Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']Twojego to chyba ze 2,albo 3,ale [B]kiepskie to nie wstawiam[/B]:shake:;)[/QUOTE] pfff.. JASNE :diabloti: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Mudik']Mam na razie tylko 3 ,wstaw prosze nawet te kiepskie do mojego FB pleeeeeease!!!:loveu::loveu::loveu:[/quote] to jutro jak je odkopie,mam nadzieje,że już ich nie wywaliłam:oops: [quote name='Justa']pfff.. JASNE :diabloti:[/quote] oj bo miałam 50 i wszystko jest za daleko:placz:a tam z taaaaaaaaaaaaaakimi lunetami byli:roll: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='ariss'] oj bo miałam 50 i wszystko jest za daleko:placz:a tam z taaaaaaaaaaaaaakimi lunetami byli:roll:[/QUOTE] oj nie marudź nie marudź.. :cool1: 50 to kochaniutkie szkiełko :loveu: ja z 70 na każdą wystawę jeżdżę :loveu: a wczoraj Tosca wsadziła swój ciekawski nos w lunetę pewnego pana :diabloti: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']oj nie marudź nie marudź.. :cool1: 50 to kochaniutkie szkiełko :loveu: ja z 70 na każdą wystawę jeżdżę :loveu: a wczoraj Tosca wsadziła swój ciekawski nos w lunetę pewnego pana :diabloti:[/quote] pewnie,że kochaniutkie:loveu:ale trzeba przyznać że nie do wszystkiego się nadaje;) i dobrze,jak jej takie dziwne coś pod nos podstawiał to ma za swoje:diabloti: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']pewnie,że kochaniutkie:loveu:ale trzeba przyznać że nie do wszystkiego się nadaje;) i dobrze,jak jej takie dziwne coś pod nos podstawiał to ma za swoje:diabloti:[/QUOTE] jak się człowiek uprze to niemożliwe nie istnieje ;) hmmm problem w tym, że pan wcale jej nie focił. wogóle flat to dla mnie psi szok, ona kocha cały świat :-o podleciała do pana z lufą, obmerdała, obcałowała po czym włożyła do niej nos :mdleje: i dalej się cieszyła. cały dzień tosi pilnowałam i wogóle nie brałam pod uwagę, że może na kogoś skoczyć, czy kogos obcałowac, bo sznaucery tego po prostu nie robią. także przesiadka była bolesna i wyczulała więcej zmysłów :cool1: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']oj nie marudź nie marudź.. :cool1: 50 to kochaniutkie szkiełko :loveu: ja z 70 na każdą wystawę jeżdżę :loveu: a wczoraj Tosca wsadziła swój ciekawski nos w lunetę pewnego pana :diabloti:[/quote] [quote name='Justa']jak się człowiek uprze to niemożliwe nie istnieje ;) hmmm problem w tym, że pan wcale jej nie focił. wogóle flat to dla mnie psi szok, ona kocha cały świat :-o podleciała do pana z lufą, obmerdała, obcałowała po czym włożyła do niej nos :mdleje: i dalej się cieszyła. cały dzień tosi pilnowałam i wogóle nie brałam pod uwagę, że może na kogoś skoczyć, czy kogos obcałowac, bo sznaucery tego po prostu nie robią. także przesiadka była bolesna i wyczulała więcej zmysłów :cool1:[/quote] znam tylko jednego flata i jest rzezczywiście taki jak Tosia:diabloti:z jednej strony to kochane,ale z 2 chyba troche męczoce.Jak spotykamy się na spacerku to jego morda co 3 do 5min całuje moją-i gdybym go tak nie lubiła to pewnie odczwałabym pewien dyskomfort:roll:a wiadomo jak obcy ludzie reagują:roll: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']znam tylko jednego flata i jest rzezczywiście taki jak Tosia:diabloti:z jednej strony to kochane,ale z 2 chyba troche męczoce.Jak spotykamy się na spacerku to jego morda co 3 do 5min całuje moją-i gdybym go tak nie lubiła to pewnie odczwałabym pewien dyskomfort:roll:a wiadomo