Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']bett, ja przez ten tydzień w ożarowie będę, to chyba troszkę daleko od twojej wiochy ale jakbyś miała czas to dzwoń, może mnie mama łaskawie podwiezie : P
a w arkadii będę na pewno :D[/QUOTE]

oo :P a ja mam Twoj tel? juz Ci mowie kiedy mozesz mnie odwiedzic w Arkadii :> 19 teraz we wtorek, w czwartek 22 i MOZE w sobote 23. Bedziesz? :diabloti: jestem cale dnie wiec luzik.

[quote name='Justa']Hej dziewczyny :loveu:[/QUOTE]

czesc dziewczyno :loveu: i psino :cool3:

[quote name='smallpati']No cześć :loveu::loveu:[/QUOTE]

no czesc kochana :multi::multi::multi::diabloti: a skad sie tu wziela? :loveu: tęsknilam...

Posted

[quote name='betty_labrador']oo :P a ja mam Twoj tel? juz Ci mowie kiedy mozesz mnie odwiedzic w Arkadii :> 19 teraz we wtorek, w czwartek 22 i MOZE w sobote 23. Bedziesz? :diabloti: jestem cale dnie wiec luzik.[/quote]
ciekawe że czwartek to 22 a sobota 23 : P będę raczej w sobotę z tego co mama wspominała;)
dawałam ci przynajmniej, ja twój mam:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']ciekawe że czwartek to 22 a sobota 23 : P będę raczej w sobotę z tego co mama wspominała;)
dawałam ci przynajmniej, ja twój mam:evil_lol:[/QUOTE]

no oczywiscie malama na mysli 22 piatek :P to badz @ jedna :P

[quote name='smallpati']no wiesz, pojawiam się... i znikam :evil_lol:[/QUOTE]

jak sztuczny satelita :]

[quote name='SZPiLKA23']Wrociła bo do szkoły za niedługo hihi[/QUOTE]

no tak nauka wzywa a teraz na cos trzeba kase wydac :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']licho mnie wie :P

badz badz i mnie znajdz :P doradze CI :diabloti:[/quote]

Bett, wybierz jej jakiegoś różowego rogza:diabloti::razz:.

Posted

[quote name='infers1995'].:evil_lol:

Jej osobiście bardzo by się przydała:diabloti:[/QUOTE]

tak twierdzisz? cos sie znajdzie :cool3::evil_lol:

[quote name='Tinka:)']Bett, a macie? :p

cinuś,uduszę :p[/QUOTE]

mamy dosc spory asortyment .....:diabloti: dla Ciebie rowniez :eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']Cóż, zobaczymy:diabloti: może będzie na mnie cos pasowac:razz:[/QUOTE]

tak, tak z pewnoscia. Ja juz mam dla Ciebie pewien zestaw. Halterek, szelki samochodowe, kolczatka na spacery, flexi, obroza elektryczna(to sie sprowadzi) i na to wszystko różowy ROGZ :P (dla sciemy) no i garsc smakolykow :razz::diabloti:

ide spac papaty:P

Posted

[quote name='Tinka:)']Bett, a macie? :p

cinuś,uduszę :p[/quote]

Żeby tylko:diabloti:.

[quote name='betty_labrador']tak twierdzisz? cos sie znajdzie :cool3::evil_lol:

mamy dosc spory asortyment .....:diabloti: dla Ciebie rowniez :eviltong:[/quote]

Mam nadzieję, że coś się znajdzie:razz:.

[quote name='Tinka:)']Cóż, zobaczymy:diabloti: może będzie na mnie cos pasowac:razz:[/quote]

Becia oto już się postara:evil_lol:.

[quote name='betty_labrador']tak, tak z pewnoscia. Ja juz mam dla Ciebie pewien zestaw. Halterek, szelki samochodowe, kolczatka na spacery, flexi, obroza elektryczna(to sie sprowadzi) i na to wszystko różowy ROGZ :P (dla sciemy) no i garsc smakolykow :razz::diabloti:

ide spac papaty:P[/quote]

Elektryczna obroża:cool3:
Tylko wiesz musi być odpowiednio mocny akumulator:diabloti:

[quote name='SZPiLKA23']Nie idzcie do tego sklepu Betty was z torbami puści :D[/quote]

To już Martyny problem:eviltong:

Posted

[QUOTE]tak, tak z pewnoscia. Ja juz mam dla Ciebie pewien zestaw. Halterek, szelki samochodowe, kolczatka na spacery, flexi, obroza elektryczna(to sie sprowadzi) i na to wszystko różowy ROGZ :P (dla sciemy) no i garsc smakolykow :razz::diabloti:[/QUOTE]
no no zestawik robi wrażenie:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']bett, a kaganiec? zapomnialas o kagancu, jak moglas...[/quote]
Najlepiej taki z bardzo grubych stalowych rur, standardowy może nie wytrzymać:shake::diabloti:.

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Nie idzcie do tego sklepu Betty was z torbami puści :D[/QUOTE]

dzieki za opinie :cool1: Ciebie bym puscila :evil_lol:

[quote name='infers1995']
Becia oto już się postara:evil_lol:.

Elektryczna obroża:cool3:
Tylko wiesz musi być odpowiednio mocny akumulator:diabloti:

To już Martyny problem:eviltong:[/QUOTE]

o tak postaram sie jak najbardziej!! obroza bedzie miala 300Volt... dla Martynki :eviltong:

no Martyna bedzie miec problem jak nie poslucha komend :diabloti:

[quote name='eria']no no zestawik robi wrażenie:evil_lol:[/QUOTE]

no nie? :cool3:

[quote name='Tinka:)']bett, a kaganiec? zapomnialas o kagancu, jak moglas...[/QUOTE]

ah tak! rzecz jasna bedzie i on! skorzany obudowany, na to wielki metalowy- dla pewnosci...:lol:

[quote name='infers1995']Najlepiej taki z bardzo grubych stalowych rur, standardowy może nie wytrzymać:shake::diabloti:.[/QUOTE]

a tak, tak dobry pomysl:cool3:

[quote name='basia bonnie']Betty wezmiesz Tosce na wystawe do wawy? :cool3:[/QUOTE]

nie, zglosze ja tylko, ale po co mam brac :eviltong: