Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja jeszcze stwierdzę w trakcie czy tak super... Jak na razie twierdzę, że to dość męczące miasto. Ale i tak bardzo się cieszę. :)

Gdzie zdjęcia Tosci?!

Posted

[quote name='betty_labrador']
:diabloti: no tak kasa tez wazna :] a nie rogzy :P[/quote]

Fakt faktem :cool3:

[QUOTE]w koncu sie przyznalas :cool1:[/QUOTE]

Cóż, kiedyś to musiało wyjśc na jaw.. :eviltong:

[QUOTE]:loveu: ciesze sie z tego :) bylo milo, i fajnie ze w koncu znalazlas spodnie.
a co do wystawy wszyscy sie wykruszyli ostałyśmy sie obie :cool1::mad::-( [/QUOTE]

miło :loveu:, acz krótko, ale w końcu masz tam pracowac anie pogaduchy sobie ucinać :diabloti:
spodnie właśnie staram się rozchodzić, bo potwornie sztywne są :eviltong:

Posted

[quote name='Bonsai']No ja jeszcze stwierdzę w trakcie czy tak super... Jak na razie twierdzę, że to dość męczące miasto. Ale i tak bardzo się cieszę. :)

Gdzie zdjęcia Tosci?![/QUOTE]

przyzywczaisz sie :diabloti:

w komputerze. nie mialam zcasu kompletnie dzis, ani jutro :placz:

pa!

Posted

[quote name='Justa']F
miło :loveu:, acz krótko, ale w końcu masz tam pracowac anie pogaduchy sobie ucinać :diabloti:
spodnie właśnie staram się rozchodzić, bo potwornie sztywne są :eviltong:[/QUOTE]

hehe ja zaczynam sie rozgadywac a TY , no ide juz, papa :eviltong: :cool1:

atam Ty bylas klientem, mialas prawo zajac mi czas :diabloti: niektorzy to gledza i gledza z 10 mnut o swoich pieskach a ja nie moge powiedziec im spadaj :P

dzis w ogole byly babki ze schroniska i oddawaly mlode kotki w dobre rece :loveu: poprzednim razem poszlo wszystkie 6, dzis tez kilka :)

hehe teraz musisz do Arkadii jeszcze raz przybyc wtedy napewno sie rozchodza spodenki :p

dobra kurna lece spac bo ja naprawde nie wstane :roll: nawet porysowac czlowiekowi nie dadza:shake:

:hand:

Posted

[quote name='betty_labrador']hehe ja zaczynam sie rozgadywac a TY , no ide juz, papa :eviltong: :cool1:

atam Ty bylas klientem, mialas prawo zajac mi czas :diabloti: niektorzy to gledza i gledza z 10 mnut o swoich pieskach a ja nie moge powiedziec im spadaj :P

dzis w ogole byly babki ze schroniska i oddawaly mlode kotki w dobre rece :loveu: poprzednim razem poszlo wszystkie 6, dzis tez kilka :)

hehe teraz musisz do Arkadii jeszcze raz przybyc wtedy napewno sie rozchodza spodenki :p

dobra kurna lece spac bo ja naprawde nie wstane :roll: nawet porysowac czlowiekowi nie dadza:shake:

:hand:[/QUOTE]

heh - gdybym się kapkę nie spieszyła do centrum to może bym nawet coś kupiła, bo wczoraj macałam jakiegoś zielonego rogza, który mnie kusi teraz :diabloti:
więc bądź pewna, że wpadnę niebawem :cool3: i zajmę Twój cenny czas :p bynajmniej nie będe gadac o piesku :diabloti:

spodenki już się w miarę dopasowały - przynajmniej nie wiszą mi na tyłku :diabloti:

niedactwo - ale ciesz sie że w arkadii klima jest, bo upał niemiłosierny.. w MC mimo, że klima to myślałam, że w te upały sie rozpłynę :shake:

Posted

[quote name='infers1995']Cze Bett!:loveu::evil_lol:[/QUOTE]

cze :diabloti:

[quote name='Impresja']śliczna suniulka!! uwielbiam flatki. Pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii :p[/QUOTE]

czesc :multi: dziekuje za odwiedziny i komentarz :loveu:

[quote name='globalnydog193']Kurcze jaka ona jest piekna:loveu:
P.S. jak wymawiacie jej imie??[/QUOTE]

dziekuje, dziekuje :)

