betty_labrador Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Tinka:)']bett, ja przez ten tydzień w ożarowie będę, to chyba troszkę daleko od twojej wiochy ale jakbyś miała czas to dzwoń, może mnie mama łaskawie podwiezie : P a w arkadii będę na pewno :D[/QUOTE] oo :P a ja mam Twoj tel? juz Ci mowie kiedy mozesz mnie odwiedzic w Arkadii :> 19 teraz we wtorek, w czwartek 22 i MOZE w sobote 23. Bedziesz? :diabloti: jestem cale dnie wiec luzik. [quote name='Justa']Hej dziewczyny :loveu:[/QUOTE] czesc dziewczyno :loveu: i psino :cool3: [quote name='smallpati']No cześć :loveu::loveu:[/QUOTE] no czesc kochana :multi::multi::multi::diabloti: a skad sie tu wziela? :loveu: tęsknilam... Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='betty_labrador']oo :P a ja mam Twoj tel? juz Ci mowie kiedy mozesz mnie odwiedzic w Arkadii :> 19 teraz we wtorek, w czwartek 22 i MOZE w sobote 23. Bedziesz? :diabloti: jestem cale dnie wiec luzik.[/quote] ciekawe że czwartek to 22 a sobota 23 : P będę raczej w sobotę z tego co mama wspominała;) dawałam ci przynajmniej, ja twój mam:evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [QUOTE]no czesc kochana :multi::multi::multi::diabloti: a skad sie tu wziela? :loveu: tęsknilam...[/QUOTE] no wiesz, pojawiam się... i znikam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Tinka:)']ciekawe że czwartek to 22 a sobota 23 : P będę raczej w sobotę z tego co mama wspominała;) dawałam ci przynajmniej, ja twój mam:evil_lol:[/QUOTE] no oczywiscie malama na mysli 22 piatek :P to badz @ jedna :P [quote name='smallpati']no wiesz, pojawiam się... i znikam :evil_lol:[/QUOTE] jak sztuczny satelita :] [quote name='SZPiLKA23']Wrociła bo do szkoły za niedługo hihi[/QUOTE] no tak nauka wzywa a teraz na cos trzeba kase wydac :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='betty_labrador']no oczywiscie malama na mysli 22 piatek :P to badz @ jedna :P[/quote] a kto cie tam wie:diabloti: będę, będę : P w kakadu zawsze najwięcej czasu spędzam:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Tinka:)']a kto cie tam wie:diabloti: będę, będę : P w kakadu zawsze najwięcej czasu spędzam:evil_lol:[/QUOTE] licho mnie wie :P badz badz i mnie znajdz :P doradze CI :diabloti: Quote
infers Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='betty_labrador']licho mnie wie :P badz badz i mnie znajdz :P doradze CI :diabloti:[/quote] Bett, wybierz jej jakiegoś różowego rogza:diabloti::razz:. Quote
betty_labrador Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='infers1995']Bett, wybierz jej jakiegoś różowego rogza:diabloti::razz:.[/QUOTE] ja moge jej wybrac różową kolczatkę :diabloti: Quote
infers Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 .:evil_lol:[quote name='betty_labrador']ja moge jej wybrac różową kolczatkę :diabloti:[/QUOTE] Jej osobiście bardzo by się przydała:diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='infers1995'].:evil_lol: Jej osobiście bardzo by się przydała:diabloti:[/QUOTE] tak twierdzisz? cos sie znajdzie :cool3::evil_lol: [quote name='Tinka:)']Bett, a macie? :p cinuś,uduszę :p[/QUOTE] mamy dosc spory asortyment .....:diabloti: dla Ciebie rowniez :eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Cóż, zobaczymy:diabloti: może będzie na mnie cos pasowac:razz: Quote
betty_labrador Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Tinka:)']Cóż, zobaczymy:diabloti: może będzie na mnie cos pasowac:razz:[/QUOTE] tak, tak z pewnoscia. Ja juz mam dla Ciebie pewien zestaw. Halterek, szelki samochodowe, kolczatka na spacery, flexi, obroza elektryczna(to sie sprowadzi) i na to wszystko różowy ROGZ :P (dla sciemy) no i garsc smakolykow :razz::diabloti: ide spac papaty:P Quote
