Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

Profilum,wiesz trudno się wypowiedzieć jak nie ma nigdzie składu podanego, procenty białka, tłuszczu itp nic mi nie mówią,a z resztą producent jest jaki jest:cool1:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Profilum,wiesz trudno się wypowiedzieć jak nie ma nigdzie składu podanego, procenty białka, tłuszczu itp nic mi nie mówią,a z resztą producent jest jaki jest:cool1:[/quote]
ja to dwa razy kupiłam Moli i jej smakowało, ale woli RC

Posted

Wiesz czasem smakowitośc nic nie mówi, przynajmniej mi, moje chłopaki wszamią wszystko od chappi po hillsa(choć z nim różnie), od tego marketówki mają zachęcacze i uzależniacze, zeby psy to jadły,ale psy to nie kury,coby zirno samo jadły a właśnie to jest główny składnik marketówek niestety. Do mnie przemawia skład produktów, czego do tej pory ta firma nie raczyła dla tej karmy podać, widać nie jest taki świetny jak zapewniają, dla mnie samym tym tracą na starcie , ja moim tego nigdy nie dam:roll::shake:

Posted

No wiesz Moli generalnie nic nie smakuje oprócz RC i tego Profilum właśnie, ale karmię ją Rc
Żadnych marketowych nie ruszy, zani Pedigree ani Chappi wiec nei mam problemu z uzależnieniem jej od tej karmy :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']ale jak chcesz zmęczyć psa, żeby nie chodził na pełnych obrotach to nie podawaj mu takiej karmy ;)[/QUOTE]
nie zauważyłam zmiany w jego aktywności ;) a daję mu tą karmę głównie dlatego, że on niewiele je i nie musi jej zjeść tylko co zwykłej żeby wyglądać jak pies a nie szkielet :razz: bo u nas karmienie najczęściej odbywa się przez jedzenie z ręki lub wymyślam mu jakieś zabawy z karmą w roli głównej:cool1:

Posted

witam moich gosci :)

Anetko jakie pytanie? co tam namalowalam? tak surykatke :D zgadlas !

ja sie obżarłam nieźle ale narazie sie nie waże. jeszcze jestem w poznaniu, ale o 3.20 mam autobus i jade do wawy a potem prosto do pracy. :P wiec sympatycznie.

spadam do stołu :D :cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']DOKLADNIE :diabloti: jest chrunchips-jest impreza :P towarzystwo fajne :)[/QUOTE]

Ja jeszcze nie dałam rady odespać wczoraj/dzisiaj.
Masz zdrowie dziewczyno :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Ja jeszcze nie dałam rady odespać wczoraj/dzisiaj.
Masz zdrowie dziewczyno :diabloti:[/quote]

hehe az tak zle? az tak Cie napoili? :> u nas kurturarnie ;) malo picia, duzo jedzenia :) ale juz za pare minut zbieram sie na autobus :( eeeee......
mam zdrowie, jakos żyję :)

Posted

[quote name='betty_labrador']hehe az tak zle? az tak Cie napoili? :> u nas kurturarnie ;) malo picia, duzo jedzenia :) ale juz za pare minut zbieram sie na autobus :( eeeee......
mam zdrowie, jakos żyję :)[/QUOTE]

Nie, coś Ty.
Już te czasy chęci upicia się w trupa dawno za mną.
Ale sylwestra miałam.. niezwykłego. Szampan z gwinta w środku lasu o północy.
A potem siedzenie do rana i gadanie gadanie gadanie.. :loveu:

Posted

[quote name='Justa']Nie, coś Ty.
Już te czasy chęci upicia się w trupa dawno za mną.
Ale sylwestra miałam.. niezwykłego. Szampan z gwinta w środku lasu o północy.
A potem siedzenie do rana i gadanie gadanie gadanie.. :loveu:[/quote]

no chyba kazdemu mija-robimy sie podstarzała młodzież :eviltong: chociaż ja nigdy nie piłam do upadlego :evil_lol: ale wszyscy sluchali starszych utworow i spokojnych:) dobrze bylo.

fajnie ze Justynko i Ty spędziłaś miło tą nocke :loveu:

a teraz szara rzeczywistosc...;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Ela i Luna']Dawno nikt nie odwiedzał galerii Tosci i Betty się pogniewała...
Ale my już jesteśmy i czekamy... ODEZWIJ SIĘ!!! :lol:[/quote]

jakoże multicytat NIE DZIAŁA :shake: to musze odpisac jednorazowo.

TAK OBRAZIŁAM SIE :diabloti: FOCH! :P a dzis jakas lawina sie posypala :lol:

no to macie moj nowy bazgrołek
[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/9490/shihtsuco8.jpg[/IMG]