jak obcy ludzie reagują:roll:[/QUOTE] wiesz, to już co kto lubi. choc przyznam, że to urocze - galina pewnie nie dałaby się tak oddać w czyjeś ręce na cały dzień.. chociaż tosia poszłaby za każdym, dlatego trzeba uważać, żeby ktoś jej nie gwizdnął. a sznaucery - ja tam lubie ten ich dystans. dla mojej to wogóle ludzie mogliby nie istanieć - no pomijając mnie z piłką, mamę z michą i tatę z miziankiem :eviltong: najlepiej na spacerze - ktos sie podnieci na jej widok - galina leci cała szczęśliwa, 2-3 metry przed człowiekiem ogrania, że obcy i omija szerokim łukiem. a czlowiek zdziwko :evil_lol: Quote
infers Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Becia dogomaniacy przęjeli Twoją galerie:shake: Nawet zdjęcia Tosi sami wstawiają:shake::diabloti: Quote
Justa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ktoś musi dbać o odpowiednią ilość fotek, gdy Beatka pracuje :razz: [IMG]http://img370.imageshack.us/img370/5720/dsc0008nh6.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gram tez przyjaciel calego swiata, obcej osobie potrafi sie na kolana wladowac i nosem tracac zeby go poglaskac ale na szczescie udalo mi sie i oduczylam go juz tak duzej bezposrednosci ze sie na ludzi rzuca jezeli go nikt nie wola :razz: Quote
Cheritka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Przyszłam pooglądać foteczki ,a tu pusteczki :cool1: Quote
Justa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Cheritka']Przyszłam pooglądać foteczki ,a tu pusteczki :cool1:[/QUOTE] wypraszam sobie - fotek jest mnóstwo :diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 czesc Wam :) ale cudne zdecia Justa :loveu: mialas taka modelka stuknieta :lol: ona jest nienormalna, obudzila mnie dzis o 9, jęcząc pod drzwiami :roll: a teraz caly dzien nie z nia spokoju-no moze po godzinnym spacerku spala troche... :lol: a teraz czeka na żarcie i jest upierdliwa :diabloti: jeszcze raz dzieki za sliczne foty! Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc Wam :) ale cudne zdecia Justa :loveu: mialas taka modelka stuknieta :lol: ona jest nienormalna, obudzila mnie dzis o 9, jęcząc pod drzwiami :roll: a teraz caly dzien nie z nia spokoju-no moze po godzinnym spacerku spala troche... :lol: a teraz czeka na żarcie i jest upierdliwa :diabloti: jeszcze raz dzieki za sliczne foty![/QUOTE] hehe, nie ma za co - ona jest bardzo wdzięcznym obiektem zdjęciowym :eviltong::p:loveu: wariuje bo tęskni za mną !!! Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Justa']hehe, nie ma za co - ona jest bardzo wdzięcznym obiektem zdjęciowym :eviltong::p:loveu: wariuje bo tęskni za mną !!![/QUOTE] ;> dziekujemy :multi: a ktos w ogole zauwazyl jaki ładny pasek ma na szyi Tosia?:cool3: hehe no pewnie, co chwila sie pyta gdzie ejstes :eviltong: wlasnie odbylam drugi spacer na dzis, tym razem na flexi. a w dzien biegala po lesie :) ps. przynajmniej ładnie sie zaprezentowala na zdjeciach ta skorzana smycz :diabloti: a to ze mialam lekko rece obratre ..nie wazne :P Quote
Unbelievable Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador'] a ktos w ogole zauwazyl jaki ładny pasek ma na szyi Tosia?:cool3: [/quote] ja:loveu: jako obróżkomaniaczka : P Quote