SZPiLKA23 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Nie idzcie do tego sklepu Betty was z torbami puści :D Quote
infers Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Tinka:)']Bett, a macie? :p cinuś,uduszę :p[/quote] Żeby tylko:diabloti:. [quote name='betty_labrador']tak twierdzisz? cos sie znajdzie :cool3::evil_lol: mamy dosc spory asortyment .....:diabloti: dla Ciebie rowniez :eviltong:[/quote] Mam nadzieję, że coś się znajdzie:razz:. [quote name='Tinka:)']Cóż, zobaczymy:diabloti: może będzie na mnie cos pasowac:razz:[/quote] Becia oto już się postara:evil_lol:. [quote name='betty_labrador']tak, tak z pewnoscia. Ja juz mam dla Ciebie pewien zestaw. Halterek, szelki samochodowe, kolczatka na spacery, flexi, obroza elektryczna(to sie sprowadzi) i na to wszystko różowy ROGZ :P (dla sciemy) no i garsc smakolykow :razz::diabloti: ide spac papaty:P[/quote] Elektryczna obroża:cool3: Tylko wiesz musi być odpowiednio mocny akumulator:diabloti: [quote name='SZPiLKA23']Nie idzcie do tego sklepu Betty was z torbami puści :D[/quote] To już Martyny problem:eviltong: Quote
eria Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [QUOTE]tak, tak z pewnoscia. Ja juz mam dla Ciebie pewien zestaw. Halterek, szelki samochodowe, kolczatka na spacery, flexi, obroza elektryczna(to sie sprowadzi) i na to wszystko różowy ROGZ :P (dla sciemy) no i garsc smakolykow :razz::diabloti:[/QUOTE] no no zestawik robi wrażenie:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 bett, a kaganiec? zapomnialas o kagancu, jak moglas... Quote
infers Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Tinka:)']bett, a kaganiec? zapomnialas o kagancu, jak moglas...[/quote] Najlepiej taki z bardzo grubych stalowych rur, standardowy może nie wytrzymać:shake::diabloti:. Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Betty wezmiesz Tosce na wystawe do wawy? :cool3: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Nie idzcie do tego sklepu Betty was z torbami puści :D[/QUOTE] dzieki za opinie :cool1: Ciebie bym puscila :evil_lol: [quote name='infers1995'] Becia oto już się postara:evil_lol:. Elektryczna obroża:cool3: Tylko wiesz musi być odpowiednio mocny akumulator:diabloti: To już Martyny problem:eviltong:[/QUOTE] o tak postaram sie jak najbardziej!! obroza bedzie miala 300Volt... dla Martynki :eviltong: no Martyna bedzie miec problem jak nie poslucha komend :diabloti: [quote name='eria']no no zestawik robi wrażenie:evil_lol:[/QUOTE] no nie? :cool3: [quote name='Tinka:)']bett, a kaganiec? zapomnialas o kagancu, jak moglas...[/QUOTE] ah tak! rzecz jasna bedzie i on! skorzany obudowany, na to wielki metalowy- dla pewnosci...:lol: [quote name='infers1995']Najlepiej taki z bardzo grubych stalowych rur, standardowy może nie wytrzymać:shake::diabloti:.[/QUOTE] a tak, tak dobry pomysl:cool3: [quote name='basia bonnie']Betty wezmiesz Tosce na wystawe do wawy? :cool3:[/QUOTE] nie, zglosze ja tylko, ale po co mam brac :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='betty_labrador'] nie, zglosze ja tylko, ale po co mam brac :eviltong:[/quote] to super:multi: nie wiedzialam,ze ja zglaszasz :P Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='basia bonnie']to super:multi: nie wiedzialam,ze ja zglaszasz :P[/QUOTE] ja blisko siebie wystaw staram sie nie przepuszczac :) chyba ze zapomne lub nie mam kasy :cool3: Quote
Recommended Posts