betty_labrador Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Spokojnie spokojnie ja mam 3 zmiany bateri a wiec chociaz 30 min ofoce:diabloti::evil_lol:[/quote] jasne, jasne. Teraz to nikt Ci nie uwierzy w taka bajeczke :evil_lol: Quote
eria Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='betty_labrador']kogo? :hmmmm: :lol:[/quote] noooo kto jak kto ale Ty pracując w zoologu powinnaś wiedzieć co to anolis ;) nie pamiętam nazwy gatunku tego co masz na avku Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='eria']noooo kto jak kto ale Ty pracując w zoologu powinnaś wiedzieć co to anolis ;-) nie pamiętam nazwy gatunku tego co masz na avku [/QUOTE] u mnie w zoologu nie ma zwierat. W kakadu nie bylo anolisa, albo nie przyjrzalam sie doklanie. Poza tym nie znam sie na gadach dokladnie :evil_lol: widzisz czasem nie wiem wszystkiego :eviltong: :cool3: ale domyslam sie ze to jaszczurka :p [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5752/dscf5456qm7.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Odwiedzaj galerie:P przy następnej wizycie u Sary obiecuje śnieżne foty ;] Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Odwiedzaj galerie:P przy następnej wizycie u Sary obiecuje śnieżne foty ;][/quote] obiecanki cacanki... :diabloti: Topsik je ucho przed moim sklepem :evil_lol: i ma glupia mine :evil_lol::evil_lol::lol::lol: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/6181/dscf5380je9.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='smallpati']nie da sie siedzieć na chacie :angryy::angryy:[/quote] wiem, mnie tez w koncu wywalilo. Mozna pozniej sprobować :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nie da sie siedzieć na chacie :angryy::angryy: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tosiek wygląda jak żul pod tym sklepem :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='Justa'] Do pracy bierzesz Tosisławę? :loveu:[/QUOTE] czasami, w soboty jak pracuje 4 godziny :diabloti::loveu: [quote name='smallpati']Tosiek wygląda jak żul pod tym sklepem :evil_lol:[/quote] haha bo to jest żul :evil_lol::eviltong: zjada okrawki z pańskiego stołu :P Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale fajniutko :loveu::multi: Tosia zachwycona pewnie, ludzie przychodzą, miziają :razz: No i nareszcie normalną smycz jej założyłaś, moje ręce wciąż czują skutki tej skórzanej :angryy: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 znów zmieniłaś prace? :crazyeye: nie pracujesz już w Kakadu? ty ino zmieniasz a ja nie mogę znaleźć porządnej :razz: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ale jestes na czasie small 8) :D[/quote] jak zawsze :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='Justa']Ale fajniutko :loveu::multi: Tosia zachwycona pewnie, ludzie przychodzą, miziają :razz: No i nareszcie normalną smycz jej założyłaś, moje ręce wciąż czują skutki tej skórzanej :angryy:[/quote] no nie? tez sie ciesze z takiej mozliwosci :loveu: Ludzie sa zachwyceni czesto ze ona taka mila :evil_lol: a nie wiem co w tym dziwnego :P ma to po swojej pani :diabloti: a smycz to ona ma zawsze ta lub flexi. Ta skorzana wzielam specjalnie dla CIEBIE Justynko :diabloti: :evil_lol: [quote name='smallpati']znów zmieniłaś prace? :crazyeye: nie pracujesz już w Kakadu? ty ino zmieniasz a ja nie mogę znaleźć porządnej :razz:[/quote] no juz dawno :P od pazdziernika pracuje w malym osiedlowym zoologiku ;) podoba mi sie tu, ale sa tez minusy :) pracuje teraz codziennie od 11 do 19, i zero praktycznie czasu dla siebie-tylko pol soboty i niedziela dla siebie :roll: ale ze szef zabral mi komputer to wiedzialas :P myslalas ze w Kakadu siedzialam na kompie? :lol: nigdy :P a bo jestem rozchwytywana i nie wiem ktora wybrac :P [CENTER]a to widok na moj sklepik :) [/CENTER] [IMG]http://img368.imageshack.us/img368/1948/dscf5390pd0.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23'] Ale jestes na czasie small :cool: :-D[/QUOTE] [quote name='smallpati']jak zawsze :evil_lol:[/quote] te różowe blondyny juz tak maja :evil_lol: Quote
infers Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [url]http://img368.imageshack.us/img368/1948/dscf5390pd0.jpg[/url] Co Tosiek takom bide ma?:placz::evil_lol: Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='betty_labrador']no nie? tez sie ciesze z takiej mozliwosci :loveu: Ludzie sa zachwyceni czesto ze ona taka mila :evil_lol: a nie wiem co w tym dziwnego :P [B]ma to po swojej pani [/B]:diabloti: a smycz to ona ma zawsze ta lub flexi. Ta skorzana wzielam specjalnie dla CIEBIE Justynko :diabloti: :evil_lol: [/QUOTE] Buhahhhahha, nie ma to jak skromność :loveu: No wiesz co.. :placz: Quote
NightQueen Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 hehe myślałam ze w Kakadu sobie siedzisz i klikasz na komputerze :evil_lol: czemu zmieniłaś prace ? Quote
betty_labrador Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='infers1995'] [URL]http://img368.imageshack.us/img368/1948/dscf5390pd0.jpg[/URL] Co Tosiek takom bide ma?:placz::evil_lol:[/quote] jaka bide? nie widzisz ile żarcia z tyłu :P toż to bogactwo :evil_lol: [quote name='Justa']Buhahhhahha, nie ma to jak skromność :loveu: No wiesz co.. :placz:[/quote] no nie? mam to po Tobie :diabloti: czego to sie nie robi dla koleżankeczki :loveu: [quote name='smallpati']hehe myślałam ze w Kakadu sobie siedzisz i klikasz na komputerze :evil_lol: czemu zmieniłaś prace ?[/quote] tak za duzo myslisz :cool3::eviltong: bo tam skonczyl mi sie okres probny, poza tym za malo placili. Tu wiecej. i szef jest NORMALNIEJSZY ;) a nie jakaś zgreda ktory za plecami opowiada ze ja wkurzam-ta babe glupia :roll: [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/8986/dscf5387uw9.jpg[/IMG] Quote
Mudik Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nieźle jak na "mały osiedlowy" nezły wybór!:cool3::razz: Ale mam nadzieje,ze jak prosze o marketówki dla psów czy kotów to odradzasz, może kiedyś jakby się przekonali do lepszych karm , tamte by się nie sprzedawały to i szef by nie zamawiał, co?:roll:, pomarzyć zawsze można nie?:roll::cool1: Quote
betty_labrador Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 no mamy troche wyboru :) szefowie sie staraja jak moga ;) czesc Szpilkus :) [CENTER][COLOR=Purple][B]a to moje "nowe" dzieło :)[/B] [/COLOR][/CENTER] [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/8369/etap4re6.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 psy ci lepiej wychodzą pastelami :eviltong::eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 jaka szczerosc smallutku :P Quote
Recommended Posts