betty_labrador Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No Bett przeciez prosiłm o konto... Pisałam ze poczekam ;)[/QUOTE] to ja poprosze najpierw o adres :] dziekuje za zrozumienie :* Quote
Bonsai Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No ja jeszcze stwierdzę w trakcie czy tak super... Jak na razie twierdzę, że to dość męczące miasto. Ale i tak bardzo się cieszę. :) Gdzie zdjęcia Tosci?! Quote
Justa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='betty_labrador'] :diabloti: no tak kasa tez wazna :] a nie rogzy :P[/quote] Fakt faktem :cool3: [QUOTE]w koncu sie przyznalas :cool1:[/QUOTE] Cóż, kiedyś to musiało wyjśc na jaw.. :eviltong: [QUOTE]:loveu: ciesze sie z tego :) bylo milo, i fajnie ze w koncu znalazlas spodnie. a co do wystawy wszyscy sie wykruszyli ostałyśmy sie obie :cool1::mad::-( [/QUOTE] miło :loveu:, acz krótko, ale w końcu masz tam pracowac anie pogaduchy sobie ucinać :diabloti: spodnie właśnie staram się rozchodzić, bo potwornie sztywne są :eviltong: Quote
betty_labrador Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Bonsai']No ja jeszcze stwierdzę w trakcie czy tak super... Jak na razie twierdzę, że to dość męczące miasto. Ale i tak bardzo się cieszę. :) Gdzie zdjęcia Tosci?![/QUOTE] przyzywczaisz sie :diabloti: w komputerze. nie mialam zcasu kompletnie dzis, ani jutro :placz: pa! Quote
betty_labrador Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Justa']F miło :loveu:, acz krótko, ale w końcu masz tam pracowac anie pogaduchy sobie ucinać :diabloti: spodnie właśnie staram się rozchodzić, bo potwornie sztywne są :eviltong:[/QUOTE] hehe ja zaczynam sie rozgadywac a TY , no ide juz, papa :eviltong: :cool1: atam Ty bylas klientem, mialas prawo zajac mi czas :diabloti: niektorzy to gledza i gledza z 10 mnut o swoich pieskach a ja nie moge powiedziec im spadaj :P dzis w ogole byly babki ze schroniska i oddawaly mlode kotki w dobre rece :loveu: poprzednim razem poszlo wszystkie 6, dzis tez kilka :) hehe teraz musisz do Arkadii jeszcze raz przybyc wtedy napewno sie rozchodza spodenki :p dobra kurna lece spac bo ja naprawde nie wstane :roll: nawet porysowac czlowiekowi nie dadza:shake: :hand: Quote
Impresja&Simarilion Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 śliczna suniulka!! uwielbiam flatki. Pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii :p Quote
dog193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Kurcze jaka ona jest piekna:loveu::loveu: P.S. jak wymawiacie jej imie?? Quote
Justa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='betty_labrador']hehe ja zaczynam sie rozgadywac a TY , no ide juz, papa :eviltong: :cool1: atam Ty bylas klientem, mialas prawo zajac mi czas :diabloti: niektorzy to gledza i gledza z 10 mnut o swoich pieskach a ja nie moge powiedziec im spadaj :P dzis w ogole byly babki ze schroniska i oddawaly mlode kotki w dobre rece :loveu: poprzednim razem poszlo wszystkie 6, dzis tez kilka :) hehe teraz musisz do Arkadii jeszcze raz przybyc wtedy napewno sie rozchodza spodenki :p dobra kurna lece spac bo ja naprawde nie wstane :roll: nawet porysowac czlowiekowi nie dadza:shake: :hand:[/QUOTE] heh - gdybym się kapkę nie spieszyła do centrum to może bym nawet coś kupiła, bo wczoraj macałam jakiegoś zielonego rogza, który mnie kusi teraz :diabloti: więc bądź pewna, że wpadnę niebawem :cool3: i zajmę Twój cenny czas :p bynajmniej nie będe gadac o piesku :diabloti: spodenki już się w miarę dopasowały - przynajmniej nie wiszą mi na tyłku :diabloti: niedactwo - ale ciesz sie że w arkadii klima jest, bo upał niemiłosierny.. w MC mimo, że klima to myślałam, że w te upały sie rozpłynę :shake: Quote
infers Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Becia jednak daje się przepracowywać:placz::diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='infers1995']Cze Bett!:loveu::evil_lol:[/QUOTE] cze :diabloti: [quote name='Impresja']śliczna suniulka!! uwielbiam flatki. Pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii :p[/QUOTE] czesc :multi: dziekuje za odwiedziny i komentarz :loveu: [quote name='globalnydog193']Kurcze jaka ona jest piekna:loveu: P.S. jak wymawiacie jej imie??