P.S. doslownie sie mowi [I][B]Toska[/B][/I]

[quote name='Justa']heh - gdybym się kapkę nie spieszyła do centrum to może bym nawet coś kupiła, bo wczoraj macałam jakiegoś zielonego rogza, który mnie kusi teraz :diabloti:
więc bądź pewna, że wpadnę niebawem :cool3: i zajmę Twój cenny czas :p bynajmniej nie będe gadac o piesku :diabloti:

spodenki już się w miarę dopasowały - przynajmniej nie wiszą mi na tyłku :diabloti:

niedactwo - ale ciesz sie że w arkadii klima jest, bo upał niemiłosierny.. w MC mimo, że klima to myślałam, że w te upały sie rozpłynę :shake:[/QUOTE]

:cool1: dobra trzymam Cie za slowo ze na drugi raz :P no i cos kupisz :diabloti: :eviltong:
a o czym bedziemy gadac? o Twym stanie powakacyjnym? :loveu:

oj tak uwierz ciesze sie z klimy. Ktoregos dnia, chyba wczoraj szlam do rpacy i bylo juz tak cholernie gorąco o tej 9, a w sklepei normalnie raj :multi: Wiesz nieraz bylam w mc przy upale i zastanawialam sie jak Ci pracownicy tam wytrzumuja :diabloti::razz:

[quote name='SZPiLKA23']Wracaj z tej pracy[/QUOTE]

oh wrocilam. dzis akurat bylam w domku 22.20. bo pracowalam "tylko" do 21 :roll: :lol: no ale niedawno wlaczylam pudo :p

a TY jak sie trzymasz Szpilus? :loveu: jak z nowa praca?

[quote name='infers1995']Becia jednak daje się przepracowywać:placz::diabloti:[/QUOTE]

oj dzis usypialam w pracy, zreszta nie tylko ja :lol: pare osob ziewalo i chodzilo takich ciachnietych :evil_lol:

no i teraz 2 dni byczenia sie :siara:

Posted

[quote]Dwa dni wolnego to dasz resztę fot .prawda?:cool3: :mad::mad::mad:[/quote]

hello :loveu:

a Ty juz zdrow panienko? :razz:

no dam dam, ale wieczorem i jak komp sie nie bedzie cial. Wlasnie na tym photobucket zauwazylam dopiero ze nie wszystkie zdjecia sie wgraly :roll: :shake:

[quote name='eria']Dzień dobry kobieto pracująca :evil_lol:

eeee że co ?? że masz dziś wolne ??!! w poniedziałek! marsz do roboty !! hihihi[/QUOTE]

dobry dobry :diabloti:

no mam, ale za to weekend harowalam :angryy::eviltong: dzis to se spalam do 12 :loveu: ale pogoda do czegos :shake:

Posted

[quote name='betty_labrador']cze podlizywaczko

i czego nie bedziesz na wystawie? :roll:[/quote]
ja już sama nie wiem:cool1:
dziwny ten weekend:cool1:
możliwe że nie pojadę i w sobotę będę w warszawie ale nie na wystawie:cool1::placz:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja już sama nie wiem:cool1:
możliwe że nie pojadę i w sobotę będę w warszawie ale nie na wystawie:cool1::placz:[/QUOTE]

:cool1:

[quote name='SZPiLKA23']Witam blondyneczko ;]

Jutro składam pierwsze podania :)[/QUOTE]

oo super Szpilus :calus:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja już sama nie wiem:cool1:
możliwe że nie pojadę i w sobotę będę w warszawie ale nie na wystawie:cool1::placz:[/QUOTE]

eeee czemu nie na wystawie?

Posted

[quote name='Justa']eeee czemu nie na wystawie?[/QUOTE]

ee, no wlasnie :hmmmm:

ej wiecie? jestem jedyna w klasie otwartej suk, a w ogole flatow jest zgloszonych 14 :diabloti: i jest zagraniczny sedzia. To bedzie ciekawe :p :roll:

zgadnij kto to :razz:
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4690/szkicobwodkavg9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']eeee czemu nie na wystawie?[/quote]
w wielkim skrócie- będę chodzić na kurs rysunku;) co sobota 4h :mdleje:

[quote name='betty_labrador']
ej wiecie? jestem jedyna w klasie otwartej suk[/quote]
oo bett, zgłosiłaś SIĘ?:cool3::diabloti: