
Mudik Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Spadam spać, bo rano wstaję, mój mężczyzna:loveu::loveu: przyjeżdza na niedzielę:lol: Dobranoc! Quote
betty_labrador Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Mudik']Spadam spać, bo rano wstaję, mój mężczyzna:loveu::loveu: przyjeżdza na niedzielę:lol: Dobranoc![/quote] no no no.. wlasnie widzialam Michalek :cool3: Gratulacje. jak to ludzie robia ze sa ze soba razem? nigdy nie zgadne :eviltong: milej niedzieli zycze! :D Quote
Mudik Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dzięki! Trzeba czekać, prędzej czy później miłość sama do Ciebie zapuka;);) Ok miałam już spac Dobranoc! Quote
betty_labrador Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Mudik']Dzięki! Trzeba czekać, prędzej czy później miłość sama do Ciebie zapuka;);) Ok miałam już spac Dobranoc![/quote] puk puk :D no moze kiedys........ :diabloti: :cool1: DOBRANOC Magdus in love :loveu::loveu: Quote
Ela i Luna Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Witam w ten niedzielny poranek! [quote name='aleb'][B]Ela i Luna[/B] może i dobrze, że już nie ma zimy... chcę już wiosnę :eviltong:[/quote] Ale Luna lubi zimę i śnieg! Może w nim kopac, biegac jak szalona, gryźc kawałki lodu, ślizgac się itd... Wtedy jest happy! I jest c z y s t a! Ma białe futerko i różowiutkie łapki. A teraz? - te roztopy i błoto... blee Quote
NightQueen Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Beti ty żyjesz :crazyeye: :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='Ela i Luna']Ale Luna lubi zimę i śnieg! Może w nim kopac, biegac jak szalona, gryźc kawałki lodu, ślizgac się itd... Wtedy jest happy! I jest c z y s t a! Ma białe futerko i różowiutkie łapki. A teraz? - te roztopy i błoto... blee[/QUOTE] witam witam :) no niestety nastalo przedwiośnie :eviltong: i troche trzeba sie ubabrać w błocie zeby doczekac cieplych pieknych dni :loveu: [quote name='smallpati'] Beti ty żyjesz :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE] a spodziewałaś sie innego scenariusza? :cool3: :diabloti: [quote name='infers1995']Czeee Beciaaaa:loveu:[/quote] czesc :multi::multi::multi::multi: Quote
Justa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hej Beatko !!! :multi: :loveu: A coś Ty taka miłości spragniona? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='Justa']Hej Beatko !!! :multi: :loveu: A coś Ty taka miłości spragniona? :diabloti:[/quote] czesc Justynko :loveu: :eviltong: wlasnie wrocilam z moja suką z leśnego spacerku :cool3: pobiegala, wreszcie zjadła g :evil_lol: po zimowej przerwie ;] ja sie zgrzalam :roll: :lol: i bylo git :D ee wydaje Ci sie :razz: to tylko złudzenie optyczne :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/8588/glowapanterair7.jpg[/IMG] Quote
Mudik Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ładne tylko czemu ma takie wibrysy oszronione:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
betty_labrador Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='Mudik']ładne tylko czemu ma takie wibrysy oszronione:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] bo na zdjeciu biegł na śniegu :lol: Quote
betty_labrador Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [B]bueonos buenos Mati :multi::multi:[/B] dzisiejsze:lol: odzyskalam aparatto :multi: ale na spacerze jeszcze nie byl do uzytkowania :cool1: [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/5685/dscf5524lh5.jpg[/IMG] blat marzeń-w kuchni :lol: [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/7751/dscf5520qq1.jpg[/IMG] i jakas staroć :) to było w lesie robione na szybko, ledwo zlapane :D tak z zaskoczenia wyjechali powozem zaprzężonym w kobyle, a za nimi biegl źrebak :) nawet skadrować nie zdążyłam :) [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/620/dscf5454by8.jpg[/IMG] i Tosiaczek :loveu: [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5724/23421374qb1.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Tosia jak zawsze usmiech od ucha do ucha :) źrebak spiczny :loveu: Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [B][COLOR=Navy]dzisiaj w Faktach w TVN pokazywali materiał, jak to jakiś pan inteligenty przewoził na tylnym siedzeniu Fiata Uno 120 kilogramowego źrebaka :evil_lol::diabloti::diabloti: dostał 200zł mandatu, a pan jechał sobie z Wawy to jakiejś podolsztyńskiej wsi[/COLOR][/B]. [COLOR=Navy][B]Podobno konik sobie siedział wygodnie i wychylał się przez okno :p[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts