SZPiLKA23 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No tak teraz kolezankami sie zasłania.... nie baluj tyle:* Quote
basia bonnie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='betty_labrador'] czesc Basiu! ja mam swoj komp w zepsuciu wiec czasem wpadne na lapa. a nie wiem jak bedzie wieczorem czy tata nie zajmie znow do swych celow lapa :roll: ale jesli nie to pogadamy. A moze tu zdolam Ci odpowiedziec?[/quote] Wysle Ci wieczorkiem dlugie pw:) Quote
Eriu Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hej hej, co tam u Was? Widziałam laba i bardzo mi się podoba :loveu:. A jak tam Tosiowe nieposłuszeństwo? Minęło już? Quote
betty_labrador Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No tak teraz kolezankami sie zasłania.... nie baluj tyle:*[/QUOTE] czesc :* baluje se w pracy wiesz :P [quote name='basia bonnie']Wysle Ci wieczorkiem dlugie pw:)[/QUOTE] hej. przepraszam nie mialam czasu na nic ostatnio.... [quote name='Eriu']Hej hej, co tam u Was? Widziałam laba i bardzo mi się podoba :loveu:. A jak tam Tosiowe nieposłuszeństwo? Minęło już?[/QUOTE] czesc Dorotko :) Tosca juz coraz grzeczniejsza na spacerach. Biega duzo luzem i naprawde zmienia sie sunia moja kochana :loveu: a w ogole wczoraj miala babeszjoze :( rano jeszcze jadla, od poludnia chora-ja w pracy, dopiero mama wieczorem dzwoni ze chora i nic nie je. przyjechalam, cala rozpalona, smutna.... obdzwonilam pogotowia i o 2 w nocy jechalismy z tata na pogotowie. Miala 40 stopni goraczki. Weterynarz dał jej kroplówke i antybiotyk. Pobrał krew. Rano poczula sie o wiele lepiej i zjadla juz normalnie kolacje z poprzedniego dnia. Przyszly wyniki krwi ze zdrowa, tzn nie ma uszkodzen w nerkach i watrobie :multi: z tego sie bardzo ciesze. Dzis byla powtorka antybiotyku i juz lepiej ale musi odpoczywac tak ze dzis nie byla na spacerku :( Quote
Eriu Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 O kurczę, ale informacje :crazyeye:. Dobrze, że nic nieuszkodzone. Trzymam kciuki, żeby przeszło całkowicie. Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 uu tosia zachorowało, ale dobrze że jej już lepiej:loveu: A bym był zapomniał, cze Becia:loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 głaski dla wybebeszjowanej Tosi i całuski dla zapracowanej Beatki :loveu: Quote
Mudik Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Oby szybciutko wróciła do pełnej formy, głaski dla Tosci:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Trzymajcie sie dzielne dziewczyny:calus: Quote
betty_labrador Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 czy mozecie mi doradzic? bo kazdy weterynarz mowi co innego. ten u ktorego bylam wczoraj w nocy powiedzial ze przez 3 dni podawac kroplowki Tosce dozylnie, zakladal w ogole ze bedą uszkodzone organy jakieś. No i ze moge kontynuowac leczenie oczywiscie u siebie. Rano zadzwonilam do weta u mnie, i on mowi ze tylko antybiotyk wystarczy. Kroplowki sie daje psom osłabionym, a jak juz jest znaczna poprawa to pies moze sie wyrywac, kroplowka leci ponad 2 godziny. Nie wiem juz sama, kazdy co innego. Moze ktos wie cos wiecej na ten temat? Czy tez moge jej za pare dni podac jeszcze ta kroplowke? :roll: [quote name='Eriu']O kurczę, ale informacje :crazyeye:. Dobrze, że nic nieuszkodzone. Trzymam kciuki, żeby przeszło całkowicie.[/QUOTE] hej. no niestety nie spodziewalam sie takiego czegos , tak nagle :/ no ale juz lepiej. [quote name='infers1995']uu tosia zachorowało, ale dobrze że jej już lepiej:loveu: A bym był zapomniał, cze Becia:loveu::diabloti:[/QUOTE] noo moja Tosia byla chora :( dzieki, tez sie ciesze Marcinku :eviltong: [quote name='Tinka:)']głaski dla wybebeszjowanej Tosi i całuski dla zapracowanej Beatki :loveu:[/QUOTE] glaski dla Tinki od Grama ktory powstaje na papierze :) dzieki Martynko. Teraz bys sie przydala bo przyszlo mnóstwo zabawek :diabloti: [quote name='AngelsDream']Mocno trzymam kciuki![/QUOTE] dziekuje Ci bardzo, przydadza sie :) :calus: [quote name='Mudik']Oby szybciutko wróciła do pełnej formy, głaski dla Tosci:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] czesc magdo. jeszcze dzis nie poszla na dluzszy spacerek, jutro tez planuje dla niej odpoczynek. Tosca merda ogonem od Twoich pozdrowie :loveu: [quote name='SZPiLKA23']Trzymajcie sie dzielne dziewczyny:calus:[/QUOTE] czesc kochana :buzi: dziekujemy, trzymamy sie bardzo dzielnie :) Quote
