SZPiLKA23 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Bett a mi co zaproponujesz do kupienia ;] Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 betty_labrador napisał(a):ja blisko siebie wystaw staram sie nie przepuszczac :) chyba ze zapomne lub nie mam kasy :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a urlop sobie juz zalatwilas?:diabloti: aha no i oczywiscie Tosca jest skazana na męki, czyt. mizianieeeeee:loveu::loveu::loveu: infers1995 napisał(a):Becia, daj jakieś foty Tosi!:razz::roll: oo, jednak chłopacy jeszcze czasem mówią mądrze:evil_lol::lol: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Bett a mi co zaproponujesz do kupienia ;] Tobie :diabloti: Szpilki :P poza tym rogza obrozke i szelki, plus smyczka. Miske metalowa, karme royal canin, szczotke do wyczesywania koltunów :] i..... :hmmmm: poslanie aksamitne :P infers1995 napisał(a):Becia, daj jakieś foty Tosi!:razz::roll: mam mam ale w aparacie :roll: :razz: basia bonnie napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a urlop sobie juz zalatwilas?:diabloti: aha no i oczywiscie Tosca jest skazana na męki, czyt. mizianieeeeee:loveu::loveu::loveu: oo, jednak chłopacy jeszcze czasem mówią mądrze:evil_lol::lol: hehe tak zalatwie spoko :P wiesz czemu w piatek i sobote ta wystawa? bo w niedziele jest molosow w tym miejscu ;) Tak Tosce mi poczochrasz i medalu nie bedzie :eviltong: hehe niektorzy jeszcze tak :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 betty_labrador napisał(a): hehe tak zalatwie spoko :P wiesz czemu w piatek i sobote ta wystawa? bo w niedziele jest molosow w tym miejscu ;) Tak Tosce mi poczochrasz i medalu nie bedzie :eviltong: hehe niektorzy jeszcze tak :diabloti: ee mnie juz w niedziele nie będzie:diabloti: No dobra, w piątek się powstrzymam,ale całą sobotę będę sobie z nią chodzić i miziać:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 basia bonnie napisał(a):ee mnie juz w niedziele nie będzie:diabloti: No dobra, w piątek się powstrzymam,ale całą sobotę będę sobie z nią chodzić i miziać:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie raczej tez nie :P a skad wiesz ze ci ja dam? :cool3::diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 betty_labrador napisał(a):mnie raczej tez nie :P a skad wiesz ze ci ja dam? :cool3::diabloti: sama sobie wezmę :) Quote
infers Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 betty_labrador napisał(a): mam mam ale w aparacie :roll: :razz: To zgraj z aparatu:eviltong: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 basia bonnie napisał(a):sama sobie wezmę :) jasne :P zaloze Ci Obroze elektryczna i nie wezmiesz nic :diabloti: infers1995 napisał(a):To zgraj z aparatu:eviltong: a myslisz ze mi SIE CHCE???? Quote
infers Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 betty_labrador napisał(a): a myslisz ze mi SIE CHCE???? Niech Ci się lepiej zachce:mad:. Bo wszystko powiem Maltynie:eviltong: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 infers1995 napisał(a):Niech Ci się lepiej zachce:mad:. Bo wszystko powiem Maltynie:eviltong: a nie zachce mis ie chyba zapredko :P a powiedz, sama jej nawet powiem :diabloti::eviltong: Quote
infers Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 betty_labrador napisał(a):a nie zachce mis ie chyba zapredko :P a powiedz, sama jej nawet powiem :diabloti::eviltong: Nie boisz się wszechmocnej Maltyny : O:razz: Quote
SZPiLKA23 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Niezle trafiłas w gusta:loveu: tylko z karma nie, bo Sara leci na ryzu z padlina i uzupełniająco na boschu:cool1: no i to aksamitne posłanie pozyłoby 15 min:diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 infers1995 napisał(a):Nie boisz się wszechmocnej Maltyny : O:razz: ani troche :diabloti: SZPiLKA23 napisał(a):Niezle trafiłas w gusta:loveu: tylko z karma nie, bo Sara leci na ryzu z padlina i uzupełniająco na boschu:cool1: no i to aksamitne posłanie pozyłoby 15 min:diabloti: hehe ale PRAWIE trafilam :] zawsze cos. A poslnie w takim razie- wyklinowy koszyk? :roll::evil_lol: Quote
Kida i Olo Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cześć Bett. ,,Cicha" wielbicielka Toscy się odzywa. Żądam nowych zdjęć specjalnie dla mnie:cool3: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Kida i Olo napisał(a):Cześć Bett. ,,Cicha" wielbicielka Toscy się odzywa. Żądam nowych zdjęć specjalnie dla mnie:cool3: czesc Kiduś :* a moja wielbicielka? nie ma takiej? :placz::placz::placz: .... :( nie chce mi sie no :P najwyzej jaką krówke Ci wlepie :P Quote
Kida i Olo Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dobra, dobra mogę także bytować jako Twoja wielbicielka, pasi? :roll: A z krówką to się wypchaj:*. Chcę zdjęcia Toscy i KONIEC:angryy: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Kida i Olo napisał(a):Dobra, dobra mogę także bytować jako Twoja wielbicielka, pasi? :roll: A z krówką to się wypchaj:*. Chcę zdjęcia Toscy i KONIEC:angryy: jak z musu to nie musisz <FOCH> to Ci dam byczka :P zdjecie Tosci :hmmmm: musze sie zastanowic- jak bedziesz grzeczna .......:eviltong: Quote
Kida i Olo Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ależ z jakiego musu, ja tak z ogromną chęcią! :loveu: I ja zawsze jestem grzeczna! :cool3: A teraz dawaj te ZDJĘCIA (liczba mnoga!!!), bo dostaniesz w oko:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Teraz trafiłas kochana w 10 bo szukam własnie kosza wiklinowego ;] Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Kida i Olo']Ależ z jakiego musu, ja tak z ogromną chęcią! :loveu: I ja zawsze jestem grzeczna! :cool3: A teraz dawaj te ZDJĘCIA (liczba mnoga!!!), bo dostaniesz w oko:diabloti: dobra dobra :P mnie tu sie nie podlizuj :P [quote name='SZPiLKA23']Teraz trafiłas kochana w 10 bo szukam własnie kosza wiklinowego ;] no widzisz :> jak potrafie sie wczuc w Twe pragnienia? :loveu: Tosca ze swoja miłościa (wprawdzie wykastrowana ale zawsze miłościa :P ) a to dla Ciebie Szpil :buzi: (niestety jakosc dupna bo robione aparatem- cos nie dziala mi skaner :roll:) ale kolory w rzeczywistosci lepsze i jak zadziala skaner to pokaże. Quote
eria Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tosca rzeczywiście zakochanym wzrokiem na niego patrzy:loveu: http://img217.imageshack.us/img217/148/dscf3650up6.jpg Quote
SZPiLKA23 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :o moja Sara:loveu: ukonczona:errrr: jest sliczna:iloveyou::loveu: dzieki Bett:Rose: Quote
Mudik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tosia widzę, jak mój Deli, on lubi duże kobiety, a ona dużych kawalerów:evil_lol::lol: http://img217.imageshack.us/img217/148/dscf3650up6.jpg Quote
infers Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Bett, aż 3 foty to żeś się wysiliła:roll::eviltong::diabloti:. Quote
Recommended Posts