Mudik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Profilum,wiesz trudno się wypowiedzieć jak nie ma nigdzie składu podanego, procenty białka, tłuszczu itp nic mi nie mówią,a z resztą producent jest jaki jest:cool1: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Mudik']Profilum,wiesz trudno się wypowiedzieć jak nie ma nigdzie składu podanego, procenty białka, tłuszczu itp nic mi nie mówią,a z resztą producent jest jaki jest:cool1:[/quote] ja to dwa razy kupiłam Moli i jej smakowało, ale woli RC Quote
Mudik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Wiesz czasem smakowitośc nic nie mówi, przynajmniej mi, moje chłopaki wszamią wszystko od chappi po hillsa(choć z nim różnie), od tego marketówki mają zachęcacze i uzależniacze, zeby psy to jadły,ale psy to nie kury,coby zirno samo jadły a właśnie to jest główny składnik marketówek niestety. Do mnie przemawia skład produktów, czego do tej pory ta firma nie raczyła dla tej karmy podać, widać nie jest taki świetny jak zapewniają, dla mnie samym tym tracą na starcie , ja moim tego nigdy nie dam:roll::shake: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No wiesz Moli generalnie nic nie smakuje oprócz RC i tego Profilum właśnie, ale karmię ją Rc Żadnych marketowych nie ruszy, zani Pedigree ani Chappi wiec nei mam problemu z uzależnieniem jej od tej karmy :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='smallpati']ale jak chcesz zmęczyć psa, żeby nie chodził na pełnych obrotach to nie podawaj mu takiej karmy ;)[/QUOTE] nie zauważyłam zmiany w jego aktywności ;) a daję mu tą karmę głównie dlatego, że on niewiele je i nie musi jej zjeść tylko co zwykłej żeby wyglądać jak pies a nie szkielet :razz: bo u nas karmienie najczęściej odbywa się przez jedzenie z ręki lub wymyślam mu jakieś zabawy z karmą w roli głównej:cool1: Quote
anetta Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ale tu się żywieniowo zrobiło :cool3: Betty, a moje pytanie? :obrazic: Quote
betty_labrador Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 witam moich gosci :) Anetko jakie pytanie? co tam namalowalam? tak surykatke :D zgadlas ! ja sie obżarłam nieźle ale narazie sie nie waże. jeszcze jestem w poznaniu, ale o 3.20 mam autobus i jade do wawy a potem prosto do pracy. :P wiec sympatycznie. spadam do stołu :D :cool3: Quote
betty_labrador Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Justa']afterparty..? :diabloti:[/quote] DOKLADNIE :diabloti: jest chrunchips-jest impreza :P towarzystwo fajne :) Quote
Justa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='betty_labrador']DOKLADNIE :diabloti: jest chrunchips-jest impreza :P towarzystwo fajne :)[/QUOTE] Ja jeszcze nie dałam rady odespać wczoraj/dzisiaj. Masz zdrowie dziewczyno :diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Justa']Ja jeszcze nie dałam rady odespać wczoraj/dzisiaj. Masz zdrowie dziewczyno :diabloti:[/quote] hehe az tak zle? az tak Cie napoili? :> u nas kurturarnie ;) malo picia, duzo jedzenia :) ale juz za pare minut zbieram sie na autobus :( eeeee...... mam zdrowie, jakos żyję :) Quote
Justa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='betty_labrador']hehe az tak zle? az tak Cie napoili? :> u nas kurturarnie ;) malo picia, duzo jedzenia :) ale juz za pare minut zbieram sie na autobus :( eeeee...... mam zdrowie, jakos żyję :)[/QUOTE] Nie, coś Ty. Już te czasy chęci upicia się w trupa dawno za mną. Ale sylwestra miałam.. niezwykłego. Szampan z gwinta w środku lasu o północy. A potem siedzenie do rana i gadanie gadanie gadanie.. :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Justa']Nie, coś Ty. Już te czasy chęci upicia się w trupa dawno za mną. Ale sylwestra miałam.. niezwykłego. Szampan z gwinta w środku lasu o północy. A potem siedzenie do rana i gadanie gadanie gadanie.. :loveu:[/quote] no chyba kazdemu mija-robimy sie podstarzała młodzież :eviltong: chociaż ja nigdy nie piłam do upadlego :evil_lol: ale wszyscy sluchali starszych utworow i spokojnych:) dobrze bylo. fajnie ze Justynko i Ty spędziłaś miło tą nocke :loveu: a teraz szara rzeczywistosc...;) Quote
infers Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='betty_labrador']a teraz szara rzeczywistosc...;)[/quote] Mi się zaczyna od poniedziałku:placz: Quote
betty_labrador Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='infers1995']Mi się zaczyna od poniedziałku:placz:[/quote] a mi od dzis sie zaczelo, :P prosto z pociagu do pracy :D Quote
Ela i Luna Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dlaczego tu taka ciiissza? Betty - co słychac? Quote
Ela i Luna Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dawno nikt nie odwiedzał galerii Tosci i Betty się pogniewała... Ale my już jesteśmy i czekamy... ODEZWIJ SIĘ!!! :lol: Quote
Mudik Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Hallo Betty!:hand::helo::helo::helo::sweetCyb: Quote
betty_labrador Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='Ela i Luna']Dawno nikt nie odwiedzał galerii Tosci i Betty się pogniewała... Ale my już jesteśmy i czekamy... ODEZWIJ SIĘ!!! :lol:[/quote] jakoże multicytat NIE DZIAŁA :shake: to musze odpisac jednorazowo. TAK OBRAZIŁAM SIE :diabloti: FOCH! :P a dzis jakas lawina sie posypala :lol: no to macie moj nowy bazgrołek [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/9490/shihtsuco8.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 dzieki :) :loveu: a najsmieszniejsze jest to, ze dopoki sie nie doda w oczach refleksów....wygaldaja na płaskie i bezkształtne ;) Quote
Recommended Posts