infers Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Tinka:)']ja:loveu: jako obróżkomaniaczka : P[/QUOTE] odezwała się co nie ma obróżki dla Gramcia na każdy dzień tygodnia:eviltong: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 a właśnie jak tam samopoluzowywanie sie obroży? zaszyłas ją w końcu? za to ta przeklęta smycz to jakas masakra, mam odciski do tej pory :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='infers1995']odezwała się co nie ma obróżki dla Gramcia na każdy dzień tygodnia:eviltong:[/quote] kupiłam dzisiaj dwie i wczoraj jedną :roll::siara: Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Tinka:)']ja:loveu: jako obróżkomaniaczka : P[/QUOTE] maniactwo :P [quote name='infers1995']odezwała się co nie ma obróżki dla Gramcia na każdy dzień tygodnia:eviltong:[/QUOTE] rozumiem ze Lena ma na kazda godzine dnia inna :diabloti: [quote name='Justa']a właśnie jak tam samopoluzowywanie sie obroży? zaszyłas ją w końcu? za to ta przeklęta smycz to jakas masakra, mam odciski do tej pory :diabloti:[/QUOTE] jeszcze nie mialam zcasu-ale zacisnilam ja nieco, i jakos sie nie rozluznia masakrycznie. Ale zrobie to, bo raz mi wyszla z obrozy a za chwile auto jedzie -u mnie. ja Ci dam przekleta :diabloti: majatek na nia wydalam-bo byla ladna i chcialam skorzana :diabloti: a odciski to na pamietke. apropo odciskow-kup flexi a bedziesz je miec dosc czesto :P choc przy tych nowych raczkach podejrzewam sie to juz nie dzieje. ale te stare raczki-straszne :P :shake: [quote name='Tinka:)']kupiłam dzisiaj dwie i wczoraj jedną:roll: :siara: [/QUOTE] jesooo ratunku :P chyba sobie kupujesz te obroze :diabloti: ja mam jedna dlugo, dlugo do wytarcia sie :P Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 jakis pseudo-labrador sie przypałętał :eviltong: [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/2356/lenapg4.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']jeszcze nie mialam zcasu-ale zacisnilam ja nieco, i jakos sie nie rozluznia masakrycznie. Ale zrobie to, bo raz mi wyszla z obrozy a za chwile auto jedzie -u mnie. ja Ci dam przekleta :diabloti: majatek na nia wydalam-bo byla ladna i chcialam skorzana :diabloti: a odciski to na pamietke. apropo odciskow-kup flexi a bedziesz je miec dosc czesto :P choc przy tych nowych raczkach podejrzewam sie to juz nie dzieje. ale te stare raczki-straszne :P :shake: [/QUOTE] nono uważaj, bo to niebiezpieczne jest.. :shake: co z tego, że majątek jak niewygodna jak cholera>? :diabloti: mam taką starą flexi (ma już 4 lata), ale nie używam :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']maniactwo :P jesooo ratunku :P chyba sobie kupujesz te obroze :diabloti: ja mam jedna dlugo, dlugo do wytarcia sie :P[/quote] phi:diabloti: sobie, a komu? : P psu wystarczyłaby jedna;) Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Justa']nono uważaj, bo to niebiezpieczne jest.. :shake: co z tego, że majątek jak niewygodna jak cholera>? :diabloti: mam taką starą flexi (ma już 4 lata), ale nie używam :cool3:[/QUOTE] wiem.. dlatego zanim wybiore sie do wawy zaszyje ;) a gdzie ja polozylam twoje obroze? :hmmmm: :lol: hehe to sprzedaj na bazarku :P [quote name='Tinka:)']phi:diabloti: sobie, a komu? : P psu wystarczyłaby jedna;)[/QUOTE] phi phi... :razz: zakladasz na ulice? :evil_lol: jaki kolor tla do Leniastej? Quote
Unbelievable Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='betty_labrador']phi phi... :razz: zakladasz na ulice? :evil_lol: jaki kolor tla do Leniastej?[/quote] no pewnie:loveu::loveu: sobie to kupuję buty, o ja gupia:cool1: miesiąc temu parę i wczoraj drugą :evil_lol: zielony;) Quote
Recommended Posts