SZPiLKA23 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja nic o tym nie wiem ale moze w dziale weterynaryjnym jest Quote
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='betty_labrador'] glaski dla Tinki od Grama ktory powstaje na papierze :) dzieki Martynko. Teraz bys sie przydala bo przyszlo mnóstwo zabawek :diabloti:[/quote] no, w końcu:diabloti: taaak, bym układała je!:multi: w sobotę będę w warszawie, nawet w centrum handlowym ale nie w arkadii : P Quote
betty_labrador Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja nic o tym nie wiem ale moze w dziale weterynaryjnym jest[/quote] no musze cos poszukac. ale Tosca juz dobrze sie czuje :) [quote name='Tinka:)']no, w końcu:diabloti: taaak, bym układała je!:multi: w sobotę będę w warszawie, nawet w centrum handlowym ale nie w arkadii : P[/quote] :P no nie? dostalabys 5... groszy za godzine ;] ale przynajmniej bylby porzadek :diabloti: oh Ty swinko- badz se w arkadii, bo ja akurat bede :-(:cool1::eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='betty_labrador'] no nie? dostalabys 5... groszy za godzine ;] ale przynajmniej bylby porzadek :diabloti: oh Ty swinko- badz se w arkadii, bo ja akurat bede :-(:cool1::eviltong:[/quote] :multi::multi: zjadłabym coś :loveu::evil_lol: nie będę, kończę o 18 i jeszcze muszę do domu wrócić:cool1: Quote
betty_labrador Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:multi::multi: zjadłabym coś :loveu::evil_lol: nie będę, kończę o 18 i jeszcze muszę do domu wrócić:cool1:[/QUOTE] ze co bys zjadla? chcesz ucho swinskie? :P no to nie badz, o. jedz se do chaty :P [quote name='infers1995']Martyna miga się od roboty :siara:[/QUOTE] no nie? taka z niej migara. Sama se rysuj Grama :eviltong: Quote
Eriu Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='betty_labrador']ze co bys zjadla? chcesz ucho swinskie? :P [/QUOTE] Żwaczyk wołowy lepiej zaproponuj. Ot, taki frykas :D:loveu::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Eriu']Żwaczyk wołowy lepiej zaproponuj. Ot, taki frykas :D:loveu::evil_lol:[/QUOTE] eee ja wiem co! Penis wołowy- zwany gryzakiem wołowym :eviltong: Quote
betty_labrador Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/6518/grampa8.jpg[/IMG] poprawka :roll: :lol: [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/1672/gram1sx1.jpg[/IMG] Quote
Mudik Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Co za dwie brązowe wypustki ma Gram nad prawym okiem? Quote
betty_labrador Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 hehe ucho i brew :P wiem, moze sie nie udalo. dobra ide spac. pa :) Tosca zdrowa :multi: Quote
Mudik Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 To super! Mizianki dla Tosiaka, a co do Grama to wypustkę "uszną":lol: bym zostawiła, a brew usunęła,jak ją zasłoniłam wyglądało lepiej. Dobranoc! Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cudownie,że Tosia ozdrowiała:multi::multi::multi: wstrętne to chorubsko,a ona bidulka jeszcze tyle razy musiała przez to przechodzić.wymiziaj ją mocno ode mnie!!!!! DOBRANOC Quote
SZPiLKA23 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Super :multi: wygłaszcz ja odemne:) Gram bardzo udany wyglada jakby zaraz miał wyskoczyc z rysunku i popedzic za piłeczka ;) Quote
Recommended Posts