[/QUOTE] dziekuje, dziekuje :) P.S. doslownie sie mowi [I][B]Toska[/B][/I] [quote name='Justa']heh - gdybym się kapkę nie spieszyła do centrum to może bym nawet coś kupiła, bo wczoraj macałam jakiegoś zielonego rogza, który mnie kusi teraz :diabloti: więc bądź pewna, że wpadnę niebawem :cool3: i zajmę Twój cenny czas :p bynajmniej nie będe gadac o piesku :diabloti: spodenki już się w miarę dopasowały - przynajmniej nie wiszą mi na tyłku :diabloti: niedactwo - ale ciesz sie że w arkadii klima jest, bo upał niemiłosierny.. w MC mimo, że klima to myślałam, że w te upały sie rozpłynę :shake:[/QUOTE] :cool1: dobra trzymam Cie za slowo ze na drugi raz :P no i cos kupisz :diabloti: :eviltong: a o czym bedziemy gadac? o Twym stanie powakacyjnym? :loveu: oj tak uwierz ciesze sie z klimy. Ktoregos dnia, chyba wczoraj szlam do rpacy i bylo juz tak cholernie gorąco o tej 9, a w sklepei normalnie raj :multi: Wiesz nieraz bylam w mc przy upale i zastanawialam sie jak Ci pracownicy tam wytrzumuja :diabloti::razz: [quote name='SZPiLKA23']Wracaj z tej pracy[/QUOTE] oh wrocilam. dzis akurat bylam w domku 22.20. bo pracowalam "tylko" do 21 :roll: :lol: no ale niedawno wlaczylam pudo :p a TY jak sie trzymasz Szpilus? :loveu: jak z nowa praca? [quote name='infers1995']Becia jednak daje się przepracowywać:placz::diabloti:[/QUOTE] oj dzis usypialam w pracy, zreszta nie tylko ja :lol: pare osob ziewalo i chodzilo takich ciachnietych :evil_lol: no i teraz 2 dni byczenia sie :siara: Quote
Mudik Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dwa dni wolnego to dasz resztę fot .prawda?:cool3::mad::mad::mad: Quote
eria Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dzień dobry kobieto pracująca :evil_lol: eeee że co ?? że masz dziś wolne ??!! w poniedziałek! marsz do roboty !! hihihi Quote
betty_labrador Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote]Dwa dni wolnego to dasz resztę fot .prawda?:cool3: :mad::mad::mad:[/quote] hello :loveu: a Ty juz zdrow panienko? :razz: no dam dam, ale wieczorem i jak komp sie nie bedzie cial. Wlasnie na tym photobucket zauwazylam dopiero ze nie wszystkie zdjecia sie wgraly :roll: :shake: [quote name='eria']Dzień dobry kobieto pracująca :evil_lol: eeee że co ?? że masz dziś wolne ??!! w poniedziałek! marsz do roboty !! hihihi[/QUOTE] dobry dobry :diabloti: no mam, ale za to weekend harowalam :angryy::eviltong: dzis to se spalam do 12 :loveu: ale pogoda do czegos :shake: Quote
betty_labrador Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Tinka:)']cze:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] cze podlizywaczko i czego nie bedziesz na wystawie? :roll: Quote
Unbelievable Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='betty_labrador']cze podlizywaczko i czego nie bedziesz na wystawie? :roll:[/quote] ja już sama nie wiem:cool1: dziwny ten weekend:cool1: możliwe że nie pojadę i w sobotę będę w warszawie ale nie na wystawie:cool1::placz: Quote
SZPiLKA23 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witam blondyneczko ;] Jutro składam pierwsze podania :) Quote
betty_labrador Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Tinka:)']ja już sama nie wiem:cool1: dziwny ten weekend:cool1: możliwe że nie pojadę i w sobotę będę w warszawie ale nie na wystawie:cool1::placz:[/QUOTE] :cool1: [quote name='SZPiLKA23']Witam blondyneczko ;] Jutro składam pierwsze podania :)[/QUOTE] oo super Szpilus :calus: Quote
Justa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Tinka:)']ja już sama nie wiem:cool1: dziwny ten weekend:cool1: możliwe że nie pojadę i w sobotę będę w warszawie ale nie na wystawie:cool1::placz:[/QUOTE] eeee czemu nie na wystawie? Quote
betty_labrador Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Justa']eeee czemu nie na wystawie?[/QUOTE] ee, no wlasnie :hmmmm: ej wiecie? jestem jedyna w klasie otwartej suk, a w ogole flatow jest zgloszonych 14 :diabloti: i jest zagraniczny sedzia. To bedzie ciekawe :p :roll: zgadnij kto to :razz: [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4690/szkicobwodkavg9.jpg[/IMG] Quote
aleb Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja wiem, ja wiem kto to :multi: :evil_lol: A tak w ogóle, to witam :loveu: Quote
infers Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Też wiem kto to!:evil_lol: [SIZE=1](Pisałaś do mnie na nk?)[/SIZE] Quote
Unbelievable Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Justa']eeee czemu nie na wystawie?[/quote] w wielkim skrócie- będę chodzić na kurs rysunku;) co sobota 4h :mdleje: [quote name='betty_labrador'] ej wiecie? jestem jedyna w klasie otwartej suk[/quote] oo bett, zgłosiłaś SIĘ?:cool3::diabloti: Quote
Recommended Posts