Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']
czesc Basiu! ja mam swoj komp w zepsuciu wiec czasem wpadne na lapa. a nie wiem jak bedzie wieczorem czy tata nie zajmie znow do swych celow lapa :roll: ale jesli nie to pogadamy. A moze tu zdolam Ci odpowiedziec?[/quote]
Wysle Ci wieczorkiem dlugie pw:)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No tak teraz kolezankami sie zasłania.... nie baluj tyle:*[/QUOTE]

czesc :* baluje se w pracy wiesz :P

[quote name='basia bonnie']Wysle Ci wieczorkiem dlugie pw:)[/QUOTE]

hej. przepraszam nie mialam czasu na nic ostatnio....

[quote name='Eriu']Hej hej, co tam u Was? Widziałam laba i bardzo mi się podoba :loveu:. A jak tam Tosiowe nieposłuszeństwo? Minęło już?[/QUOTE]

czesc Dorotko :) Tosca juz coraz grzeczniejsza na spacerach. Biega duzo luzem i naprawde zmienia sie sunia moja kochana :loveu:

a w ogole wczoraj miala babeszjoze :( rano jeszcze jadla, od poludnia chora-ja w pracy, dopiero mama wieczorem dzwoni ze chora i nic nie je. przyjechalam, cala rozpalona, smutna.... obdzwonilam pogotowia i o 2 w nocy jechalismy z tata na pogotowie. Miala 40 stopni goraczki.
Weterynarz dał jej kroplówke i antybiotyk. Pobrał krew. Rano poczula sie o wiele lepiej i zjadla juz normalnie kolacje z poprzedniego dnia. Przyszly wyniki krwi ze zdrowa, tzn nie ma uszkodzen w nerkach i watrobie :multi: z tego sie bardzo ciesze.
Dzis byla powtorka antybiotyku i juz lepiej ale musi odpoczywac tak ze dzis nie byla na spacerku :(

Posted

czy mozecie mi doradzic? bo kazdy weterynarz mowi co innego. ten u ktorego bylam wczoraj w nocy powiedzial ze przez 3 dni podawac kroplowki Tosce dozylnie, zakladal w ogole ze bedą uszkodzone organy jakieś. No i ze moge kontynuowac leczenie oczywiscie u siebie. Rano zadzwonilam do weta u mnie, i on mowi ze tylko antybiotyk wystarczy. Kroplowki sie daje psom osłabionym, a jak juz jest znaczna poprawa to pies moze sie wyrywac, kroplowka leci ponad 2 godziny.
Nie wiem juz sama, kazdy co innego. Moze ktos wie cos wiecej na ten temat? Czy tez moge jej za pare dni podac jeszcze ta kroplowke? :roll:

[quote name='Eriu']O kurczę, ale informacje :crazyeye:. Dobrze, że nic nieuszkodzone. Trzymam kciuki, żeby przeszło całkowicie.[/QUOTE]

hej. no niestety nie spodziewalam sie takiego czegos , tak nagle :/ no ale juz lepiej.

[quote name='infers1995']uu tosia zachorowało, ale dobrze że jej już lepiej:loveu:
A bym był zapomniał, cze Becia:loveu::diabloti:[/QUOTE]

noo moja Tosia byla chora :( dzieki, tez sie ciesze Marcinku :eviltong:

[quote name='Tinka:)']głaski dla wybebeszjowanej Tosi i całuski dla zapracowanej Beatki :loveu:[/QUOTE]

glaski dla Tinki od Grama ktory powstaje na papierze :) dzieki Martynko. Teraz bys sie przydala bo przyszlo mnóstwo zabawek :diabloti:

[quote name='AngelsDream']Mocno trzymam kciuki![/QUOTE]

dziekuje Ci bardzo, przydadza sie :) :calus:

[quote name='Mudik']Oby szybciutko wróciła do pełnej formy, głaski dla Tosci:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

czesc magdo. jeszcze dzis nie poszla na dluzszy spacerek, jutro tez planuje dla niej odpoczynek. Tosca merda ogonem od Twoich pozdrowie :loveu:

[quote name='SZPiLKA23']Trzymajcie sie dzielne dziewczyny:calus:[/QUOTE]

czesc kochana :buzi: dziekujemy, trzymamy sie bardzo dzielnie :)

Posted

glaski dla Tinki od Grama ktory powstaje na papierze :) dzieki Martynko. Teraz bys sie przydala bo przyszlo mnóstwo zabawek :diabloti:[/quote]
no, w końcu:diabloti:
taaak, bym układała je!:multi:
w sobotę będę w warszawie, nawet w centrum handlowym ale nie w arkadii : P

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja nic o tym nie wiem ale moze w dziale weterynaryjnym jest[/quote]

no musze cos poszukac. ale Tosca juz dobrze sie czuje :)

[quote name='Tinka:)']no, w końcu:diabloti:
taaak, bym układała je!:multi:
w sobotę będę w warszawie, nawet w centrum handlowym ale nie w arkadii : P[/quote]

:P

no nie? dostalabys 5... groszy za godzine ;] ale przynajmniej bylby porzadek :diabloti:

oh Ty swinko- badz se w arkadii, bo ja akurat bede :-(:cool1::eviltong:

Posted

no nie? dostalabys 5... groszy za godzine ;] ale przynajmniej bylby porzadek :diabloti:

oh Ty swinko- badz se w arkadii, bo ja akurat bede :-(:cool1::eviltong:[/quote]
:multi::multi:
zjadłabym coś :loveu::evil_lol:

nie będę, kończę o 18 i jeszcze muszę do domu wrócić:cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']:multi::multi:
zjadłabym coś :loveu::evil_lol:

nie będę, kończę o 18 i jeszcze muszę do domu wrócić:cool1:[/QUOTE]

ze co bys zjadla? chcesz ucho swinskie? :P

no to nie badz, o. jedz se do chaty :P

[quote name='infers1995']Martyna miga się od roboty :siara:[/QUOTE]

no nie? taka z niej migara. Sama se rysuj Grama :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']ze co bys zjadla? chcesz ucho swinskie? :P
[/QUOTE]

Żwaczyk wołowy lepiej zaproponuj. Ot, taki frykas :D:loveu::evil_lol:

Posted

Cudownie,że Tosia ozdrowiała:multi::multi::multi:
wstrętne to chorubsko,a ona bidulka jeszcze tyle razy musiała przez to przechodzić.wymiziaj ją mocno ode mnie!!!!!
DOBRANOC