Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']... a dzis jakas lawina sie posypala :lol:
[/quote]
I chyba ja tę lawinę wywołałam... ;)
A tak serio to właśnie się zastanawiałam dlaczego tu tak cicho... nie ma fotek, Twoich wpisów itp.
Ale dobrze, że już się pojawiłaś :)
Przesyłam słoneczne pozdrowienia w ten szary, bury dzień!

P.S Gdzie jest zima? Czy ktoś ją widział?

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ela i Luna']I chyba ja tę lawinę wywołałam... ;-)
A tak serio to właśnie się zastanawiałam dlaczego tu tak cicho... nie ma fotek, Twoich wpisów itp.
Ale dobrze, że już się pojawiłaś :smile:
Przesyłam słoneczne pozdrowienia w ten szary, bury dzień!

P.S Gdzie jest zima? Czy ktoś ją widział? [/QUOTE]

nooo to prawda Elu :lol: a zdjec nie ma bo nie mam aparatu-byl zepsuty-dopiero wczoraj sie naprawil. Poza tym kiedy mam robic zdjecia, jak ciagle siedze w rpacy :P a po powrocie jest juz ciemno :diabloti:

zima przepadla biala i soczysta :P

[quote name='aleb'][B]Ela i Luna[/B] może i dobrze, że już nie ma zimy... chcę już wiosnę :eviltong:

[B]Betty[/B] śliczny rysunek :razz:[/quote]

hej :multi::multi:

dzieki :loveu:

ja tez juz chce wiosne...a nie niewiadomo co, bo to ani zima, ani wiosna :eviltong:

Posted

[quote name='Mudik']Spadam spać, bo rano wstaję, mój mężczyzna:loveu::loveu: przyjeżdza na niedzielę:lol:

Dobranoc![/quote]

no no no.. wlasnie widzialam Michalek :cool3: Gratulacje. jak to ludzie robia ze sa ze soba razem? nigdy nie zgadne :eviltong:

milej niedzieli zycze! :D

Posted

[quote name='Mudik']Dzięki! Trzeba czekać, prędzej czy później miłość sama do Ciebie zapuka;);)

Ok miałam już spac Dobranoc![/quote]

puk puk :D no moze kiedys........ :diabloti: :cool1:

DOBRANOC Magdus in love :loveu::loveu:

Posted

Witam w ten niedzielny poranek!
[quote name='aleb'][B]Ela i Luna[/B] może i dobrze, że już nie ma zimy... chcę już wiosnę :eviltong:[/quote]
Ale Luna lubi zimę i śnieg! Może w nim kopac, biegac jak szalona, gryźc kawałki lodu, ślizgac się itd... Wtedy jest happy! I jest c z y s t a! Ma białe futerko i różowiutkie łapki. A teraz? - te roztopy i błoto... blee

Posted

[quote name='Ela i Luna']Ale Luna lubi zimę i śnieg! Może w nim kopac, biegac jak szalona, gryźc kawałki lodu, ślizgac się itd... Wtedy jest happy! I jest c z y s t a! Ma białe futerko i różowiutkie łapki. A teraz? - te roztopy i błoto... blee[/QUOTE]

witam witam :) no niestety nastalo przedwiośnie :eviltong: i troche trzeba sie ubabrać w błocie zeby doczekac cieplych pieknych dni :loveu:

[quote name='smallpati'] Beti ty żyjesz :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE]

a spodziewałaś sie innego scenariusza? :cool3: :diabloti:

[quote name='infers1995']Czeee Beciaaaa:loveu:[/quote]

czesc :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Justa']Hej Beatko !!! :multi: :loveu:

A coś Ty taka miłości spragniona? :diabloti:[/quote]

czesc Justynko :loveu: :eviltong:

wlasnie wrocilam z moja suką z leśnego spacerku :cool3: pobiegala, wreszcie zjadła g :evil_lol: po zimowej przerwie ;] ja sie zgrzalam :roll: :lol: i bylo git :D

ee wydaje Ci sie :razz: to tylko złudzenie optyczne :evil_lol:

Posted

[B]bueonos buenos Mati :multi::multi:[/B]

dzisiejsze:lol: odzyskalam aparatto :multi: ale na spacerze jeszcze nie byl do uzytkowania :cool1:

[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/5685/dscf5524lh5.jpg[/IMG]

blat marzeń-w kuchni :lol:
[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/7751/dscf5520qq1.jpg[/IMG]

i jakas staroć :)
to było w lesie robione na szybko, ledwo zlapane :D tak z zaskoczenia wyjechali powozem zaprzężonym w kobyle, a za nimi biegl źrebak :) nawet skadrować nie zdążyłam :)
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/620/dscf5454by8.jpg[/IMG]

i Tosiaczek :loveu:
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5724/23421374qb1.jpg[/IMG]

Posted

[B][COLOR=Navy]dzisiaj w Faktach w TVN pokazywali materiał, jak to jakiś pan inteligenty przewoził na tylnym siedzeniu Fiata Uno 120 kilogramowego źrebaka :evil_lol::diabloti::diabloti: dostał 200zł mandatu, a pan jechał sobie z Wawy to jakiejś podolsztyńskiej wsi[/COLOR][/B]. [COLOR=Navy][B]Podobno konik sobie siedział wygodnie i wychylał się przez okno :p[/B][/COLOR]